Здравей Гост

Прогресия на планетите и влиянието им при прогресиране

• 30 Отговора
  • 10393 Прегледи
Точно когато прогресивното Слънце навлезе в Стрелец4 дом плучих имот ,който го бях отписала не само този имот а и всичко свързано с родния ми дом.Последния 3 съвпад на Сатурн с Плутон тепърва предстои на есен и си мислех,че тогава ще има няква развръзка.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Точно когато прогресивното Слънце навлезе в Стрелец4 дом плучих имот ,който го бях отписала не само този имот а и всичко свързано с родния ми дом.Последния 3 съвпад на Сатурн с Плутон тепърва предстои на есен и си мислех,че тогава ще има няква развръзка.

Прозерпина , за този имот ли бяхме говорили на лични бележки в астросайта?!- или за друг.... ::)

Да то тази тема се мътеше много отдавна и беше много мътна.Тези неща все са били проблемни и вече не вярвах че нещо ще се изясни.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Да то тази тема се мътеше много отдавна и беше много мътна.Тези неща все са били проблемни и вече не вярвах че нещо ще се изясни.

Ясно... :)

Ясно... :)
Очаквах развъзката по време на точен Сатурнов аспект.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Колко време след точния сатурнов аспект се случи?

Около 2 месеца

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Около 2 месеца

ЗА ДВА МЕСЕЦА САТУРН НЕ МОЖЕ ДА Е МРЪДНАЛ С повече от  ЕДИН ГРАДУС.... ;D ;D ;D..а и не е длъжен да дава събитие на мига...както други планети...Така както и аз не съм длъжна...нали?! ;) :)
Така , че се казва мерси! Или БЛАГОДАРЯ ЗА ОТДЕЛЕНОТО ВРЕМЕ , ЗА ВНИМАНИЕТО... ;)...Защото никой и никому не е длъжен...Има и още нещо...нарича се УРОК!

Може би след 2 месеца ще си пренасям багажа там

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Може би след 2 месеца ще си пренасям багажа там

Не е толкова важно дали съм познала събитието...И , ако искам обратна връзка то е защото ме интересуват други неща , които са далеч по-важни от разпознаваемоста и предсказването на събитието...
А тези неща , които ме интересуват касаят определени астрологични факти....тригери , констелации.... ;) :)

Това ще е 3 последен съвпад.При предишните 2 имаше конкретни събития на конкретните дати.Не съм коментирала защото не искам да занимавам целифорум с моите глупости .Ако тебе конкретно те интересува нещо конкретно питай стига случая ми да бъде по някакъв начин полезен за нечия практика.Инъче е редно да се благодари на всеки за отделеното време.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Това ще е 3 последен съвпад.При предишните 2 имаше конкретни събития на конкретните дати.Не съм коментирала защото не искам да занимавам целифорум с моите глупости .Ако тебе конкретно те интересува нещо конкретно питай стига случая ми да бъде по някакъв начин полезен за нечия практика.Инъче е редно да се благодари на всеки за отделеното време.

Всяка карта има потенциал и центробежна сила...Много е важно да съумеем да разчетем възможността и на двете и да предприемем съответните събития...,а не да чакаме...
А аз не мисля , че на лични бележки си занимавала целия форум... :) Смятам , че бях ангажирана конкретно... ;)

Всяка карта има потенциал и центробежна сила...Много е важно да съумеем да разчетем възможността и на двете и да предприемем съответните събития...,а не да чакаме...
А аз не мисля , че на лични бележки си занимавала целия форум... :) Смятам , че бях ангажирана конкретно... ;)

Беше да .Честно да си призная много ми е неудобно да ангажирам и губя нечие време и ако го правя то е в много крайни ситуации та ако с нещо  съм била некоректна СЪЖАЛЯВАМ но ме твращават хората,които реват къде ли не и си мислят че техните личности и проблеми са центъра на вселената
« Последна редакция: Юни 29, 2011, 12:06:38 am от Марая »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Така е ...и затова се мисли овреме... :) Добрата новина е...на лице...Радвам се... ;)

Добре виновна съм .
Ще лягам  утре ще пътувам и ще лягам ако те интересуват подробности ще ти дам пак часа на раждане  че не мога да ги качвам тези карти.
лека нощ :bedtime2: