Здравейте от мен!Вчера ми направиха тълкуване на наталната карта+ректификация.Жената взе малко пари за това,което направи.Тълкуването на хороскопа ми беше повече от час-за образование,личен живот,за конкретно събитие-интервенция,за майка и баща.Сега остава и нещата,които ми каза да са верни,но съм оптимистично настроена.Съвсем скоро ми предстои важен момент от живота,тълкуването беше,така да се каже перфектно за датата и часа,които съм запланувала за конкретното събитие.Ще пиша след като мине всичко и когато видя резултатът от него,така ще бъдат подплатени думите ми,за това,което говоря.Всичко е все пак личен избор през по-голямата ни част от живота ни,и по-скоро не бих искала да критикувам астролозите.Някои от тях,за съжаление,използват момента на слабост у човека,и на мен ми казаха,че веднага трябва да се промени датата за това събитие,че луната е в неподходящата зодия,и изведнъж,че била без курс и все негативни неща+ректификация,която струваше повече от самото тълкуване на наталната карта,само и само да ти вземат парите.С такива впечатления останах от една друга астроложка,а и сумата беше...и за това моментално се обърнах към друга.Надявам се изборът ми да е бил правилен:)