Здравей Гост

Транзити , цигани , избори...и евтин популизъм

• 14 Отговора
  • 2900 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Лично аз съм повече от разочарована от употребата на евтин популизъм и опити за политическа игра на фона на скръбта...
Да използваш подобен ресурс се иска да има държавни похвати и лостове...Иска се власт и сила....
Интегрирането продължава повече от 20г..,само , че то не започва от усвоените пари и забатачените корупциони схеми..., а от другаде...от А и Б....от 1+1....
БИЛА СЪМ СВИДЕТЕЛ КАК СЕ УХАЖВАТ ЦИГАНСКИ КЛАНОВЕ...И ЗНАМ....КАКВО СЕ СЛУЧВА.... >:(..

АКО ПИТАТЕ МЕН...НЕ ЦАРКИРОВИТЕ КЪЩИ ТРЯБВАШЕ ДА ГОРЯТ...,А ПАРТИЙНИТЕ ЦЕНТРАЛИ....ЗАЩОТО ТОЗИ ПРОБЛЕМ НЯМА ДА БЪДЕ РЕШЕН С ЕДНА КЪЩА И ЕДИН РОМСКИ БОС....,НУЖНО Е ДРУГО...

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Транзити , цигани , избори...и евтин популизъм
« Отговор #1 -: Септември 26, 2011, 08:41:52 pm »
И партийни централи горяха навремето в София, до нищо добро не доведе това. Насилието ражда насилие. Малко й трябва на тая черга да пламне, а покрай сухото, гори и суровото.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 26, 2011, 08:46:05 pm »
И партийни централи горяха навремето в София, до нищо добро не доведе това. Насилието ражда насилие. Малко й трябва на тая черга да пламне, а покрай сухото, гори и суровото.

Нямам спомени за палежи...ИМАМ СПОМЕНИ ЗА РЕКЕТИТЕ КОИТО СЪМ ПЛАЩАЛА...НА ПАРТИЙНИ ФОНДАНЦИИ , ЗА ДА НАПРАВЯ БИЗНЕС...,ЗАШОТО БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКАТА БЛАГОСЛОВИЯ..НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ГАЩОПРОДАВАЧКА НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ! >:( :(...
И СЕГА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО! УБЕДЕНА СЪМ...,ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ПЛАНИРАНО...,ДА....УМЕЛО ПРИКРИВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФОНА НА ЧОВЕШКАТА СКРЪБ..... :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Септември 26, 2011, 08:48:46 pm »

Нямам спомени за палежи...ИМАМ СПОМЕНИ ЗА РЕКЕТИТЕ КОИТО СЪМ ПЛАЩАЛА...НА ПАРТИЙНИ ФОНДАНЦИИ , ЗА ДА НАПРАВЯ БИЗНЕС...,ЗАШОТО БЕЗ ПОЛИТИЧЕСКАТА БЛАГОСЛОВИЯ..НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ГАЩОПРОДАВАЧКА НЕ МОЖЕШ ДА БЪДЕШ! >:( :(...
И СЕГА НЕ Е ПО-РАЗЛИЧНО! УБЕДЕНА СЪМ...,ЧЕ ВСИЧКО КОЕТО СЕ СЛУЧВА Е ПЛАНИРАНО...,ДА....УМЕЛО ПРИКРИВАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА ФОНА НА ЧОВЕШКАТА СКРЪБ..... :(

Е нали горя парламента... и излизаха през задните входове.... ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Септември 26, 2011, 08:56:17 pm »
Горя...,но той не е политическа централа...,а сборище...Лагера на АЛИ БАБА и 241-те разбойника.....

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #5 -: Септември 26, 2011, 08:57:24 pm »
Горя пратийният дом и някои от хората изнасяха от горящата централа тоалетна хартия. Това съвсем сериозно. От човешката скръб се правят дивиденти, -да, така е.  Всички властимеющи постъпват така. Като казва Николо Макиавели "По-лесно е да управляваш хората посредством техните пороци, отколкото чрез техните добротедели". Докато обществото, т.е. ние, сме продажни, умираме за хляб, наркотици и рокендрол, докато искаме неща, които не заслужаваме и сме готови да гихполучим по втория начин, това ще ни се случва. А изключенията от правилото - да  се спасяват навреме. Само че зная дали е достаъчно да сменятт държавата или трябва да сменят планетата.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Септември 26, 2011, 09:02:01 pm »
В чужбина , особено на Балканите не е по-различно....,НО ИМА РЕГЛАМЕНТ! Нямам нищо против...йорупция е имало и ще има...При заплата от 250 евро..няма като как един подпис да няма ДДС....Но...,нека има някакъв регламент...мамка му и прасе....СДС СЕ РАЗБИ...ДА ВИСИ ПРЕД ЦАРКИРОВИТЕ ПАЛАТИ....РАЗБИ СЕ.... >:(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Септември 26, 2011, 09:03:28 pm »
Горя...,но той не е политическа централа...,а сборище...Лагера на АЛИ БАБА и 241-те разбойника.....

