Здравей Гост

Транзити на страстната, изпепеляваща любов..

• 23 Отговора
  • 12411 Прегледи
*

Неактивен ger4o

• *
  • 30
Привет, нощни птици.....кога ни се случва, ОНАЗИ, страстната, изпепеляваща любов, онази, която ни държи будни нощем, която кара сърцето ни да танцува в бесен ритъм.....а в корема ни да пърхат пеперуди.....очаквам ви.... :)

*

Неактивен Eris

• *
  • 21
Re: Транзити на страстната, изпепеляваща любов..
« Отговор #1 -: Септември 11, 2011, 11:12:37 pm »
Юпитер тригон с Юпитер,това беше.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Септември 11, 2011, 11:21:38 pm »
Понеже темата е транзити, при които се е случила голямата любов дирекции и прогресии няма да коментирам. Най-голямата си любов срещнах при преминаване на Сатурн през МС, правейко точен тригон към съвпада Уран Венера ( Уран е Г5 Венера Г8), Раху точен съвпад с Хирон в 7-ми, транзитен хирон точен съвпад с ИС, транзитен Кету на 3 градуса от Луната в 1-ви, Юпитер в съвпад с натален Раху. Това всичко наведнъж. Абе кармична любов отвсякъде. До ден днешен контактуваме и независимо че имаме свои семейства привличането и емоцията е факт. Така че стоим далече един от друг :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Септември 12, 2011, 11:01:03 am »
При мен - транзити на Уран и Нептун към Слънцето и Венера  :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Септември 12, 2011, 02:27:38 pm »
аз всеки път се заблуждавам, че е такава, а тя все се оказва нещо друго  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Септември 12, 2011, 06:24:59 pm »
Ако в натала няма индикации за голяма любов и страстна натура, никакви транзити няма да помогнат. Иначе аспкти на фаталното привличане  привличане са  между Венера и Уран, дори и тежките аспекти и Венера и Плутон според мен. 

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #6 -: Септември 18, 2011, 03:40:08 pm »
Ако в натала няма индикации за голяма любов и страстна натура, никакви транзити няма да помогнат. Иначе аспкти на фаталното привличане  привличане са  между Венера и Уран, дори и тежките аспекти и Венера и Плутон според мен.

Транзита на Уран/Венера (всички аспекти), носи намагнетяване, което преминава бързо. Уран "помита" като ураган Венера, така че тя да загуби ума и дума, но като се успокои урагана, Венера и тя си сяда тихо и кротко.  :)Тук има много въздух и затова чувствата рядко остават дълготрайни. За разлика от транзитиращ Плутон, който докосне ли Венера, може да бъде завинаги.

*

Неактивен miriam80

• *
  • 15
  • Дипломиран психолог :)
« Отговор #7 -: Септември 20, 2011, 02:57:03 pm »
Определено транзитен Уран съвпад Венера, от няколко месеца го имам като аспект и наистина има силно въздействие + Юпитер тригон Юпитер

« Отговор #8 -: Септември 20, 2011, 03:49:21 pm »

Транзита на Уран/Венера (всички аспекти), носи намагнетяване, което преминава бързо. Уран "помита" като ураган Венера, така че тя да загуби ума и дума, но като се успокои урагана, Венера и тя си сяда тихо и кротко.  :)Тук има много въздух и затова чувствата рядко остават дълготрайни. За разлика от транзитиращ Плутон, който докосне ли Венера, може да бъде завинаги.

Дивна, а за аспект между тр. Плутон към дир Венера това валидно ли е ?

*

issidorra

« Отговор #9 -: Септември 20, 2011, 03:53:49 pm »
Дивна, а има ли значение какъв е аспектът? При мен е квадрат (тр. Плутон нат. Венера) и съвпад дир. Венера-нат. Плутон, не е задължително да са с негативни краски събитията, нали?  ???

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Септември 22, 2011, 11:52:18 am »
а непременно ли трябва да е изпепеляваща? и всичко да се случва бързо?  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Септември 22, 2011, 02:38:54 pm »
Изпепеляващата не е ли по Уран....и Юпитер? ;D

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #12 -: Септември 22, 2011, 03:41:35 pm »

Дивна, а за аспект между тр. Плутон към дир Венера това валидно ли е ?

Вероятно, ако в същото време натална Венера е докосната от важни дирекции, прогресии и транзити. Погледни най-вече дали е докосната от нодалната ос, или от двата управители на СЛВ и ЮЛВ. Ако при теб СЛВ е във Водолей, а ЮЛВ е в Лъв, то тогава е добре в същото време натална Венера да прави аспект било с дир. или прогр. Слънце или дир./прогр. Уран, както и тр. Уран.

Венера в радикса показва партньора, така че за да има някаква връзка с евентуален партньор, то според мен нодалната ос трябва също да вземе участие.  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #13 -: Септември 22, 2011, 05:45:40 pm »
Изпепеляващата не е ли по Уран....и Юпитер? ;D

:confuse3: аммм то си зависи от какво изпепелява ...
но съм съгласна и за двамата Уран е неочаквана, внезапна (не е задължително да е продължителна);
Юпитер... хъмм той е по партньорствата като цяло....

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #14 -: Септември 22, 2011, 05:53:02 pm »
На мен си ми ги дава сатурн. При всяка една връзка все той е намесен. Квадрати, опозиции тригони - все има резултат. дори съм се женила на квадратура на сатурн със натален. Премине ли през кардинална ос - и айде появява се някой. :)