Здравей Гост

Аз ИМАМ нужда от лъскави коли,скъпи вечери и ВИП хотели , и от още нещо.....

• 10 Отговора
  • 2579 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

http://vbox7.com/play:ac6fd1fa

В началото се влюбват в теб,в характера ти....в душата ти....,забавно им е с теб,търсят път към сърцето ти...интересно им е,кефят се на странностите ти,.....после......после започват да се опитват да те променят.Спира да бъде забавно и става досадно...... ;D
!!!Или приемаш някой,такъв какъвто е,или си взимаш домашен любимец и си го дресираш... ;D ;D

Как реагирате , когато това се се случи? И кои планети предполагат подобни отношения към натива?

*

Неактивен kokolino

• 1019

http://vbox7.com/play:ac6fd1fa

В началото се влюбват в теб,в характера ти....в душата ти....,забавно им е с теб,търсят път към сърцето ти...интересно им е,кефят се на странностите ти,.....после......после започват да се опитват да те променят.Спира да бъде забавно и става досадно...... ;D
!!!Или приемаш някой,такъв какъвто е,или си взимаш домашен любимец и си го дресираш... ;D ;D
Как реагирате , когато това се се случи? И кои планети предполагат подобни отношения към натива?

:72: Това с промяната ми е направо смешно, така реагирах отпреди когато ми се е случвала подобна картинка  ;D  ;D Даже до закани се е стигало и ръкомахане с пръстченце видиш ли мислейки си някоя убавица каква власт има над мен и как ще ме моделира  ;D   ;D Трагедия...... та направо към трагикомедия си вървят нещата в такива случаи  ::) А иначе в началото всички без значение дали сме мъже или жени сме ги чували тия със странностите и колко им се кефим видиш ли, но впоследствие някакси се взима бързо завоя братче на 2 колела  ;D  ;D

Сатурн за мен има пръст в тази работа, а един злотворко Юпитер също може да оказва влияние смятам аз  :)

*

Неактивен milla_m

• 1060
 Много остро реагирам. Изригва ми Плутон ;D ;D ;D И Марс стреля. Може би само в такива случаи губя контрол. Обикновенно предлагам да си купят пластелин и да си играят колкото искат, защото аз се втвърдявам в такива случаи. ;D ;D ;D   Но мъжете винаги са се опитвали да ме променят. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен virgo

• 101
Моя приятел пък тотално си промени навиците, начина на живот, на обличане заради мене.
Аз определено изпадам в тая крайност, но напоследък го поосъзнах и гледам да съм по-лежерна! Демек отработвам го.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Кому е нужен партн'ор при наличието на силна ръка....

http://www.youtube.com/watch?v=bESGLojNYSo&ob=av2n

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Този , който обича...не иска и няма да иска да ни промени...Той обича точно това , което е различно...,което е нетипично...онова, което ни прави различни.... :)...
Имам усещането, че СЛАБИТЕ ХОРА...ОНЕЗИ ПРИ КОИТО ЛИПСВА ЧИСТА ЕНЕРГИЯ...искат да променят...,защото се страхуват от различното...Не е ли опит да отнемеш нечия свобода в мига в които поискаш той да се промени? Никой не може да те промени , ако ти не си готов за  промяна...И не е ли по-правилно да се замислим...,дали по този начин не променяме себе си...не се бунтуваме срещу себе си...В очакване да премине бурята и в компромиси....не стигаме ли до НИКЪДЕ в отношенията си? ::)
Аз харесвам светкавиците и обичам да ме вали дъжда...,харесвам онази промяна...,която иска и търси душата ми...И си мисля , ЧЕ НЕ САТУРН...,А ЛУНАТА ИМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТОЗИ ВЪПРОС....

Този , който обича...не иска и няма да иска да ни промени...Той обича точно това , което е различно...,което е нетипично...онова, което ни прави различни.... :)...

Няма да иска, но иска... Точно това преживявам в момента. Знам, че не бива да искаш човека да се промени, но от страх аз да не се променя :-[ понякога си мисля, че ...той може да направи някакви остъпки..
Твърдо Плутон според мен стои зад това прикрито желание да манипулираш. И Луната, разбира се :P

*

Неактивен Divna

• 277
Твърдо Плутон според мен стои зад това прикрито желание да манипулираш. И Луната, разбира се :P

За Плутон съм съгласна, ама Луна защо я бутате навсякъде и нея?  ???

Наблюдавам моя скорпион в момента. Още в началото на връзката започна лекичко да се опитва да ме променя. Уж за по-добро, а на мен ми е супер забавно да го гледам как се старае, за да не изглежда манипулация.  ;D Като казвам промяна имам предвид да си сменя картите - дебитни и кредитни (да ползвам банките, които той използва, защото според него те били най-добрите и такива подобни.) Мойта скорпионска Луна веднага му хваща скорпионската мисъл (Меркурия му е на АЦта ми - Скорпион) и прави тригон с рачешката му Луна, а Слънце е в съвпад с Луната ми. Много скорпионски сме го оплели.  ;D
Доминантен Плутон в картата е предпоставка за вътрешни и външни промени. И ако Плутон е добре поставен, то тогава тези промени се извършват плавно и без стресови елементи. Така че понякога няма нищо лошо в промяната, стига тя да е за по-добро и да сме готови да я приемем.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Луната се свързва с емоцията , с желанието , тя е най-променливото нещо....Има и друго...висшите планети изразяват енергията си , чрез светилата най-вече....

*

Неактивен Divna

• 277
Луната се свързва с емоцията , с желанието , тя е най-променливото нещо....Има и друго...висшите планети изразяват енергията си , чрез светилата най-вече....

Е, да де, те мойте светила по-скорпионски не могат й да бъдат (Слънце в точен съвпад с Плутон и Луна в Скорпион). Та и двете подлежат на вечна промяна, че АЦ-та ми и той нали е скорпионски.  ;D Цял живот промени във всичко.

Напълно съм съгласна с Марая. Луната ми е в Овен, ама доста поразии стават покрай това невъздържание. А Плутон го усещам много силно.
И още нещо във връзка със Скорпионските неща - имам наблюдение за Слънце съвпад Плутон във Везни и Луна в Риби - и там го има момента с манипулациите, разбира се на много по-фино ниво ;D