Не знам, и пещерата им да е , отрази се на голяма част от децата, че после ги гонеше доста време агресия и намираха видяното за нормално. И съм чувала, как си играеха и едно от тях викаше , ами ще го подпалим и готово. Не си спомням колко годишни са били ,но сигурно около 3-4 клас . Направило ми е силно впечатление.  Беше точно около тези събития.   :( И беше много жалко..  :(
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #8 -: Септември 26, 2011, 09:05:45 pm »
Да, не може да се говори за морал и принципи, когато повечето хора живеят под стандарта. Идеалът те тегли нагоре, но задълженията и отговорностите не дават да отлепиш от земята. И си продаваш душата,а  ако не я продадеш, от мъка ще останеш без душа, като гледаш как се мъчат близките ти. И не заня къде границата между допустимото и недопустимото.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Септември 26, 2011, 09:11:36 pm »
КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН...ТОЙ ДА ХВЪРЛИ ПЪРВИЯ КАМЪК.. е казал Христос....
НЯМА БЕЗГРЕШНИ...ТОЛЕРАНТНОСТ Е ДУМА В БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК , ЧИЯТО ЕТИМОЛОГИЯ Е ЯВНО НЕРАЗБРАНА.... >:(
ПОЗНАВАМ МНОГО СВЕСТНИ ЦИГАНИ И СТРАХОТНИ БОКЛУЦИ БЪЛГАРИ...В ТОВА ЧИСЛО И ПОЛИТИЧЕСКИ КУРВИ..... :( >:(

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #10 -: Септември 26, 2011, 09:13:52 pm »
О, да! Много точно казано.  Боклука няма цвят  и партийна принадлежност!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Септември 26, 2011, 09:17:31 pm »

В този смисъл онова КОЕТО ЛИПСВА НЕ Е ПАРТИЯ...,НЕ Е ХАРИЗМА...А ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО...И ТО НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ 100 РОКЕРА , 500 НАРКОМАНА, 200 УМОРЕНИ СЕЛЯНИ...А ОБЩЕСТВО ОТ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ОТ РАЗУМНИ И ЧОВЕЧНИ ХОРА...
НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТОЧЕН КВАДРАТ НА УРАН/ПЛУТОН ПРЕЗ 2012-ТА....И ЮПИТЕР В БЛИЗНАЦИ.... ???

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #12 -: Септември 26, 2011, 09:22:18 pm »
Това е българското общество, не всички нации са като нашата.  А каквото има да става, ще стане. Никой не се измъкнал жив от този живот.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Септември 26, 2011, 10:29:37 pm »
Това е българското общество, не всички нации са като нашата.  А каквото има да става, ще стане. Никой не се измъкнал жив от този живот.

Въпроса е в диапазона.... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #14 -: Септември 27, 2011, 08:49:49 am »

В този смисъл онова КОЕТО ЛИПСВА НЕ Е ПАРТИЯ...,НЕ Е ХАРИЗМА...А ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО...И ТО НЕ СЕ СЪСТОИ ОТ 100 РОКЕРА , 500 НАРКОМАНА, 200 УМОРЕНИ СЕЛЯНИ...А ОБЩЕСТВО ОТ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ ОТ РАЗУМНИ И ЧОВЕЧНИ ХОРА...
НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА СЛЕДВАЩИЯ ТОЧЕН КВАДРАТ НА УРАН/ПЛУТОН ПРЕЗ 2012-ТА....И ЮПИТЕР В БЛИЗНАЦИ.... ???

ха-ха рокери подмазвачки на Станишев, дето забравиха кой им режеше косите преди 89г.  ;D
наркомани, които и идея си нямат за какво се борят
умерени селяни, които се борят за нищо - и те не знаят за какво

интелектуалци - къде ги видя  :o тези дето гледат "Туркопад" с бира в ръка и евтин чипс, онези дето се галят по корема и се питат где е любовта?, онези, за които позьорството е повече от истинското, или онези мацки дето ако махнат грима и всичките процедури ще се получи празен коридор.

наскоро ми разказаха една история от която можете да си направите извода на практика къде сме ние:
човекът е банкер с високо положение, зарязва работата си, за да отвори познайте какво? салон за разкрасяване с последните му процедури, дето аз не съм ги и чувала и сега е доволен изкарвал повече пари?  ;D

:72: http://www.youtube.com/watch?v=B5gfqm1ZdpY&feature=related
« Последна редакция: Септември 27, 2011, 09:28:00 am от Fairy »