Здравей Гост

Ректификация на рожденна карта

• 54 Отговора
  • 12423 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Ректификация на рожденна карта
« Отговор #15 -: Септември 14, 2011, 06:20:46 pm »
 Абе много категорично се изказах ,че работи  това събитие ама , при мен винаги работят и възлите за всичко важно. ::)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #16 -: Септември 16, 2011, 07:43:57 am »

Друг метод, който ми е показан от известен пловдивски астролог, когото страшно много уважавам и зачитам мнението му е следният: Придвижваме У5 с толкова градуса напред или назад, на колкото години сме родили. Трябва да направи аспект с МС - няма значение какъв ( мажорен, творчески, кармичен). така може малко да мръднем МС-то. но това е ако часът е в рамките на знака, т.е. не се променяк АСЦ и МС. Нямам обаче достатъчно проверки, за да го потвърдя.

Ха ха това при положение, че знаеш кой е дом пети. При мен се получи следното, изместих предполагаемия управител на на дом пети по тази система, и картата се измени така, че дом пети вече е съседн знак, следователно управителят е друг.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #17 -: Септември 16, 2011, 08:00:54 am »
мисля, че вече коментирахме, че не всички методи работят при всеки, така че използвай и друг метод за да провериш и уточниш часа, а после започвай по дирекции, прогресии и транзити да засичаш кой метод работи при теб.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #18 -: Септември 16, 2011, 08:11:27 am »
Анели,опитах се да направя ректификация по Везните на Хермес и АЦ мръдна с 2*,т.е се разминава с годините на първото раждане и * на Луната( по твоя метод) Пробвах по формулата на Гьорих и потвирди отклонението с 2*. Сега искам да го засека по важни събития,но незнам как да го направя,какво се гледа аспекти на управителите към куспиди на домове ли?

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #19 -: Септември 16, 2011, 08:40:51 am »
Виж на първо място аспектите на прогресивната луна и особено преминаването и през осите. При важни събития много често има планета на връх на дом, особно на осите. Погледни и при раждането на детето ти дали някоя негова планетка не ти е на асц,дсц,ис и мс. това в много случаи съм го виждала, но не е метод, просто служи за доуточняване.

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #20 -: Септември 16, 2011, 08:57:03 am »
При първото раждане не засичам точни аспекти към осите или куспиди,но при второто транзитен сев. възел( в натала е в 5дом) е точно на АЦ-та, прог. Луна точно на куспидата на 9дом. При събития като сватба,развод какво се гледа за доуточняване, У7 към осите ли?

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #21 -: Септември 16, 2011, 10:57:44 am »
Мисля,че го засякох. Слънцето на първото ми дете е точен съвпад с МЦ-то ми,а при второто дете СЛВ е в точен съвпад с АЦ-та ми. Но излиза,че метода с годините на първо раждане прибавени към градусите на Луната не ми се получава с 2*

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #22 -: Септември 16, 2011, 11:00:53 am »
няма значение, че ти се разминава с два градуса, както казах не работи на всяка цена този метод, при някои не се получава. важното е, че си си намерила часа. Провери и по други събития и ще си сигурна.

« Отговор #23 -: Септември 17, 2011, 10:25:53 am »
Според новите изчисления, часа ми на раждане се премести с 22 минути, и това измести Ац-то ми с 4 градуса. Интересно ми е...
На мен уж ми правиха ректификация, ама май не е точна, защото според новото време, нещата се връзват .

Марая, душко, имам нова карта  :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #24 -: Септември 17, 2011, 10:37:07 am »
А с кой от всичките описани методи си ретифицира картата?

« Отговор #25 -: Септември 17, 2011, 11:01:11 am »
Ами първо сложих Луната на 35 градуса от МЦ, като начало и МЦ 02 ' 15 гр. се премести на 21гр.- знака е Телец. После погледнах за раждането на детето, после за други работи и то започна да си отговаря на новите градуси.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #26 -: Септември 26, 2011, 12:05:13 pm »
малко помощ?
чудя се каква ли би била разликата, ако се съглася с Анели за 22-рия градус на асц. везни, (принципа на допускане :)) ), та ако асц. ми е на 22-рия градус то се оказва, че упр. на 5-ти дом е Нептун (макар и в нулев градус), а урп. на 11 става мерк (дева).. та каква би била разликата?  ::)

« Отговор #27 -: Септември 26, 2011, 01:11:48 pm »
и на мен скоро ми правиха ректификация (не казвам кой за да не затрупат потребителката с искания на лични) - при мен промяната е с 8 градуса на асц и повече от 10 градуса на остта иц-мц.
доста нещта се промениха, според мен новата карта работи повече от старата което отчитам специално при движението на прогресивните и директирани оси, преминаването на пр. луна през куспиди на домове (прогресивни и натални).
гледайте също за транзит на тежка планета и влизането й в даден дом на натала.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #28 -: Септември 26, 2011, 01:41:26 pm »
В кой дом и знак е Нептун и кога е родено детето ти?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Септември 26, 2011, 04:00:10 pm »
В кой дом и знак е Нептун и кога е родено детето ти?

Нептун ми е в трети (стрелец)  т.е. ако се премести малко часа отива на к3, възлите и те от к4 си отиват в трети дом  ::)
а малката е тИле, рогато 09.05.2008  ::) с новия час слънцето й е точно на к8  ::)  с точност до 0,22гр.