Здравей Гост

Посвещавам тази тема на Лучия с въпроса НА КОГО Е НУЖНА КИТАРА БЕЗ СТРУНИ?

• 5 Отговора
  • 1913 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
На мен ми стана ясно...., че часа на раждане е много важен за добрата и правилна прогноза....Още лятото , когато те видях...и когато усетих колебанието в собствените ти сили и възможности си позволих да бъда категорична...НЕЩО , КОЕТО НЕ МИ ПРОЩАВАТ В ДВАТА ФОРУМА , КОИТО СЪМ СЪЗДАЛА...Но това едва ли има значение...Има значение факта...,че ТРЯБВА ДА СИ ВЯРВАМЕ....Не да търсим слабите си места като фикс идея...,а да се доверим на силните си страни...и да се борим за щастието си...НИЩО НА ТОЗИ СВЯТ НЕ Е ДАДЕНО ПРОСТО ТАКА...НИТО РАДОСТТА , НИТО ТЪГАТА...ВСИЧКО Е СЛЕДСТВИЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ НИ СТРАХОВЕ.....НО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СЕ ВЗЕМЕМ В РЪЦЕ И ДА ЗАПОЧНЕМ ЖИВОТА СИ.....ЗАЩОТО КАКТО СЕ Е ПЕЕШЕ ЕДНО ВРЕМЕ В ЕДНА ПЕСЕН...***НА КОГО Е НУЖНА КИТАРА БЕЗ СТРУНИ***...

http://www.youtube.com/watch?v=s9I9g2qW6eY&feature=related

Транзитите на тежките планети ни будят...,те ни карат да живеем...,да дишаме....Всеки транзит е в следствие на друг....Всеки транзит идва точно на време...и е  в сила точно толкова...колкото е нужно....Той е край и начало....И никога не е просто нещо отвън...Той може да започне отвън и да приключи вътре в теб...,а може да започне от теб и да приключи навън....Винаги обаче има връзка....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Най-красивото нещо на този свят е да докоснеш струната на сърцето си...Всеки транзит е струна...Сякаш свири цигулка.... :)
Всички говорим за ефекта на пеперудата... А ДАЛИ ГО РАЗБИРАМЕ? ::) ...Как малки изменения в началните условия водят до драматични промени в крайния резултат....Един транзит на Сатурн започва своето действие при определени допустими орбиси...,но той не може да бъде контролиран тъй като след него следват и други аспекти...До тук добре...,само , че ние взаимодействаме  с други хора и имаме естествен обмен с тях...И точно тук се получава ефекта на пеперудата/Плутон/ , защото някой...някъде вероятно ни чака с направена поръчка до ВСЕЛЕНАТА...ИМЕННО ТОВА СА НЕЩАТА ...над които нямаме контрол...
Красиво е обаче да знаеш , че някъде по света едно нежно крило на пеперуда ще потрепне в най-неочаквания миг за да ти донесе любов! Всички сме родени основно за този урок...Урок по любов... :-* И виж как от точното място и в точния миг върху тръните /сигурно за това ги обичам много/....ще размаха криле....Свободата...,ЕМОЦИОНАЛНАТА свобода...няма цена!

***Ефекта на пеперудата описва сложни динамични системи и процесите, които биха могли да протекат в тях при различни първоначални условия, но и самите динамични системи си влияят по един или друг начин и състоянието на едната система, може да се яви първоначално условие в даден момент на друга система. Световната политика напълно се подчинява на теорията на хаоса, но от своя страна нейното моментно състояние има отражение върху друга динамична система, каквото е световната икономика. Двете системи въпреки че хаотични в математически смисъл на думата си влияят една на друга и дори икономиката е първоначално условия на политиката. В същотото време световната икономика е едно първоначално условие за климатичната система на земята, като климатичната система може да влияе върху икономиката.***

*

Неактивен luchia

• 114
Цитат
НА КОГО Е НУЖНА КИТАРА БЕЗ СТРУНИ?
На никой  ;D

Благодаря ти, че ми напомняш непрекъснато, че всичко си има край...  :kiss2:
И за ветровете... цял ден са ми в главата...  :haha:
А най-накрая ще са само ветровеееееее  ;D ;D ;D

П.П. Чух се с Крис.  :13:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Цитат
НА КОГО Е НУЖНА КИТАРА БЕЗ СТРУНИ?
На никой  ;D

Благодаря ти, че ми напомняш непрекъснато, че всичко си има край... :kiss2:
И за ветровете... цял ден са ми в главата...  :haha:
А най-накрая ще са само ветровеееееее  ;D ;D ;D

П.П. Чух се с Крис.  :13:

Напомням ти...,че всеки Край е Начало.... :-* :-*

http://www.youtube.com/watch?v=W-ZAjdgRwdM

*

Неактивен luchia

• 114
Как ми влезе тази наздравица с чаша просеко...

Надявам се, да споделим едно много скоро!  ;D :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Как ми влезе тази наздравица с чаша просеко...

Надявам се, да споделим едно много скоро!  ;D :-*

Наздраве! :-*

Всичко е точно...