Здравей Гост

МУНДАННА ПРОГНОЗА ЗА ОКТОМВРИ 2011

• 2 Отговора
  • 1723 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
МУНДАННА ПРОГНОЗА ЗА ОКТОМВРИ 2011
« -: Септември 25, 2011, 12:18:56 am »
Бях решила да не пиша вече мунданни прогнози....Но явно...няма да стане сега.... >:(...Налага се...,защото аз живея в този свят..,и не само в него...И ТОВА ПОЗНАНИЕ И ЗНАНИЕ НЕ МИ Е ДАДЕНО ДА ГО СТИСКАМ...ЗАЩОТО СЪС СТИСКАНЕ НА КЪЛКИ ДЕЦА НЕ СЕ РАЖДАТ...А НА НАС НИ Е НУЖНО ДА РАЖДАМЕ ЕМПАТИЯ И ЛЮБОВ...И ОЩЕ НЕЩО, ИНДИВИДУАЛНОСТ В СЪЧЕТАНИЕ С КОЛЕКТИВИЗЪМ...

ТА...ДРЪЖ СЕ ЗЕМЬО....ЩОТО МЕГА ПРОС НАРОД ТЕ ГАЗИ....БЯСНА СЪМ.... >:(

ИЗБОРИТЕ: Огромно разочарование за батко ви Бойко...-бате Гойко....Що ли? Ми щото мутренските номера не вървят вече...А и да не забравяме...,че дедо Ви Сатурн...работи на бавни обороти...Няма като как...,Сатурн да тъпче нодалната ос и да си мислиш , че вали дъжд...,а от небето да падат горещи камъни....
И В КОЯ ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА/КАКВИТО ПРЕТЕНЦИИ ИМАМЕ/МИНИСТЪРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е ШЕФ НА ПРЕДИЗБОРНИЯ ЩАБ НА УПРАВЛЯВАЩАТА ПАРТИЯ? МИ...НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА...http://www.youtube.com/watch?v=wI_OpZiMdeU
Загуба..на фона на общинските избори...Макар, че ролята на ЦИК,РИК...пик...дрис и вик е ясна....

утре продължавам..... >:(
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 12:21:39 am от Марая »

Re: МУНДАННА ПРОГНОЗА ЗА ОКТОМВРИ 2011
« Отговор #1 -: Септември 25, 2011, 08:50:25 am »
така се смях с тази прогноза ;D страхотна си Марая и дано си права, все повече и аз започвам да вярвам че няма да търпим още много това безумие пожарникар и физкултурник, който е обида за всички вифаджии (щото аз познавам много свестни)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: МУНДАННА ПРОГНОЗА ЗА ОКТОМВРИ 2011
« Отговор #2 -: Септември 25, 2011, 11:41:23 am »
Марая, и аз се разсмях
наскоро се впечатлих от следното, което обаче показва само от най-дребното защо сме толкова смотана държава

знаете, че Холандия рипна против приемането ни в Шенген.
Румънците, "братята" по съдба "случайно" спряха вноса на лалета... нередности в документацията :))), техните политически лидери поеха и вината за ситуацията, имат готовност за поправка и евентуално оставки и т.н. - така както се процедира в една нормална евро-демократична държава.

у нас:
в БТВ предаването "Гласът на България" - официално канят и промотират спечелилия "Гласът на Холандия", министрите обвиняват старото правителство, климата, земетресението в Япония  ;D, безатмосферността на Луната.... всички са виновни, но не и самите те.