Здравей Гост

Транзит на Хирон към наталната му позиция

• 14 Отговора
  • 4982 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Транзит на Хирон към наталната му позиция
« -: Септември 23, 2011, 01:00:50 am »
Имате ли впечатления от тези транзити? Имало ли е събитийност и каква?
При мен за втори път тази година, Хирон образува квадратура с наталната си позиция - първият път се занимавах с един имот, открих роднина, с който не бяхме се чували от 16 години ( Хирон във 2-ри дом, в съвпад с К3 ). Сега, съвсем буквално, ми се наложи да ходя на лекар ( Хирон транзитира през 12-ти дом ).
Интересно ми е, дали отчитате някакви кармични събития по Хирон при транзитите му  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Транзит на Хирон към наталната му позиция
« Отговор #1 -: Септември 23, 2011, 09:39:31 am »
Имам и не са от най-добрите....За жалост Хирон е мултифункционален и прилича както на Уран...така и на Меркурий. :) Страхотен шегаджия....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Септември 23, 2011, 10:51:57 am »
аз го наричам карикатурист-сатирист - много е забавен, но само ако се гледа малко от страни.
ето при мен е в пети - цикли около нат. Луна... и после се чудя на кахърите си свързани с разправиите около малката, сигурна съм, че след няколко месеца със смях ще гледам на отминалата седмица, но сега ми е като черно петно.

когато се запознах с таткото на детето ми хирон е бил около ис... (дали мислите е случайно, че възобновихме връзката си при ретро Венера?). - извода е ясен, урок, които трудно може да бъде забравен, болка не само за мен, но и за семейството ми, но и лекарство - все пак всеки родител желае да стане баба или дядо, още повече до преди нея не давах особен интерес към обичайното продължаване на рода - за мен това (дори и сега) не е най-важното в живота, важно да, хубаво да, но не и цел N1.

когато опитах да се правя на предприемач за първи път т.е. първия ми да го кажем официален бизнес (които доста след това се провали де) хирон е бил във втори дом и Слънце...  за бизнеса сега искрено се забавлявам на много от грешките и проблемите си, тогава изобщо не намирах смешното (всъщност проблемите приключиха чак когато Хирон е навлизал в 4-ти дом)
После когато Хирон е бил в 3-ти дом - започнаха мъките и проблемите с висшето ми образование... отново си давам сметка, че проблемите тогава са били нищо повече от шега, въпреки, че точно тогава не са ми изглеждали такива :)...

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Септември 23, 2011, 11:00:53 am »
При мен в натала  е в 11-ия градус на Риби, в 4-и дом и сега се приближава към наталната си позиция. Проблемите на 4-и дом са на дневен ред при мен,  правя основен ремонт, както съм писала в сайта, / за това има и други индикации/ да видим как ще завърши.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #4 -: Септември 23, 2011, 11:17:02 am »
а къде ви е наталния как го усещате?
аз все още не мога да го разбера моя, макар, че имам малки предположения и дано новата ми дейност да работи за отработването му....

наталния ми е на к8, в съвпад с вертекс и тригони към Марс и Венера

при вас как се проявява?

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #5 -: Септември 23, 2011, 11:20:27 am »
На мен Хирон все още ми е твърде неясен.. Не мога да се сетя за абсолютно нищо конкретно свързано с Хирон..
В момента прогресивната Луна, заедно с транзитен Уран, правят съвпад с натален Хирон.
Танзитния Хирон е на Антивертекс.
Но пак казвам, нямам спомени за каквото и да е свързани с Хирон или не съм разбрала, че той има нещо общо ;)
Единствено преди сто години имаше един щастлив период при транзитен Хирон съвпад с натална Венера, но тогава имаше един куп други транзити, така че не знам..

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Септември 23, 2011, 12:30:52 pm »
Според мен къдто е Хирон, там си без вина виновен, наказан си, без да има защо. Но в замяна на това ти  е даден дарът да си добър в тази област, където се намира, по начина, характерен за знака, в който се намира астероидът. При мен е в 4-и дом, домът на бащата в женска карта според мен. Башата ми почина абсолютно неочаквано, без разберем от какво - при неизяснени обстоятелства от насилствена смърт.  4-и дом е дъното на душата, аз имам дарбата да усещам болката на хората  и да я облекчавам. Не е нужна да ми споделят, просто усещам и правя това, което трябва. Аско трябваше да избарм, не бих избрала тази позиця на Хирон, но кой ли ме пита.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Септември 23, 2011, 03:00:40 pm »
Моя Хирон е в съвпад със СЛВ, сигурно за това, почти винаги отчитам събития при транзитите му  ::) Какви качества трябва да развивам по Хирон - лечение, самолечение.. примирение... Интересно, че ЮЛВ ми е в съвпад с Уран, а нали Хирон притежава и от качествата на Уран - дали значи, че не съм ги отработила правилно в някой минал живот  ::)

*

akruks

« Отговор #8 -: Ноември 08, 2011, 08:46:12 pm »
на мен ми предстои този съвпад догодина, ще разказвам как е, а ако има други които са го преминали да споделят, макар че то зависи в кой дом се случва, както и от всичко останало в картата на човек, но в общи линии ако съвпада е негативен аспект да се подготвим  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2011, 08:54:05 pm »
И на мен ми предстои съвпад в Риби, 4-и дом. Наталният Хирон е в 11-ия градус на Рибите.

*

akruks

« Отговор #10 -: Ноември 08, 2011, 08:56:49 pm »
И на мен ми предстои съвпад в Риби, 4-и дом. Наталният Хирон е в 11-ия градус на Рибите.
и моят е 11гр. риби, но в 6 дом близо до Дс...
« Последна редакция: Ноември 08, 2011, 09:44:31 pm от akruks »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2011, 08:58:37 pm »
Явно при теб събитията ще са в областта на партньорството, при мен ще са по линия на дома. Ще поживеем, ще видим и ако догодина сме живи  и здрави, ще споделяме.:)

*

akruks

« Отговор #12 -: Ноември 08, 2011, 09:49:58 pm »
Явно при теб събитията ще са в областта на партньорството, при мен ще са по линия на дома. Ще поживеем, ще видим и ако догодина сме живи  и здрави, ще споделяме.:)
ама как "ако", ще сме живи и здрави, няма да се даваме на някакъв си хирон, който отдавна е в моя 6 дом- започнах да се занимавам с йога през този период  :-*

« Отговор #13 -: Ноември 09, 2011, 08:54:53 am »
Моят по натал е на 1 гр.в Телец, 5 д., в съвпад с Луната.

При точния квадрат, в съвпад с тр.Венера се преместих на нова длъжност в работа и започна супер успешен период по отношение на парите.

При секстила в 1 гр.Риби тази година - подписах постоянен договор  /с по-висока заплата/.

Иначе сега транзитира през 3-ти дом - излязоха наяве спорове /и емоции/ с роднините. ::)

*

Неактивен zuzi

• 145
« Отговор #14 -: Ноември 09, 2011, 09:17:29 am »
Транзитите на Хирон са много показателни при мен откъм събития, в натала ми е на 3* в Овен, в съвпад с К6 откъм 5-ти. При започване на първата ми работа след дипломиране е бил в 10дом точен секстил с Венера. Когато по- късно започнах бизнес е бил в точен съвпад с натален Нептун във 2-ри дом. При раждането на детето в точен съвпад с Луната ми.Сега е на 5* от К5 да видим дали ще отбележи някакво събитие.