Здравей Гост

Подарък астрологична прогноза за МИЛА_ М

• 15 Отговора
  • 3340 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Подарък астрологична прогноза за МИЛА_ М
« -: Октомври 02, 2011, 05:42:09 pm »
Да продължа и тук с тези теми...,защото има много позитивизъм в тях...,а и възможности за обратна връзка...
Та в тоя ред на мисли...,на 14.10...предстои РД-то на Мила_М...От нея картата..,от нас останалото...

;D Приятно писане....

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Подарък астрологична прогноза за МИЛА_ М
« Отговор #1 -: Октомври 02, 2011, 05:43:24 pm »
  ОООООО, много благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :58:
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Октомври 02, 2011, 06:09:58 pm »
 :)

Аз в този ред на мисли бих попитала нещо за предтоящия ми солар, който започва след една седмица също, но да не обърквам темата, може би мога да отворя нова.
Става дума за доста натоварен соларен 6-ти дом - слънце, сатурн, меркурий, вертекс, юнона, венера; на К6 попада нат К8, нат южен възел и нат венера..
МЦ на солара е в 12.
Силно се надявам, че не е нещо здравословно, а по-скоро знам ли и аз.. нещо като работа в зоопарк :) ?

Ако Мила даде карта мога да кажа нещо по темата и още веднъж се извинявам за отклоняването на въпроса.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #3 -: Октомври 02, 2011, 06:33:08 pm »
 Много се извинявам, втората карта е вярната.
 Марая , моля да изтриеш първата карта , че нямам представа как.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Октомври 02, 2011, 07:02:31 pm »
само от един бърз поглед - мисля че догодина лятото или началото на есента може да имаш нова лове  ;)
« Последна редакция: Октомври 02, 2011, 07:30:19 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Октомври 02, 2011, 08:39:06 pm »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2011, 09:39:48 am »
а по нашата тема мисля, че скоро ще има действия (Венера-Луна, асц.-десц.)  ;) Юпитер-Сатурн също
за да не се чудят другите ще добавя, че според мен това са си добри позиции за желания развод.
« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 12:03:06 pm от Fairy »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2011, 06:11:28 pm »
какво мислите за Соларния асц/ в 9-ти? след развода нова връзка - партньор? или нещо свързано с чужбина?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 03, 2011, 06:14:49 pm »
какво мислите за Соларния асц/ в 9-ти? след развода нова връзка - партньор? или нещо свързано с чужбина?

Акцент са юридически дела...,изследване на нови философии...,пътувания....Много е важно какъв е аспекта м/у соларния и наталния АСЦ...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2011, 06:19:54 pm »

Акцент са юридически дела...,изследване на нови философии...,пътувания....Много е важно какъв е аспекта м/у соларния и наталния АСЦ...

хъм, може би е добре да пусне една карта само Солар и Натал - така ще видим аспектите.
виж за документи на съм се сетила, но и това според мен е в сила оглед ситуацията - възможно ли е документално уреждане на развод. Тъй като докато се пише не се вижда картата малко по памет ще пиша. ми се видя един Юпитер на асц., което също е сигнификатор на адвокати и съдии и един Сатурн на десц., което си е раздяла.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2011, 06:37:31 pm »
За да има развод...следва да има индикации по 4-ти , 7-ми , 10-ти , а и 3-ти дом....Не можем да бъдем категорични дали ще бъде бракоразводно делото , ако не сме изследвали и другите домове...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2011, 08:41:09 am »
Декември ти предстои тригон на Плутон към Венера в 11-ти, да не се появи нова любов на хоризонта  :) Обаче Венера ти управлява 8-ми, а Плутон 2-ри дом, така че може да е нещо свързано с пари и наследства  ::)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2011, 09:41:29 am »
Декември ти предстои тригон на Плутон към Венера в 11-ти, да не се появи нова любов на хоризонта  :) Обаче Венера ти управлява 8-ми, а Плутон 2-ри дом, така че може да е нещо свързано с пари и наследства  ::)

Използвах пари по 8дом/ чужди/чрез Венера/ приятелка  за да оправя наследства, с уговорката декември да сме се изчистили. Сигурно е, че ще се оправим и ще се върне всичко. Мислих до края на октомври да дооправя тези неща, но по 2 дом , не стигат средства :)

Паралелно с това други хора имат и да ми се издължават ... от  2008г....Може и дело да се наложи да водя..  ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2011, 10:07:30 am »
Гледам, че Нептун ще направи още веднъж опозиция към наталния ти Юпитер - как го усещаш  ::) Внимавай да не се заблудиш по отношение на нещо..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2011, 11:15:42 am »
Гледам, че Нептун ще направи още веднъж опозиция към наталния ти Юпитер - как го усещаш  ::) Внимавай да не се заблудиш по отношение на нещо..

В период на объркване съм.
Къде мога да се заблудя, в личен план ли, според теб ?