Здравей Гост

По какво виждаме раздялата в картите на една двойка?

• 30 Отговора
  • 6166 Прегледи
*

Неактивен luchia

• 114
Re: По какво виждаме раздялата в картите на една двойка?
« Отговор #15 -: Септември 28, 2011, 10:03:35 pm »
При моето дете Сатурн е на IC..., или поне много скоро ще бъде, когато мама и тати ще имат квадрати на тр. Сатурн с нат. Марс - всеки в своята си карта...

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Септември 28, 2011, 10:22:56 pm »
Квадрат на Сатурн към натален Марс не е казано, че е свързан с раздели. Съвсем наскоро имах този транзит, вярно имаше  неприятни емоции но не мисля, че това беше причината, имаше и други фактори.
А когато сатурн е минал през МЦ преди години сме сменили жилището си,  после когато е преминал през ИЦ се дипломирах, нищо общо с раздели и драми.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #17 -: Септември 28, 2011, 10:52:01 pm »
Квадрат на Сатурн към натален Марс не е казано, че е свързан с раздели. Съвсем наскоро имах този транзит, вярно имаше  неприятни емоции но не мисля, че това беше причината, имаше и други фактори.
А когато сатурн е минал през МЦ преди години сме сменили жилището си,  после когато е преминал през ИЦ се дипломирах, нищо общо с раздели и драми.

Имаше ли някаква интервенция?

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #18 -: Септември 28, 2011, 11:06:08 pm »
Много често срещам квадратура м/у тр. Сатурн и нат. Венера или тр. Плутон квадрат нат. Венера. При мъжете забелязвам тр. Сатурн квадрат нат. Луна или тр. Плутон квадрат нат. Луна. За по-сигурно гледам дирекциите. Ако там няма раздяла, само по транзит трудно става. В дирекциите основно гледам отново Венера (партньорът) как е аспектирана натална Венера към дирекционна планета и дирекционна Венера към натални планети. Гледам и дир. и натално Слънце в женски радикс, както и дир. и нат. Луна как са аспектирани в мъжки радикс. Ако има подялба на имущество оста 2/8 е силно аспектирана. Ако двойката има деца, то поне в едната от картите (най-често, този, който не остава с детето) има силно засегната Луна или Слънце, а понякога и Юпитер (зависи каква е възраста на детето). Гледам задължително и прогресивна Луна. Оказва се, че май много неща гледам.  ;D Но като цяло, това са основните.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #19 -: Септември 28, 2011, 11:09:11 pm »
интервенция психическа :)
когато сатурн беше в квадрат към марс, беше и в съвпад с нат. слънце.
много се бях депресирала, но при квадрата с марс, буквално и физически не бях добре, добре че въпреки наталната квадратура слънце  - марс, имам тригон на сатурн - марс.
за първи път разбрах действително как може да се загуби връзката със здравия разум..

този аспект не е чак толкова осезаем според мен, ако в натала няма аспект между планетите.

*

Неактивен Divna

• 277
« Отговор #20 -: Септември 29, 2011, 01:12:04 am »
Благодаря, Антена, че сподели!

Явно по дирекции е по-силно изразено. Забелязала съм, че често си на косъм от смъртта при този аспект. Зависи разбира се къде са поставени двете планети в радикса, за да се разбере как точно ще се изрази аспекта. При мен например натален Марс е У6 дом и се намира в 4, а натален Сатурн е управител на 3 и се намира в 8ми дом. При дирекционен Марс в квадратура с натален Сатурн бях почти си отишла. Имах много усложнения след раждането. Както викат старите хора накрая и ножа игра. Марс е ножа и в квадратура със Сатурн се стига до изрязване, отстраняване ... на нещо закърняло.

*

Неактивен virgo

• 101
« Отговор #21 -: Септември 29, 2011, 10:08:44 am »
Гледам, че в момента на физическата раздяла с бившия, т.е.когато се изнесе, е имал Сесктил Плутон - Луна.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #22 -: Септември 29, 2011, 10:25:51 am »
Благодаря, Антена, че сподели!

Явно по дирекции е по-силно изразено. Забелязала съм, че често си на косъм от смъртта при този аспект. Зависи разбира се къде са поставени двете планети в радикса, за да се разбере как точно ще се изрази аспекта. При мен например натален Марс е У6 дом и се намира в 4, а натален Сатурн е управител на 3 и се намира в 8ми дом. При дирекционен Марс в квадратура с натален Сатурн бях почти си отишла. Имах много усложнения след раждането. Както викат старите хора накрая и ножа игра. Марс е ножа и в квадратура със Сатурн се стига до изрязване, отстраняване ... на нещо закърняло.

Съгласна съм напълно.
Тук отстраняването на нещо, беше по-скоро емоционално, но идеята примерно за едно самоубийство никога не ми се е струвала по-реална. :)
Натален Марс на К12, Слънце в нат 8, прогр. Луна в прогр.12

« Последна редакция: Септември 29, 2011, 10:40:16 am от Antena »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #23 -: Септември 29, 2011, 04:14:38 pm »
Елфи, понеже съм доста ангажирана в следващите часове, довечера по-обстойно ще погледна картата. Сега един въпрос - кой от двамата в момента има друга връзка, защото има индикации за такава? Или поне ще е много скоро.

« Отговор #24 -: Септември 29, 2011, 05:35:09 pm »
Елфи, понеже съм доста ангажирана в следващите часове, довечера по-обстойно ще погледна картата. Сега един въпрос - кой от двамата в момента има друга връзка, защото има индикации за такава? Или поне ще е много скоро.

Ми не съм аз , за сега  ;)
А как се идентифицира това ?
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 05:37:56 pm от elfidka »

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #25 -: Септември 30, 2011, 08:16:44 am »
Смятам, че между декември и февруари ще има реална раздяла при вас. След повторната опозиция на Уран към Плутон във втори дом. Засягат се седмия и четвъртия ти дом.  А пък и от януари Уран минава в директно положение, така че раздялата няма да се отлага. вие вече сте разведени нали така?

« Отговор #26 -: Септември 30, 2011, 11:21:15 am »
Смятам, че между декември и февруари ще има реална раздяла при вас. След повторната опозиция на Уран към Плутон във втори дом. Засягат се седмия и четвъртия ти дом.  А пък и от януари Уран минава в директно положение, така че раздялата няма да се отлага. вие вече сте разведени нали така?

Да разведени сме  :)

« Отговор #27 -: Септември 30, 2011, 12:35:14 pm »
Марая, а ти какво мислиш по въпроса за вноса и износа на магданоСа ?  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Септември 30, 2011, 12:38:19 pm »

При вноса....няма празно... ;D При износа...СЕ ОСВОБОЖДАВА място за нов внос.... ;D

« Отговор #29 -: Септември 30, 2011, 12:42:38 pm »

При вноса....няма празно... ;D При износа...СЕ ОСВОБОЖДАВА място за нов внос.... ;D

:13: :yahoo: