Здравей Гост

Света отива към края си

• 18 Отговора
  • 4120 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Света отива към края си
« -: Септември 20, 2011, 09:49:57 pm »
За жалост е факт...,нямам много време , както и енергия...,но....излизайки от дупката...видях едно друго лице....БОЛИ МЕ! СВЕТА Е КЪМ СВОЯ КРАЙ! ФОРУМИТЕ СА БЪБРЕЧЕТА...ИСТИНСКАТА БИТКА С ЖИВОТА Е СЛОЖНА И ТРУДНА... :'( РАЗОЧАРОВАНА СЪМ...,НЕ ДОПУСКАЙТЕ ГРЕШКАТА МИ.... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Света отива към края си
« Отговор #1 -: Септември 20, 2011, 09:58:52 pm »
Марая, къде се губеше толкова време  :-* И какви са тези страшни думи  :(  ??? Ти, която носиш цялата вяра и оптимизъм на Стрелеца  :o

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 20, 2011, 10:07:52 pm »
Марая, къде се губеше толкова време  :-* И какви са тези страшни думи  :(  ??? Ти, която носиш цялата вяра и оптимизъм на Стрелеца  :o

Аз май до тук не съм бъркала...Щом така казвам..,дано този път не съм права.... :'(..

Здравей Таня.... :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Септември 20, 2011, 10:11:17 pm »

Аз май до тук не съм бъркала...Щом така казвам..,дано този път не съм права.... :'(..

Да не е нещо свързано с 2012  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Септември 20, 2011, 10:24:52 pm »

Да не е нещо свързано с 2012  ???

НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО....ЖИВЕЙТЕ.... :-*

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #5 -: Септември 20, 2011, 10:30:40 pm »
...,но....излизайки от дупката...видях едно друго лице....

Важен е самият факт - на ИЗЛИЗАНЕ от дупката...  :angel:
 :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Септември 20, 2011, 10:39:24 pm »
...,но....излизайки от дупката...видях едно друго лице....

Важен е самият факт - на ИЗЛИЗАНЕ от дупката...  :angel:

Това е първата крачка....или желанието към изхода.... :(....Бях бъбрек...отдадена на виртуала...далеч от реала....В реала е жестоко...МАЙ МЕ БЕШЕ СТРАХ ОТ НЕГО...НО НЯМАМ ДРУГ ИЗБОР.... :'(

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #7 -: Септември 20, 2011, 10:46:14 pm »
Важното е, че вече ЗНАЕШ.
Ще се чуем утре - искам да се уверя с ушите си, че вече си по-добре :72:

Сънувах те снощи - поръчвах си го поредно, но дойде едва вчера... Супа от пари и .... парчета тиква!
Хайде - тълкувай!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 20, 2011, 10:50:42 pm »
Важното е, че вече ЗНАЕШ.
Ще се чуем утре - искам да се уверя с ушите си, че вече си по-добре :72:

Сънувах те снощи - поръчвах си го поредно, но дойде едва вчера... Супа от пари и .... парчета тиква!
Хайде - тълкувай!

нее...,не съм по-добре...още по-зле съм...Днес имах адско разочарование....Изплаши ме дребнавото отношение на света...СНОЩИ ГЛЕДАХ ЗВЕЗДИТЕ...СУТРИНТА В НЕБЕТО ВИДЯХ....АНГЕЛСКИ КРИЛЕ , ДО ТЯХ ОБЛАЦИТЕ БЯХА НАРИСУВАЛИ ЧИСЛОТО 24..... ::)

Утре ще ти разкажа....НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩАЙ ТУК.... :'( :-*
ОБИЧАМ ТЕ ЛИН.... :-* :-* :-*

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #9 -: Септември 20, 2011, 10:54:20 pm »
Бъди толкова силна, колкото само ти - дълбоко в себе си, знаеш, че можеш да бъдеш!

