Здравей Гост

НОВИЯ КМЕТ НА ВАРНА ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ - ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ

• 77 Отговора
  • 14467 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Той е един от мъжете пред който не можеш да останеш равнодушен...Излъчва увереност , сила....и един неподправен сякаш първичен вкус на мъж...който знае, може...има цел..път и посока...http://www.youtube.com/watch?v=8zZl-gpDThg
Качвам картата с негово съгласие...като кандидат кмет на Варна...Часа е верен....Бих искала да прочета Вашите коментари...

Вятъра на промените.... :)
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 10:56:27 pm от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
Re: МАРЕШКИ-ВРЕМЕ ЗА МЪЖЕ
« Отговор #1 -: Септември 25, 2011, 08:54:06 pm »
Юпитер на Асц- този човек си има ангел хранител, винаги ще се измъква невредим от ситуациите, каквото и да му поднася живота,  изпълва пространството с присъствието си, пълен 10-и дом, за мен това си си е сигурен показател за успех и желание за успех заедно със Сатурн на МС,  Венера в Телец - иска жената да имотна, красива и добра в леглото, за мен мъжете с Венера в Телец са най-претенциозните,повечето се задоволяват само да е добра в леглото!:))))).  Не съм в кондиция да гледам картата, това е първи поглед.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 25, 2011, 08:57:08 pm »
Юпитер на Асц- този човек си има ангел хранител, винаги ще се измъква невредим от ситуациите, каквото и да му поднася живота,  изпълва пространството с присъствието си, пълен 10-и дом, за мен това си си е сигурен показател за успех и желание за успех заедно със Сатурн на МС,  Венера в Телец - иска жената да имотна, красива и добра в леглото, за мен мъжете с Венера в Телец са най-претенциозните,повечето се задоволяват само да е добра в леглото!:))))).  Не съм в кондиция да гледам картата, това е първи поглед.

Ще чакам..,да е по-подходящо времето...,за да чуя мнението ти.../то има значение за мен/....
Как би коментирала съвпада слънце/сатурн... ;D в знака на овена.... ::)

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #3 -: Септември 25, 2011, 09:01:34 pm »
Борбена личност с харктер, не признава ограниченията!

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #4 -: Септември 25, 2011, 09:27:57 pm »
Човек, на когото у е дадено да се бори и успява, Юпитер на Асц Г6 - чрез работата си. Предполагам че е едър мъж, но с хармонично излъчване, все пак Г1 е Луната във Везни. Силен характер, кардинални оси и 4 планети в гокленови зони. Силна изява и късмет в работата си има, но се разкъсва между потребността си от семейство и хармония в него и необходимостта от дисциплина в работата, която му отнема време ( съвпад на сатурн слънце). Много стриктен и роден за шеф, но отговорността и дисциплината са наложителни за него, а в действителност не се чувства емоционално добре когато трябва да бъде твърд на работното място ( опозиция с луната).  Г10 няма мажорни аспекти - отново се убеждавам в силата на неаспектираните планети. Роден е за бизнесмен, силна енергия, насочна е била навътре, предполагам че има някакъв вид скрита агресия срещу родиел, която е успял да канализира по подходящ начин и да постигне успеха, въпреки.....Има вкус, обича лукса           ( венера в телец), да му е удобно уютно и се старае и приятелите му да се чувстват така. Обича красиви жени, но много е важно да умее да разговаря с тях.  Не знам дали има брак, но за него е добре съпругата му да участва активно в работата му. Има ли развод вече?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Септември 25, 2011, 09:29:56 pm »
Човек, на когото у е дадено да се бори и успява, Юпитер на Асц Г6 - чрез работата си. Предполагам че е едър мъж, но с хармонично излъчване, все пак Г1 е Луната във Везни. Силен характер, кардинални оси и 4 планети в гокленови зони. Силна изява и късмет в работата си има, но се разкъсва между потребността си от семейство и хармония в него и необходимостта от дисциплина в работата, която му отнема време ( съвпад на сатурн слънце). Много стриктен и роден за шеф, но отговорността и дисциплината са наложителни за него, а в действителност не се чувства емоционално добре когато трябва да бъде твърд на работното място ( опозиция с луната).  Г10 няма мажорни аспекти - отново се убеждавам в силата на неаспектираните планети. Роден е за бизнесмен, силна енергия, насочна е била навътре, предполагам че има някакъв вид скрита агресия срещу родиел, която е успял да канализира по подходящ начин и да постигне успеха, въпреки.....Има вкус, обича лукса           ( венера в телец), да му е удобно уютно и се старае и приятелите му да се чувстват така. Обича красиви жени, но много е важно да умее да разговаря с тях.  Не знам дали има брак, но за него е добре съпругата му да участва активно в работата му. Има ли развод вече?

