Да, точно днес се сдобих с час на раждане на моя бивwа приятелка, с която преди година прекратих контакти. Дори това беше повода да се обърна към астрологията, защото тя ми беше като сестра, но се скарахме така, че да не се потърсим повече. И днес тя дойде в дома ми, пихме кафе, побъбрихме и я попитах за часа на раждане...Има Плутон на АЦ от към 12 дом, на градус разлика. Противоположната точка е ДЦ. При нея комуникацията с хората е взривоопасна, знам колко хора са си тръгнали от живота и, без желание да и простят, винаги съм била като отдушник за нея и я опознах много добре през годините, помагах и с каквото можех, но накрая и аз не можах да понеса агресивното и поведение. Днес направих карти за момента когато се разделихме и намерих много съответствiя. Транзитнiя Плутон е в съвпад с МП Плутон/Сатyрн, транзитен Сатyрн съвпад с нат. ЮлВ и МП Нептун/Плутон, транзитен Лилит съвпад с ДЦ. В моята карта единствен аспект има между транзитно Слънце в съвпад с nat. ЮлВ. Транзитен Сатyрн и транзитно Слънце имат точен квадрат.