Здравей Гост

Живота започва с вик...,приключва с болка....или за последното има избор

• 4 Отговора
  • 1885 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
От нас зависи...последното...,осъзнато и разбрано...понякога....НЕ ЗАВИСИ НАЧАЛОТО...НО ЗАВИСИ КРАЯ.... :)
ВЕЧЕ ЗНАМ, ЧЕ ИМАМ ДОСТА ЗАДАЧИ И МНОГО РАБОТА ЗА ВЪРШЕНЕ.... 8)...НЕ МИ ТЕЖИ И НЕ МЕ БОЛИ...ЩЕ ГО НАПРАВЯ! НО ИМА НЕЩО...КОЕТО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА....ЗАЩО ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЯМА ЦЕНА ЗА ХОРАТА? КЪДЕ ЗАПОЧВА И КЪДЕ ЗАВЪРШВА СЪЩНОСТТА? И МОЖЕ ЛИ...НА КАНТАРА ЗА ЧОВЕШКА ПЛЪТ ДА СЛОЖИШ ЕДИН ЦИГАНИН И ЕДИН БЪЛГАРИН И ДА КАЖЕШ КОЙ ОТ ТЯХ ИМА ПО-ВИСОКА ЦЕНА...СЛЕД КАТО ГОВОРИМ ЗА ДУХ И ДУША..... >:(

*

Неактивен tanya

• 917
Ако човешкия живот имаше цена за всички хора, светът щеше да е едно по- добро място за живеене... Уви  :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Паследното което има обаче цена са 2 кирливи къщи, които са изгорели.  >:( Цена има човешкият живот въплътен в - циганска,  българска ,боливийска,  патагонска ,ако щеш душа.
До къде обаче я докарахме... :(
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Паследното което има обаче цена са 2 кирливи къщи, които са изгорели.  >:( Цена има човешкият живот въплътен в - циганска,  българска ,боливийска,  патагонска ,ако щеш душа.

Даа..., от това боли...Защото дали е циганско или българско сърцето няма значение...То е сърце...Душата също.... :(....БОЛКАТА Е БОЛКА...ТЯ НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА С НИЩО.... :(

*

Неактивен milla_m

• 1060

Даа..., от това боли...Защото дали е циганско или българско сърцето няма значение...То е сърце...Душата също.... :(....БОЛКАТА Е БОЛКА...ТЯ НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАВА С НИЩО.... :(

Сърцето е единственият орган , който не  може да бъде засегнато от рак ;D Там разсейки никога няма. Защото е Любов. ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.