И аз те обичам!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Септември 21, 2011, 11:10:54 am »
:( реалния свят е изключително жесток
вчера ги дрънках едни от типа: че ако ти е гадно, може да става още по-гадно, а ако имаш проблеми то могат да станат много проблеми

хората и света като цяло са обезумели, слепи, зли - никога нищо не ми е създавало толкова главоболия, колкото човешките завист и безотговорност
Марая, ти си силен човек, преминала си през какво ли не и къде ли не, знам, че ще устоиш и на тази буря

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #11 -: Септември 21, 2011, 02:13:32 pm »
За жалост е факт...,нямам много време , както и енергия...,но....излизайки от дупката...видях едно друго лице....БОЛИ МЕ! СВЕТА Е КЪМ СВОЯ КРАЙ! ФОРУМИТЕ СА БЪБРЕЧЕТА...ИСТИНСКАТА БИТКА С ЖИВОТА Е СЛОЖНА И ТРУДНА... :'( РАЗОЧАРОВАНА СЪМ...,НЕ ДОПУСКАЙТЕ ГРЕШКАТА МИ.... :-*

Марая, не съм руса, ама нещо не разбирам.  :-[

Кой свят отива към края си? За физическия ли имаш предвид? И каква е грешката ти, за да апелираш да не се допуска от другите?

Знаеш, че от намеци не разбирам. Свикнала съм да ми се говори в прав текст. Сподели какво си видяла, моля те!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Септември 22, 2011, 03:31:34 am »
Бъди толкова силна, колкото само ти - дълбоко в себе си, знаеш, че можеш да бъдеш!

И аз те обичам!

Ще бъда.... :) :-*
:( реалния свят е изключително жесток
вчера ги дрънках едни от типа: че ако ти е гадно, може да става още по-гадно, а ако имаш проблеми то могат да станат много проблеми

хората и света като цяло са обезумели, слепи, зли - никога нищо не ми е създавало толкова главоболия, колкото човешките завист и безотговорност
Марая, ти си силен човек, преминала си през какво ли не и къде ли не, знам, че ще устоиш и на тази буря

А кой свят е нереален? ::)

Май...,май бях забравила.... ::)..Сякаш невидима сила беше покорила онази борбеност и желание за живот....НЕПТУН Е ВИНОВЕН....,КАКТО И САТУРН.... ;D.... :rakeattack: :haha: виновна съм си аз....НО СИ ПРОЩАВАМ И ТОЗИ ГРЯХ.... :) ;)

http://www.youtube.com/watch?v=382h5YapvM8

Марая, не съм руса, ама нещо не разбирам.  :-[

Кой свят отива към края си? За физическия ли имаш предвид? И каква е грешката ти, за да апелираш да не се допуска от другите?

Знаеш, че от намеци не разбирам. Свикнала съм да ми се говори в прав текст. Сподели какво си видяла, моля те!

а АЗ ВЕЧЕ СЪМ РУСА... ;D

Неее...,свикнала си аз да говоря в прав текст и защото винаги съм била директна...,сега ти се иска пак да бъда- нали? ;D ::)
Ще бъда...,когато съм готова и му дойде времето.... :-*..Дано е скоро....
ИМА НЕЩА , КОЙТО НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ...КОГАТО ГЛЕДАМ....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Септември 22, 2011, 09:59:39 am »

а АЗ ВЕЧЕ СЪМ РУСА... ;D

Неее...,свикнала си аз да говоря в прав текст и защото винаги съм била директна...,сега ти се иска пак да бъда- нали? ;D ::)
Ще бъда...,когато съм готова и му дойде времето.... :-*..Дано е скоро....
ИМА НЕЩА , КОЙТО НЕ ИСКАМ ДА ВИЖДАМ...КОГАТО ГЛЕДАМ....

Радвам се да те видя тук отново, Марая  :) Всяко нещо с времето си, когато човек го усети трябва да се прави, споделя, мисли и осмисля :) Надявам се, че не вървим към края, вървим към едно ново начало, по-хубаво, по-красиво, по-истинско, по-материално и по-душевно, дано....  :) То аз винаги си вярвам в едни такива мои химери, като че ли рибешкия ми AC си казва своята дума тук  ;D  ;D
           И аз като теб много неща не искам да виждам, когато гледам, Марая, но уви, набиват ми се на очи, изпъкват, открояват се  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Септември 22, 2011, 10:33:03 am »
 Я по оптимистично , всички:  :-*

Никой не е излязал жив от този живот ;D ;D ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.