Има брак...,не мисля , че има развод.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Септември 25, 2011, 09:30:59 pm »
да внимава тази година, не ми харесва картинката в семейството

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Септември 25, 2011, 09:34:27 pm »
да внимава тази година, не ми харесва картинката в семейството

Дали не би могло да се компенсира с обществена работа? ::)

По принцип е доста практичен и с ясни параметри за работата ...Не съм запозната с личния му живот..и не бих могла да коментирам... :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #8 -: Септември 25, 2011, 09:41:08 pm »
то е ясно че е с ясни параметри за работа с този съвпад на сатурн слънце и то в десети. Там сатурн си е в силата и при него действа доста мотивиращо и градивно, осветен от слънцето което си е Г2 - че пари от работата си ще печели то е ясно, това си е цел. И чуждо финансиране е получавал и там късмета е на негова страна. Въпроса ми е, че Сатурн от 4-ти прави квадратура към 1-7 и ще направи и квадрат с Юпитер, а през това време и Уран ще му нагази сатурн и слънце, а сатурн е Г7. Другият вариант на този аспект е да се засегнат съдружия, все пак и те са по 7-ми. Внезапни разочерования от съдружници и прекъсване на взаимоотношения с хора, с които той работи.
« Последна редакция: Септември 25, 2011, 09:43:13 pm от Aneli »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Септември 25, 2011, 09:43:33 pm »
то е ясно че е с ясни параметри за работа с този съвпад на сатурн слънце и то в десети. Там сатурн си е в силата и при него действа доста мотивиращо и градивно, осветен от слънцето което си е Г2 - че пари от работата си ще печели то е ясно, това си е цел. И чуждо финансиране е получавал и там късмета е на негова страна. Въпроса ме е че Сатурн от 4-ти прави квадратура към 1-7 и ще направи и квъдрат с Юпитер, а през това време и Уран ще му нагази сатерн и слънце, а сатурн е Г7. Другия вариант на аспект е да се засегнат съдружия, все пак и те са по 7-ми. Внезапни разочерования от съдружници и прекъсване на взаимоотношения с хора, с които той работи.

При всички положения е наясно с това , че системата...когато е тромава не носи резултати...Самия той е доста флексабилен...Мислиш ли , че има шанс за кметската надпредвара? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #10 -: Септември 25, 2011, 09:50:59 pm »
Абе по дирекция Марс Юпитер правят кармичен аспект, не може да се каже за добро или за лошо е това. Като цяло двете планети са добре поставени като знак, Марс е кофти по дом, ама той си е неаспектиран така че като му вкараш енергията си работи добре.
За полииката гледам 10-ти, 1-ми , 11-ти и 8-ми. Уран Г8 в 10-ти, дотук добре, ама ретрограден. Юпитер почти в 11-ти върху венерата Г-11 ама и той ретрограден. Новолунието на 26-ти в Скорпион е в съвпад с Марса ( 2 градуса), ама изборите май бяха ден преди това. да не стигне до балотаж?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Септември 25, 2011, 09:58:56 pm »
Абе по дирекция Марс Юпитер правят кармичен аспект, не може да се каже за добро или за лошо е това. Като цяло двете планети са добре поставени като знак, Марс е кофти по дом, ама той си е неаспектиран така че като му вкараш енергията си работи добре.
За полииката гледам 10-ти, 1-ми , 11-ти и 8-ми. Уран Г8 в 10-ти, дотук добре, ама ретрограден. Юпитер почти в 11-ти върху венерата Г-11 ама и той ретрограден. Новолунието на 26-ти в Скорпион е в съвпад с Марса ( 2 градуса), ама изборите май бяха ден преди това. да не стигне до балотаж?

И на мен ми мирише на балотаж... :o.. ::)..И доста сериозен шанс ми се струва , че има.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #12 -: Септември 25, 2011, 10:07:33 pm »
Новолунието в Стрелеца му прави чудесен тригон към съвпада Сатурн Слънце, късмет ще има определено. Пък и Сатурн му е втория управител на 8-ми, би трябвало доста влиятелни хора с пари да го подкрепят.  Декември и Юпитер и Уран минават в директно положение, така че може да е времето в което да встъпи в поста. Определено има шанс.
Уран от десети му прави куинконс към Марса, ще трябва да нагажда нещата, свързани с работа и политика, по един нов начин, ще трябва да е различен за да успее, иначе уран ще му изиграе лоша шега. Да внимава с обкръжението си този човек и то с близки до него хора, член от семейството му да не се компроментире.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Септември 25, 2011, 10:19:03 pm »
Новолунието в Стрелеца му прави чудесен тригон към съвпада Сатурн Слънце, късмет ще има определено. Пък и Сатурн му е втория управител на 8-ми, би трябвало доста влиятелни хора с пари да го подкрепят.  Декември и Юпитер и Уран минават в директно положение, така че може да е времето в което да встъпи в поста. Определено има шанс.
Уран от десети му прави куинконс към Марса, ще трябва да нагажда нещата, свързани с работа и политика, по един нов начин, ще трябва да е различен за да успее, иначе уран ще му изиграе лоша шега. Да внимава с обкръжението си този човек и то с близки до него хора, член от семейството му да не се компроментире.

Той е доста нестандартен...поне от това ,което аз съм видяла тет-а-тет...Мултимилионер е ..За него се говори , че притежава над 95 милиона...
Интерес представлява транзита на Уран в/у Сатурн и Слънце...За Марса... ;D Болен е на темата бързи коли....и може да си ги позволи...
В какъв смисъл- лоша шега от страна на Уран... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Септември 25, 2011, 10:29:13 pm »
Според мен този човек има шанс да спечели изборите. Не зная дали на втори тур или веднага, но определено има.
Предстои му прогресивно новолуние, съвсем близо до прогр. МЦ и при това в тригон към Плутон и Уран, в секстил към АЦ и тригон към ДЦ. На всичкото отгоре управителя на прогр. МЦ Венера е в критичен градус, на път да смени знак, плюс прогр. Меркурий също на прогр МЦ.
По дирекции също има няколко съвсем точни и показателни аспекта.
Това е само от един поглед, ако се разгледа по-внимателно картата съм убедена, че има още показателни аспекти за това.