Здравей Гост

Живот в илюзии

• 5 Отговора
  • 2101 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Живот в илюзии
« -: Септември 29, 2011, 07:32:08 pm »
Всеки от нас живее и не иска да бъде лъган... ;D...Травиалните клишета , че лъжем себе си...лъжейки другите някак си са само още една илюзия...Намирам загуба на време в илюзиите и в желанието на някого да те въведе в илюзии за по-добър живот с две думи...АКО...или ИНАЧЕ...

Кои са били Вашите най-големи илюзии , как и по какъв начин сте ги осъзнали , как сте се разделяли с тях....? При кои транзити илюзиите са се раждали, при кои са умирали? ::)
« Последна редакция: Септември 29, 2011, 07:37:14 pm от Марая »

*

Неактивен Divna

• 277
Re: Живот в илюзии
« Отговор #1 -: Септември 29, 2011, 07:48:57 pm »
По транзити не знам, но по дирекции, бях толкова заблудена, че сама си вярвах.  ;D Имах дирекционен Нептун в квадратура с нат. Венера, а дир. Венера беше в квадратура с нат. Марс. Влюбих се до самозабрава, в най-неподходящия човек обаче. Ама Нептун така ми беше замъглил погледа, че едва, когато тр. Сатурн отиде над натална Венера мъглата се разсея и видях ясно картинката в любовните ми взаимоотношения с тогавашния ми партньор.
Венера в радикса е У7 и 12 дом. Та в един момент, партньорът ми от най-любимия човек се превърна в най-големия ми враг.  :-[

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Септември 29, 2011, 07:51:17 pm »
По транзити не знам, но по дирекции, бях толкова заблудена, че сама си вярвах.  ;D Имах дирекционен Нептун в квадратура с нат. Венера, а дир. Венера беше в квадратура с нат. Марс. Влюбих се до самозабрава, в най-неподходящия човек обаче. Ама Нептун така ми беше замъглил погледа, че едва, когато тр. Сатурн отиде над натална Венера мъглата се разсея и видях ясно картинката в любовните ми взаимоотношения с тогавашния ми партньор.
Венера в радикса е У7 и 12 дом. Та в един момент, партньорът ми от най-любимия човек се превърна в най-големия ми враг.  :-[

:o...Е...,не е истина....Как не се сетих по рано да погледна дирекциите на картата.... ::)

*

Неактивен luchia

• 114
« Отговор #3 -: Септември 29, 2011, 08:25:46 pm »
Хубаво де...

По транзити - тр. Уран към нат. Луна + дир.Луна връз Сатурн и дир.Венера яхнала Меркурий....
Влюбих се с пълното съзнание, че е невъзможно и ще бъде несподелено.
Дадох си един месец срок, в който да се размие чувството от самосебе си, защото влюбването беше от пръв поглед - нещо, в което тотално не вярвам и никога не ми се беше случвало. /от пръв поглед означава на второто ни виждане в два последователни дни!/

Да, ама не - не ми мина  ;D  :haha:
Напротив - откарах си така половин година, но пък тази емоция ме спаси от сигурна психическа смърт  :72: и разбрах, че всъщност съм доста жива  :yahoo:

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #4 -: Септември 29, 2011, 09:24:52 pm »
Първата ми любов в пубертета се оказа невъзможна по безброй причини и още я помня  :) Транзитен Сатурн е бил в съвпад с натална Венера, Хирон - опозиция към натален Хирон. Прогресивна Луна в 12-ти дом квадратура към Юпитер и тригон Уран. По дирекции Юпитер квадратура Меркурий, а Уран - тригон към Меркурий.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Септември 30, 2011, 08:25:29 am »
Влюбих се безпаметно при квадратура на Нептун към съвпада ми Уран Ванера, е как да не съм била заблудена. по дирекции почти кармични аспекти ( трябвало е да се случи). Държа ме години, но беше тайна и невъзможна за продължение любов. Човека имаше Нептун на АСЦ. Осънах се след година, но продължих. Знаех за лъжите му, но с пълното съзнание си изживях хубавите емоции, та и до сега се сещам с добро за него, независимо от всичко  ;D

Достоевски ( много любим мой автор) е казал: Остави човек да те излъже, това ще покаже две неща - първо, че си добре възпитан, второ и теб ще те оставят да излъжеш. :)