Здравей Гост

Транзит към управителя на 5-ти дом

• 33 Отговора
  • 6915 Прегледи
*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Транзит към управителя на 5-ти дом
« Отговор #30 -: Ноември 03, 2011, 10:23:27 am »

У5 е Юпи и е на 0,19 в Козирог....
Предстои секстил на тр. Нептун към него ???

Сам по себе си аспектът си е приказка  ;D Но, винаги има едно голямо НО - все пак транзитният Юпитер продължава да си е ретро в момента, както и Нептун между другото - аз на този последния да си призная, макар и да ми е управител на AC много вяра му нямам  ;D
        P.S. Elfidka, лъвско ли ти е AC-то  ::)

« Отговор #31 -: Ноември 04, 2011, 09:39:00 pm »

У5 е Юпи и е на 0,19 в Козирог....
Предстои секстил на тр. Нептун към него ???

Сам по себе си аспектът си е приказка  ;D Но, винаги има едно голямо НО - все пак транзитният Юпитер продължава да си е ретро в момента, както и Нептун между другото - аз на този последния да си призная, макар и да ми е управител на AC много вяра му нямам  ;D
        P.S. Elfidka, лъвско ли ти е AC-то  ::)

Да Лъвско е  :)

« Отговор #32 -: Ноември 05, 2011, 03:48:12 pm »
Сега разгледах по-подробно, всъщност нат.У5 е на 0.19 гр. в козирог и тепърва предстоят много интересни транзити към него. Тр. Нептун ще го сексти, пак, тр. Юпи ще прави тригон с него, за втори път,  Ураня ще го квадратира пак :)
Тр. Плутон е в съвпад с пр. Юпи на  6 гр в Козирог.
Сатурн също, ще го сексти, когато навлезе в първия градус на Скорпи и съвпадне с Юноната...но това до година ...
Интересно , но У5 е подпукан от всички страни и нищо, имаше реализация само при квадрата с Уран - разведох се.
Инересантно, какво ли ще донесе  при втория квадрат ХИ-ХИ-ХИ....

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Ноември 05, 2011, 06:37:57 pm »
Сега разгледах по-подробно, всъщност нат.У5 е на 0.19 гр. в козирог и тепърва предстоят много интересни транзити към него. Тр. Нептун ще го сексти, пак, тр. Юпи ще прави тригон с него, за втори път,  Ураня ще го квадратира пак :)
Тр. Плутон е в съвпад с пр. Юпи на  6 гр в Козирог.
Сатурн също, ще го сексти, когато навлезе в първия градус на Скорпи и съвпадне с Юноната...но това до година ...
Интересно , но У5 е подпукан от всички страни и нищо, имаше реализация само при квадрата с Уран - разведох се.
Инересантно, какво ли ще донесе  при втория квадрат ХИ-ХИ-ХИ....

Нещо неочаквано и изневиделица ще донесе или нещо, което по своята същност е различно, отличаващо се  8) А и Уран ти е управител на 7ми все пак  ::)
            А иначе когато транзитен Юпитер стане директен и почне с аспектите може и да се очаква нещо, но според мен не го търси само в този му аспект, по-скоро когато аспектира други той  ::)