Здравей Гост

Живота започва след 45

• 4 Отговора
  • 1635 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Живота започва след 45
« -: Септември 22, 2011, 02:46:24 pm »
Живота започва след Урановата опозиция и Сатурновата....Преди това е нещо от типа пародия....Човек осъзнава какво , къде, как едва след като е преживял и осъзнал преживяното....
Всяка опозиция е период на стимул и изграждане....Урановата опозиция е един изключителен период , но Уран може да бъде ОЦЕНЕН ,едва след като си тръгне от важните места на наталната карта....

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Живота започва след 45
« Отговор #1 -: Септември 22, 2011, 03:21:57 pm »
 Ами то затова съм с усещането, че още съм умряла и несъвзета след гърмежите.   ;D
    Опозицията си отмина, но още си я чувствам като опозиция. Уран все едно ти разцепва живота на 2, като гръмотевица и не е каквото е било . Още съм в междупространството Точно така го чувствам. :) И на двамата им бера ядовете.  :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #2 -: Септември 22, 2011, 07:46:03 pm »
Ако трябва да съм честна, много по-добре се чувствам сега, отколкото преди това. За протокола, на 47 г. съм, през ноември правя 48. Урановата опозиция плюс други аспекти ми донесе развод, който години отлагах, отричайки проблемите, които преди се   надявах да се решат от самосебе си. Това/разводът/ ми донесе невероятно облекчение. Престанах да проектирам желанията си върху други хора и се заех сама да ги осъществявам. Осъзнах, че ако някой друг изживее мечтите ми, няма да стана по-щастлива. Спрях да се съобразявам нетпрекъснато с другите хора  и да търся одобрението им/с Нептун на Асц.  положението в тази област беше страшно/. Спрях да се страхувам, че мога да остана сама, защото осъзнах, че никой не е сам, ако Бог е с него и че всъщност в душата си всеки е едновременно сам и част от Вселената. Осъзнах на практика, че и най-дългият път започва от първата крачка и така, поставяйки си малки цели, стигнах много по-далеч, отколкото бях мислила. Уран ми помогтна да се изправя очи в очи със страховете си и да осъзная, че аз съм най-големият си враг, но мога да бъда и най-добрият си приятел, сега се опитвам да съм второто. Детето ми е вече голямо и имам много повече време да правя нещата, които обичам, а когато правиш това, което обичаш, си щастлив.Изобщо, ако човек успее да съхрани здравето си, това е една чудесна възраст. 

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #3 -: Септември 22, 2011, 07:46:39 pm »
Марая и останалите, как бихте тълкували един двойно подчертан аспект: Дир. Уран върху натално Слънце и дир. Слънце в квадратура с нат. Уран? Водолей е заключен знак във втори дом, а Лъв е заключен знак в осми дом.  :-[ Натално Слънце е в 11 дом, а нат. Уран в 9ти. Дир. Слънце е в критичен градус (влиза в знака Козирог).

Благодаря Ви предварително!  :58:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Септември 22, 2011, 08:14:23 pm »
Марая и останалите, как бихте тълкували един двойно подчертан аспект: Дир. Уран върху натално Слънце и дир. Слънце в квадратура с нат. Уран? Водолей е заключен знак във втори дом, а Лъв е заключен знак в осми дом.  :-[ Натално Слънце е в 11 дом, а нат. Уран в 9ти. Дир. Слънце е в критичен градус (влиза в знака Козирог).

Благодаря Ви предварително!  :58:

Ингреса е свързан задължително със събитие....Факт ще бъде по-сериозното отношение към аналогиите на слънцето...Невъзможното ще бъде възможно...един стабилен и различен привкус.... :)