Здравей Гост

Смяна на работа???

• 18 Отговора
  • 4058 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Смяна на работа???
« -: Септември 21, 2011, 06:04:45 pm »
Здравейте! Виждате ли смяна на работата в картата ми? Вчера подадох документи за друга работа и се чудя дали ще ме огрее. По мои изчисления, би трябвало да ми случи нещо такова, но човек на себе си трудно прави предсказания.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Смяна на работа???
« Отговор #1 -: Септември 22, 2011, 03:21:11 am »
ДА! Успех... :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Септември 22, 2011, 09:08:59 am »
Мерси, Марая! Успех и на теб, мила, по пътя към мечтите!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Септември 22, 2011, 10:42:29 am »
и аз мисля, че ще имаш успех

« Отговор #4 -: Септември 22, 2011, 01:52:40 pm »
а как мислите по тази карта, дали ще има такова раздвижване...очаква се отговор към края на октомври..

« Отговор #5 -: Септември 23, 2011, 04:00:44 pm »
няма желаещи ;(

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Септември 23, 2011, 04:07:18 pm »
как мислиш пр. Марс на к6? със сигурност има активност по темата :)
то темата е активна от поне 1-2години де.

пусни и една транзитна карта, за да видим текущите аспекти.. щом питаш за скоро време :)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #7 -: Септември 23, 2011, 04:21:42 pm »
Възход в кариерата аз лично виждам след 1-2 години. Тогава ще има по-голяма заплата, и по-висока отговорност. Темата по шести дом наистина е активна, но по-скоро полагаш усилия да се променат нещата и влагаш много енергия. При У на 6-и дом е Луната, виж аспектите, които правят транзитните планети към наталната Луна. Сега прогресивнта Луна ти е във Везни. От какво естество е работата, която искаш да получиш? Нещо по темата на Везните ли или??? Виж си каратта на слънчевата револйция, тя характеризира годината и активните теми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Септември 23, 2011, 04:31:15 pm »
Има изключителна възможност за смяна на работата след 2 месеца...Използвай я...Пр.Луна секстил натална луна....Юпитер е в 3-ти...
Луната е управител на 6-ти...Действай!

« Отговор #9 -: Септември 23, 2011, 05:04:02 pm »
много,много благодаря  :-*..всъщност става въпрос за картата на мъжа ми,съжалявам,не уточних...през доста труден период преминава и да, Фейри от 2-3 години има голяма активност по темата "смяна на работа", за съжаление не е открил такава ,която да го удовлетворява, след като напусна преди 3 години поради независещи от него причини място,което много му харесваше и носеше добри доходи...откри се нова възможност,която след месец ще е ясно дали ще се реализира,затова и потърсих мнение..пускам и транзитите

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #10 -: Септември 23, 2011, 05:27:22 pm »
Мисля, че не е предполагал във финансово отношение нещата да се развият така. Транзитен Уран  във втори дом....  Да не сте били колеги с твоя мъж?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #11 -: Септември 23, 2011, 05:54:25 pm »
дам уран във втори непостоянство по отношение с финансите, нестабилност и неочакваност, мисля обаче, че докато Сатурн е върху нат. Плутон въпроса с финансите няма да е решен или най-малкото ще е болезнен. в момента да не би да търси работа в сферата на търговия, финанси, Сега видях, че има и квадратура на Сатурн към Венера, което допълнително обяснява финансовите проблеми - някак си не толкова самата работа е на първо място, колкото проблемите с парите.
струва ми се, че има проблеми с висшестоящи (шефове), при това проблемите сякаш са малко рецидиви, нещо от сорта той си мисли, че те знаят какво той очаква... т.е. малко е неясен в изискванията си към шефовете, може би е добре винаги да уточнява всички детайли по отношение на заплащане и какво се очаква от него - струва ми се, че той очаква едно, а реалността е съвсем друга и от тук идват редица разочарования.
да не очаквате детенце?  ;D (ще кажете само бебета са ми в главата, ама тези възли по оста 5-11 ::) - физически са в 10 де )

« Отговор #12 -: Септември 23, 2011, 08:18:33 pm »
а не,бебо е на годинка  ;D иначе отново си права Фейри, определено парите са основния проблем, а и аз си сега си имам тр.Сатурн съвпад Плутон;тр. Плутон в Д2 опозиция на Слънце от Д8; дирекционна Венера квадрат Плутон  ;D благодаря ви момичета, дано скоро се раздвижат нещата, че имам и тр. Уран на К8 , а тр. Юпитер се е насочил към Дсц  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #13 -: Септември 23, 2011, 08:26:06 pm »
Аз го виждам твоя мъж да успее след  1-2 години. Прогресивен МС ингрес в Козирог. За мен МС в Козирог си е сигурен успех, ако друго в каратата не го отрича. А и той си е свободолюбива личност... А и  тази Венера в 6-и дом е или женен за работат си, или сте се запознали на място, по темите на 6- дом - работа  и здраве.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #14 -: Септември 23, 2011, 08:36:31 pm »
Имам предивд, че ще се чувства професионално удовлетворен тогава. Иначе смяната на работата ще  е по-рано. При всички случаи трябва да се действа. Събитията се случват, ако им помогнем.