Здравей Гост

Децата

• 24 Отговора
  • 4607 Прегледи
Децата
« -: Септември 20, 2011, 08:44:14 am »
По кои аспекти според вас разбираме кога и дали въобще ще имаме деца? За пол, знам, че се гледа дали знака на 5ти дом е мъжки или женски. :)

Re: Децата
« Отговор #1 -: Септември 20, 2011, 09:37:19 am »
Мисля, че се гледа У5 колко сходящи аспекти прави...,а за пола освен знака се гледа разбира се и дали има планети в Д5,това за първото дете...при мен У5 има един сходящ аспект с Меркурий, а К5 е в овен... мъжът ми има Марс в Д5 и К5 в близнаци..имам бебе момченце със Слънце в близнаци ;) така че при нас тази теории работи на 100% ;) другият аспект на моя У5 е съвпад със Сатурн..ще го видим как ще се прояви..дали като ограничаване, т.е. 1 дете или като второ на по-късен етап..
По кои аспекти според вас разбираме кога и дали въобще ще имаме деца? За пол, знам, че се гледа дали знака на 5ти дом е мъжки или женски. :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Септември 20, 2011, 10:14:04 am »
Децата - знака на пети дом, У5 - дом, положение, аспекти, Луната - в какъв знак е, аспекти, Юпитер. Дали можем или не можем и как ще имаме деца?
От наблюденията ми много е важна Луната, особено ако е ударена от Сатурн или Уран. Юпитер в добър аспект с Луна или У5 подпомага. Много карти съм разглеждала на жени с ин витро - в 90 процента е намесен Уран, или Водолей на У5 или У8.

« Отговор #3 -: Септември 20, 2011, 11:06:08 am »
Луната ми е в Дева- 12ти дом, У5 е във Везни - 2ри дом, Юпиер в Скорпион, 2ри дом :)
« Последна редакция: Септември 20, 2011, 11:08:49 am от norkata »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #4 -: Септември 20, 2011, 11:10:13 am »
Мисля, че се гледа У5 колко сходящи аспекти прави...,а за пола освен знака се гледа разбира се и дали има планети в Д5,това за първото дете...при мен У5 има един сходящ аспект с Меркурий, а К5 е в овен... мъжът ми има Марс в Д5 и К5 в близнаци..имам бебе момченце със Слънце в близнаци ;) така че при нас тази теории работи на 100% ;) другият аспект на моя У5 е съвпад със Сатурн..ще го видим как ще се прояви..дали като ограничаване, т.е. 1 дете или като второ на по-късен етап..

Луната дали е в плодовит или воден  знак дава потомство. Аз имам опозиция на Луна /Юпитер и първоначално съм имала проблеми.  Но луната в плодовит знак си дава деца.
 Къде е разположен управителя на 5 дом. Например  господарят на 5 дом в 1 например децата ще те уважават и обичат. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Септември 20, 2011, 11:47:18 am »
Норка, ти за възможността да имаш потомство ли се притесняваш не разбрах?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Септември 20, 2011, 01:29:15 pm »

а ако се близнаци и то разнополови какъв е знака на 5-ти дом?  ;D

« Отговор #7 -: Септември 20, 2011, 01:52:06 pm »
може да е в най-буквалния смисъл т.е. близнаци ;)

а ако се близнаци и то разнополови какъв е знака на 5-ти дом?  ;D

« Отговор #8 -: Септември 20, 2011, 01:59:16 pm »

Да притеснявам се дали ще имам изобщо, все пак вече съм на 29 години...какво ще бъде, бях проверчвала, че ще е момиче според това, че 5ти дом е в Козирог.

« Отговор #9 -: Септември 20, 2011, 02:30:40 pm »
нищо ти няма на 29-те ;)

Да притеснявам се дали ще имам изобщо, все пак вече съм на 29 години...какво ще бъде, бях проверчвала, че ще е момиче според това, че 5ти дом е в Козирог.

« Отговор #10 -: Септември 20, 2011, 02:37:41 pm »

Може би наистина не сега е моментът, но мисля, че в близките две години ще имаш възможност да заченеш дете. Най-голяма вероятност това да стане има след средата на 2012 и през 2013 година.  :)

« Отговор #11 -: Септември 20, 2011, 02:47:53 pm »
Мислиш ли? И все пак ми се искаше да се успокоя на тая тема, че ще имам или не? Какво ще бъде? Правилно ли съм преценила пола?

« Отговор #12 -: Септември 20, 2011, 02:50:07 pm »

Може би наистина не сега е моментът, но мисля, че в близките две години ще имаш възможност да заченеш дете. Най-голяма вероятност това да стане има след средата на 2012 и през 2013 година.  :)

Благодаря за добрата новина, значи ще имам все пак :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Септември 20, 2011, 02:56:34 pm »
При мен, това със знака на 5-ти дом и Луната, не работи - К5 ми е в Рак и Луната ми е в Дева, а имам момче  ??? Обаче имам 2 спонтанни аборта - тогава сина ми по 9-ти дом ли да го търся? 9-ти дом ми е в Стрелец, той е с АСЦ Стрелец, в 9-ти дом имам Уран - сина ми е със стелиум във Водолей. Но и по 5-ти дом намирам аналогия - Луната му е в много точен съвпад с АСЦ-та  ??? И за евентуално 2-ро дете, кой дом да гледам - 7-ми или 11-ти  ::)

« Отговор #14 -: Септември 20, 2011, 02:56:59 pm »
Благодаря за добрата новина, значи ще имам все пак :)

А досега полагала ли си някакви усилия в тази насока или просто си имаш притеснения?
При теб не виждам да има показатели за безплодие - по-скоро забавяне, отлагане във времето, но не и липса на деца.