Здравей Гост

Транзит към управителя на 5-ти дом

• 33 Отговора
  • 6913 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Re: Транзит към управителя на 5-ти дом
« Отговор #15 -: Октомври 09, 2011, 03:29:20 pm »
имам транзити към управителя на 5-ти, но нищо интересно по темата :)
уран опозция към управителя, нептун на 150, юпитер също, сатурн ще бъде също в полусекстил декември.
транзитен южен възел на К5, в квадратура към наталните възли и нат венера, като управителя на 5-ти е също и управител на на натален южен, и на транзитен южен.
прогресивен управител на 5-ти на МЦ, в съвпад с прогр. слънце и с натален Нептун /управител на северен възел/
но честно казано, тези аспекти поне в момента определено не са свързани с нещо интересно :), даже напротив..

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #16 -: Октомври 09, 2011, 03:33:15 pm »
Много благодаря,добре заварили :) Не,не аз не очаквам никакви лични интерпретации.Интересуваше ме там за транзитния сатурн,но май попитах там,където не трябва :) ;D
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Октомври 09, 2011, 03:41:25 pm »
Много благодаря,добре заварили :) Не,не аз не очаквам никакви лични интерпретации.Интересуваше ме там за транзитния сатурн,но май попитах там,където не трябва :) ;D

За мен е много труден аспект....Тук сме писали много...

Заповядай!

http://www.astroseer.net/forum/index.php/topic,667.msg9024.html#msg9024

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #18 -: Октомври 09, 2011, 03:48:28 pm »
Благодаря   :)
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

« Отговор #19 -: Октомври 09, 2011, 05:20:33 pm »
          Искам да кажа, че ефект разбира се, че има, но не беше предполагания от мен на предходен етап  ;D А иначе не бих казал, че имах някакви очаквания, по-скоро нямах нагласа за изненада  ;D   ;D
          Осъзнавам, че динамиката е хубаво нещо, така че трябва дори е в неприятни ситуации да търсим позитивното, градивното и да си вадим поуките, всеки сам за себе си - а който не успее ще дорасне до този етап като повтаря няколко пъти и се връща в предходния клас  ;D

Самия 5-ти дом е динамичен..и предполага интересни и красиви неща...Когато има секстил към него...възможностите са налице...реализацията зависи от нас...Въпрос на избор...,а дали е правилен ще покаже следващия аспект на и към управителя на 5-ти или куспидата... :-*

И при мен има вече разпадащ се секстил на тр Сатурн с управител на 5ти-Нептун-и при мен нищо! Марая, последвах написаното от теб и виждам, че следващия аспект на управителя на 5ти Нептун е тригон с Асцендент, може пък да се появи нещо ;) Други аспекти към Нептун имат тр Марс тригон и тр СЛВ в съвпад с натален Нептун във втори дом.

Имам един въпрос, в 5ти дом нямам планети, куспидата е в Риби, означава ли че освен Нептун, Юпитер също е управител и аспектите и към двете планети ли да отчитам?
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Октомври 09, 2011, 05:25:29 pm »
          Искам да кажа, че ефект разбира се, че има, но не беше предполагания от мен на предходен етап  ;D А иначе не бих казал, че имах някакви очаквания, по-скоро нямах нагласа за изненада  ;D   ;D
          Осъзнавам, че динамиката е хубаво нещо, така че трябва дори е в неприятни ситуации да търсим позитивното, градивното и да си вадим поуките, всеки сам за себе си - а който не успее ще дорасне до този етап като повтаря няколко пъти и се връща в предходния клас  ;D

Самия 5-ти дом е динамичен..и предполага интересни и красиви неща...Когато има секстил към него...възможностите са налице...реализацията зависи от нас...Въпрос на избор...,а дали е правилен ще покаже следващия аспект на и към управителя на 5-ти или куспидата... :-*

И при мен има вече разпадащ се секстил на тр Сатурн с управител на 5ти-Нептун-и при мен нищо! Марая, последвах написаното от теб и виждам, че следващия аспект на управителя на 5ти Нептун е тригон с Асцендент, може пък да се появи нещо ;) Други аспекти към Нептун имат тр Марс тригон и тр СЛВ в съвпад с натален Нептун във втори дом.

Имам един въпрос, в 5ти дом нямам планети, куспидата е в Риби, означава ли че освен Нептун, Юпитер също е управител и аспектите и към двете планети ли да отчитам?

Да....,и Юпитер като дневен управител на Риби... :)

« Отговор #21 -: Октомври 09, 2011, 05:31:53 pm »
Благодаря Марая :)
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Октомври 22, 2011, 11:57:02 am »
         У2 Марс в разходящ съвпад с У5  ::) Екстра, направо нямам думи как ми се отразява все още  ;D  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #23 -: Октомври 22, 2011, 12:26:15 pm »
Опитвам се да изтрия грешния пост, но не става.
« Последна редакция: Октомври 22, 2011, 12:44:14 pm от Asya »

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #24 -: Октомври 22, 2011, 12:27:23 pm »
Пуснала съм го в грешната тема, извинявам се!:)

*

akruks

« Отговор #25 -: Октомври 30, 2011, 08:32:30 pm »
при мен У5 е сатурн и се намира в 5д.
и имам стелиум нептун/марс квадрат към сатурн в натала
така че, когато сатурн квадратира натален сатурн, прави квадрат и с този стелиум- погледнах със задна дата, действително е бил тежък период с драматични събития, но в най-тежките ми периоди винаги е бил замесен плутон по някакъв начин, нищо че не го броят за планета вече, а за плутноид

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Октомври 30, 2011, 10:14:38 pm »

Избираш....едно сърце...Сатурн дава...,но с труд... :-*

*

akruks

« Отговор #27 -: Октомври 30, 2011, 10:52:18 pm »
хаха, как се вързах  ;D тръгнах с мишката да избирам сърце от кошницата  :86:

всяка пеперуда преди да полети се мъчи, докато разкъса пашкула
поздрав --> http://youtu.be/JI1WnY30nJo

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Октомври 30, 2011, 11:00:45 pm »
хаха, как се вързах  ;D тръгнах с мишката да избирам сърце от кошницата  :86:

всяка пеперуда преди да полети се мъчи, докато разкъса пашкула
поздрав --> http://youtu.be/JI1WnY30nJo

Мерси.... ;D...Страхотно...е...

« Отговор #29 -: Октомври 31, 2011, 03:40:14 pm »
У5 е Юпи и е на 0,19 в Козирог....
Предстои секстил на тр. Нептун към него ???