Здравей Гост

Прогресивната луна и нейните тайни страни

• 50 Отговора
  • 12939 Прегледи
*

Неактивен Aneli

• 352
Re: Прогресивната луна и нейните тайни страни
« Отговор #15 -: Септември 13, 2011, 01:42:04 pm »
Ами какви аспекти прави Уран? А към Г10 също трябва да иима аспект, ако искаш да смениш работата си.  Уран ще направи ли точен аспект към Марса ти или вече е отминал? така без карта ми е трудно.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #16 -: Септември 13, 2011, 02:00:47 pm »
Уран прави куинконс със Слънцето (Г10) и полусекстил със Сатурн,който мунданно управлява 10ти,също и широк секстил със Марс,но Уран е ретро приближава към точен аспект.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #17 -: Септември 13, 2011, 02:46:16 pm »
Сега един въпрос от начинаещ: това ли ми е прогресивната карта и дали това, че на въпорсната дата Луната напуска първи дом значи, че тогава ще видя резултата от така жадуванети промени в личен план и промяна изцяло на живота ми?
« Последна редакция: Септември 13, 2011, 02:47:51 pm от virgo »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #18 -: Септември 13, 2011, 03:47:08 pm »
Зузи, явно ще сменяш работа, ама заради куинконса бавно ще стане и със зор.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #19 -: Септември 13, 2011, 03:50:56 pm »
Зузи, явно ще сменяш работа, ама заради куинконса бавно ще стане и със зор.
Мерси,ще кажа ако има събитие. ;)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #20 -: Септември 13, 2011, 03:56:38 pm »
Знаеш ли, сега ми хрумна провери дали някакво новолуние не ти актвира след около три месеца важна точка, свързана с кариерата. Мисля, че тогава ще има развитие. И все пак да не забравяме овенското новолуние което е в съвпад с Уран и активира 6-я ти дом, верно е че е след около 6 месеца, но си действа. мисля си, че ще ти помогне трети човек ( жена), ще става въпрос за по-добре платена работа и около края на годината, началото на следващата ще започне.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #21 -: Септември 13, 2011, 04:06:09 pm »
Знаеш ли, сега ми хрумна провери дали някакво новолуние не ти актвира след около три месеца важна точка, свързана с кариерата. Мисля, че тогава ще има развитие. И все пак да не забравяме овенското новолуние което е в съвпад с Уран и активира 6-я ти дом, верно е че е след около 6 месеца, но си действа. мисля си, че ще ти помогне трети човек ( жена), ще става въпрос за по-добре платена работа и около края на годината, началото на следващата ще започне.
Какво имаш предвид под важна точка свързана с кариерата. Това за жената предполагам е заради Луната,точно в момента очаквам съдействие от една жена за работа. А за новолунето как да проверя,да построя карта за съответния ден,но с какъв час?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #22 -: Септември 13, 2011, 04:29:47 pm »
За жената, която ще ти съдейства не разбрах от астрологията, а от тарото. Погледни си новолунията върху картата като транзити. Например декемврийското къде в кой дом ще ти е какви аспекти. Това имах предвид.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #23 -: Септември 13, 2011, 04:58:33 pm »
Декемврийското е по остта 3-9 в Козирог,съвпад с Плутон( Г2), в тригон с Юпитер(Г3) в 7ми и секстил Сатурн,квадрат Уран. Сатурн ми е точно на АЦ в съвпад с Меркурий.Качвам една карта с дирекции да погледнеш.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #24 -: Септември 13, 2011, 05:12:11 pm »
зузи , нещо не ми е ясно на мен. как съвпад плутон -  транзитен плутон да, но не и натален?
не мога з с тия картинки да разбера пък и като не и го местя. Прати ми ако искаш данните си, ще ги погледна довечера.  Уран ще ти направи чудесен тригон с МС на 4-я градус точно март месец. Знаех си, че овенското новолуние ще ти активира нещата. А декември мисля че ще проведеш необходимите разговори а работата си.

« Отговор #25 -: Септември 14, 2011, 01:54:44 pm »
Прогресивна Луна от няколко дни е в Телец и наближава К7.
Някой от пишещите имал ли е наскоро пр. Луна в съвпад с ДЦ? Имаше ли събитие? Първият път съм била на 13 г. и нямам никакви спомени нещо да се е случило.

Благодаря Ви предварително!

тогава родих дъщеря си :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Септември 14, 2011, 03:06:41 pm »
Когато почина баща ми, прогресивната Луна е била на 26* Водолей, 12-ти дом. Нямам нищо на 26*, но СЛВ ми е на 6* Близнаци и съответно Луната е образувала сентагон с него.

Това е положението.... :( Аспект на смъртта...

Би ли погледнала аспекта на Пр. куспиди 2-8-ми 4-ти 10-ти....и градусите на пр.в-ве.... ???
Ами ей сега се сетих, че сина ми е с точен съвпад на Нептун, Юпитер, Хирон на 26 градуса Водолей  :o При раждането му са образували сентагон с моя СЛВ! Писах вече - много трудно родих... Явно човек не трябва да гледа само мажорните аспекти  ::)  :-[

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #27 -: Септември 14, 2011, 04:38:44 pm »
         При мен попадането на прогресивната Луна в 6и (където между впрочем си е и наталното и положение) не изкарва докрай идеите за смяна на работата или професията, по-скоро ми влияе в посока нови идеи и желания за допълнително развитие и разширяване полето на действие  :) От аспектите трябва да отбележа точния квадрат към Сатурн, управител на 11и, а при все че в натала ми Луната е в позиция квадрат и половина към управителя на 10и.... то поне управителите на 6и и 10и си имат силен тригон помежду си  натално;D

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #28 -: Септември 14, 2011, 04:46:00 pm »
Сега един въпрос от начинаещ: това ли ми е прогресивната карта и дали това, че на въпорсната дата Луната напуска първи дом значи, че тогава ще видя резултата от така жадуванети промени в личен план и промяна изцяло на живота ми?

Аз пак да помоля за разяснение!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #29 -: Септември 14, 2011, 04:52:51 pm »

Аз пак да помоля за разяснение!

Да, картата която е качена е натална карта с прогресиите :)