Здравей Гост

Градус на Плутон в картата и градуса му в опозиция.

• 23 Отговора
  • 4871 Прегледи
Re: Градус на Плутон в картата и градуса му в опозиция.
« Отговор #15 -: Септември 20, 2011, 06:08:37 pm »
Плутон се е запътил към АСЦ, където по-късно ще съвпадне с Нептун и Уран, ще квадратира Юпитер, опозира Марс (мале!) и ще тригонира Луна. Хич не ми се мисли ;D Ще хвърчи перушина в 1-ви дом, като съвпадне и с Венера и Сатурн. В момента е на 5* от АСЦ, трябва ли да се усеща влияние вече?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #16 -: Септември 20, 2011, 07:10:55 pm »
Плутон се е запътил към АСЦ, където по-късно ще съвпадне с Нептун и Уран, ще квадратира Юпитер, опозира Марс (мале!) и ще тригонира Луна. Хич не ми се мисли ;D Ще хвърчи перушина в 1-ви дом, като съвпадне и с Венера и Сатурн. В момента е на 5* от АСЦ, трябва ли да се усеща влияние вече?

Ще хвърчи бельо. ;D ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #17 -: Септември 20, 2011, 07:21:35 pm »
Ахахахаха, развесели ме, дано само да не хвърчи по Марс/Плутон  ;D Иначе натално Плутон е У10 и понеже наскоро започнах първата си работа, предполагам, че чрез нея ще е "трансформацията"  :P
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Септември 22, 2011, 03:37:53 am »
Прочетох коментар в един форум ,че противоположният градус  на Плутон в картата ни е важно място и е също  мястото където работим върху кармата си. При мен Плутон е в 21гр. на Дева, следователно 21 на Риби е в опозиция. Т. е 21гр. на Риби е много чувствителен. Мисля да го следя вече.
Изследвали ли сте подобно нещо, аспекти транзити към тази точка  и имало ли е нещо важно ? Ако има транзит през този градус случвало  ли се е нещо запомнящо се? Ясно, че ще има опозиция с Плутон при някакъв транзит, прогресия, но въпроса е като "разплащане" ли се усеща събитието? Не намерих друга информация за това.

:33:..уау.... ::)..За слънцето съм сигурна...с/у него е ЗЕМЯТА в натала...., а за Плутон...в моята карта.... :rakeattack: :haha: опозиторната точка е градус в който попада Слънцето на мъжа ми....,та в този смисъл....май е вярно.... ;D :P

*

Неактивен danni

• 477
« Отговор #19 -: Февруари 19, 2012, 01:28:04 am »
Да, точно днес се сдобих с час на раждане на моя бивwа приятелка, с която преди година прекратих контакти. Дори това беше повода да се обърна към астрологията, защото тя ми беше като сестра, но се скарахме така, че да не се потърсим повече. И днес тя дойде в дома ми, пихме кафе, побъбрихме и я попитах за часа на раждане...Има Плутон на АЦ от към 12 дом, на градус разлика. Противоположната точка е ДЦ. При нея комуникацията с хората е взривоопасна, знам колко хора са си тръгнали от живота и, без желание да и простят, винаги съм била като отдушник за нея и я опознах много добре през годините, помагах и с каквото можех, но накрая и аз не можах да понеса агресивното и поведение. Днес направих карти за момента когато се разделихме и намерих много съответствiя. Транзитнiя Плутон е в съвпад с МП Плутон/Сатyрн, транзитен Сатyрн съвпад с нат. ЮлВ и МП Нептун/Плутон, транзитен Лилит съвпад с ДЦ. В моята карта единствен аспект има между транзитно Слънце в съвпад с nat. ЮлВ. Транзитен Сатyрн и транзитно Слънце имат точен квадрат.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2012, 01:29:19 pm »
 На транзитния ми Уран, му трябва градус за да стъпи на противоположната точка на Плутон. Има събития, но още ми е трудно да ги категоризирам. За статистиката ще пиша като ми се изясни положението  ;D
Плутон по натал е в 12 дом - Везни.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #21 -: Февруари 19, 2012, 01:57:01 pm »
Абсолютно никакви събития не мога да отбележа при преминаването на прогресивната Луна през тази точка например, нито пък при преминаването на Уран..

« Отговор #22 -: Февруари 19, 2012, 04:17:57 pm »
На противоположният градус на Плутон в картата ми се намира Луната, тоест в точна опозиция са! Плутон е на 13-ти градус във Везни в 12-ти, а Луна на същия градус в 6-ти в Овен. Предполагам транзитите през тази точка по-скоро се проявяват като съвпад с Луна и после като опозиция Плутон.

Транзитния Уран навлезе в Овен, очаквам бурята която вероятно ми подготвя, като съвпадне с Луна и опозира Плутон след няколко месеца ;)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

« Отговор #23 -: Февруари 19, 2012, 07:14:29 pm »
Моят Плутон е в анаретен градус-29 в Дева в 5 ти дом, но трябва да проследя събития по отсрещната точка 29 Риби 11 дом. ;)
Парите могат да купят леглото, но не съня.Храната, но не апетита.Лукса, но не красотата.Една къща, но не и дом.Лекарството, но не здравето.Съжителството, но не любовта.Разпятието, но не вярата.Развлечението, но не и щастието.