Здравей Гост

Нептун квадрат АСЦ-ДСЦ

• 14 Отговора
  • 3062 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нептун квадрат АСЦ-ДСЦ
« -: Септември 20, 2011, 10:10:26 pm »
Привличаме ЛУДИ , АЛКОХОЛИЦИ, ШИЗОФРЕНИЦИ, ТУК-ТАМ НЯКОЙ ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО И ПЕДЕРАСИ....ГЕЙОВЕ...САМО АКО ИМА АСПЕКТ НА ВЕНЕРА..... :)
НАЙ-ТЕЖКИЯ ТРАНЗИТ....

*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Нептун квадрат АСЦ-ДСЦ
« Отговор #1 -: Септември 20, 2011, 10:58:56 pm »
 ;D
ами аз такива привличам откакто се помня, всичките гореизброени..и при това без напрегнат транзит на нептун към АС/ДС
може би това е преобладаващия матреал :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Септември 21, 2011, 11:13:10 am »
 ;D вие какво си мислите, че е с Луна в риби.. (съвсем скоро Нептун ще се върне върху нея)
луди, откачали, пияници - специалитет са ми

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #3 -: Септември 21, 2011, 12:50:42 pm »
Добре де, ами ако е в тригон, при това точен с АС- ДСЦ, няма ли да има сходно проявление???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Септември 21, 2011, 02:30:31 pm »
Транзитиращия Нептун ми образува кармичен аспект ( полунонагон ) с АСЦ-та и то в Риби... Хора, на които съм имала доверие, се показаха в истинската си светлина  :( И наистина - педераси, луди и използвачи... Някой, ако знае да каже, как се преработва това...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Септември 21, 2011, 05:59:24 pm »
какво разбирате под преработване? :)
ако нещо трябва да се случи, то се случва и това е.
« Последна редакция: Септември 21, 2011, 06:02:02 pm от Antena »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Септември 21, 2011, 09:28:30 pm »
какво разбирате под преработване? :)
ако нещо трябва да се случи, то се случва и това е.

според мен би трябвало да се анализира "Защо се случи", "какво направих аз, за да се стигне до тук", "какво допуснах" и т.н...
аз лично смятам, че аспектите и бъдещите прояви на картата са следствие на купища избори, които правим всеки ден (или поне на определено време)... например ако при даден аспект сме останали сами (разведени) и после ако имаме добър аспект за бременност може да не се "възползваме" от него... друг пример ако в даден момент имаме конфликтен аспект - знаем, че този и този аспект предразполагат към скандал с шефа... знаейки ние можем да решим дали да се "възползваме" от аспекта или да се постараем да бъдем по-уравновесени и предпазливи..
друга тема е кои аспекти са "задължителни" и кои предполагат "избор" :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Септември 21, 2011, 10:07:16 pm »
Според мен всичко, което ни се случва, го има в натала. Ако в натала няма индикация за нещо, никога няма да ни се случи. За съжаление човек е по-склонен да вярва на лошите неща и да се съжалява, с което провокира нещата, които му се случват. Говоря от опит.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 22, 2011, 03:20:19 am »
Според мен всичко, което ни се случва, го има в натала. Ако в натала няма индикация за нещо, никога няма да ни се случи. За съжаление човек е по-склонен да вярва на лошите неща и да се съжалява, с което провокира нещата, които му се случват. Говоря от опит.

:72:..,ако в натала не ти е писано да скочиш на дълъг скок...,ще си останеш на място...,колкото и да се силиш...каквито и опити да правиш.... :)...Не случайно травиалното клише твърди...,че от всяко дърво свирка не става....и , ако ти е писано да се удавиш-няма да се обесиш.... ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Септември 22, 2011, 12:09:32 pm »

:72:..,ако в натала не ти е писано да скочиш на дълъг скок...,ще си останеш на място...,колкото и да се силиш...каквито и опити да правиш.... :)...Не случайно травиалното клише твърди...,че от всяко дърво свирка не става....и , ако ти е писано да се удавиш-няма да се обесиш.... ;)

аууууууууууу. Най- ме е страх от удавяне. Плувам като 20 стотинки в тиган. ;D Затова не влизам  в тиган. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Септември 22, 2011, 12:13:25 pm »
май пак стигнахме до вечния въпрос в астрологията - Свободната воля ;)

чудно ми е как могат да бъдат определени задължителните събития и тези, които са "бонус"?

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Септември 22, 2011, 12:22:37 pm »
май пак стигнахме до вечния въпрос в астрологията - Свободната воля ;)

чудно ми е как могат да бъдат определени задължителните събития и тези, които са "бонус"?

Ами не знам, на мен са ми казвали,че съм давена в минал живот. Ужас изпитвам от вода, без да знех това. То си е жив страх,страх, страх , не свободна воля. Аз мога да избера да плувам, или да не плувам. Но можеш да се удавиш и с една глътка вода, знаеш ли? Избера ли да плувам ,избирам да се удавя. Това е. Нептун в кармичен аспект със Сатурн 6 дом. Не става . Учили са ме да плувам много , не става,търся дъното и това е. ;D Пак е заложено. :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Септември 22, 2011, 12:31:19 pm »
оооо да всяка една фобия или страх от нещо има минало - дали от сегашен живот или от предишен
и все пак на мен лично ми е много трудно да приема, че всичко е строго предопределено - може би за това са вечните ми войни с вятърните мелници :(

например за мен е почти невъзможно да повярвам, че има хора които са родени неудачници и с каквото и да опитат да се захванат ще си останат такива - познавам мнозина такива (и аз се включвам към тази категория), да има хора, които не желаят да се променят и смятат, че им е добре да си бъдат неудачници, но има много, които неуморно търсят и търсят, и търсят в повечето случай неуспешно.

леле темата стана ама баш по Нептунски хи-хи  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Септември 22, 2011, 12:41:14 pm »
оооо да всяка една фобия или страх от нещо има минало - дали от сегашен живот или от предишен
и все пак на мен лично ми е много трудно да приема, че всичко е строго предопределено - може би за това са вечните ми войни с вятърните мелници :(

например за мен е почти невъзможно да повярвам, че има хора които са родени неудачници и с каквото и да опитат да се захванат ще си останат такива - познавам мнозина такива (и аз се включвам към тази категория), да има хора, които не желаят да се променят и смятат, че им е добре да си бъдат неудачници, но има много, които неуморно търсят и търсят, и търсят в повечето случай неуспешно.

леле темата стана ама баш по Нептунски хи-хи  ;D

Добре, де ако някой няма мозък как ще му го налееш ;D  Чрез Нептун ли?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Септември 22, 2011, 12:50:38 pm »
 ::) взимам една бира и почвам да наливам  :slaugh:

ох размаймуних се...