Здравей Гост

Цветове , транзити и планетарни периоди

• 12 Отговора
  • 2668 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Цветове , транзити и планетарни периоди
« -: Октомври 03, 2011, 09:54:00 am »
Не Ви ли се струва , че в определени периоди сме подвластни на различни цветове.... ::)?

Забелязали ли сте това и ако Да...,то как бихте обяснили случващото се....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Цветове , транзити и планетарни периоди
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2011, 11:28:24 am »
 *Черни­ят цвят според астролозите е този на Плутон, а в рим­ската митология на покровителя на подземното царство. Вероятно затова черните дрехи и очила са отличителен белег и на хора­та от подземния свят.
Човек предпочитащ черния пред останалите цветове, иска да подчертае сво­ята изключителност, увереност в себе си, стабилност в положени­ето си,твърдят психолозите. Любовта ви към черното гово­ри чес­толюбие, принципност, взискател­ност и дори в известна степен неподкупност, че човекът цени подредеността както на работното място, така и в личния живот. Облечените в този цвят се опитват да въведат известна дистанция между себе си и оста­налите хора, имат желание да се раз­граничат от останалия свят. Монахините и свещениците затова са облечени в черно.*

От около година не мога да се разделя с този цвят...Постоянно присъства в ежедневието ми....Дали Плутон във втори дом не е причина за натрапчивото му присъствие? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2011, 11:34:25 am »
Обожавам черния цвят - Плутон на Асц и съответно Венера във втори дом в Скорпион. :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2011, 11:36:21 am »
*Черен цвят
Царят на цветовете олицетворява крайностите: от една страна сила, безкомпромисност и решителност (не случайно властта е облечена в черно), от друга - отчаяние и тъга (цвета на траура). Черното говори за противоречив характер. Вие сте силен, твърд и упорит, принципен човек, който е готов да скочи в огъня за принципите си. И другата крайност: отчаян, раним и тъжен човек, който иска да се скрие зад черното от останалите.
В модата черното е доминиращ цвят – белег на елегантност и шик, а в живота - символ на лукса (черни лимузини, питиета с черни етикети, черен хайвер и пр.), така че ако обичате черно, спокойно си го носете, без значение какво казват психолозите.*

Аз също...УСЕЩАМ ЗАЩИТА В НЕГО.....Вероятно и за това обичам нощите.... ???

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2011, 11:39:30 am »
И мрачното време и дъжда, нали?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2011, 11:42:24 am »
И мрачното време и дъжда, нали?

Да...,обожавам залезите...Предпочитам ги пред изгревите...Обичам дъжда...,но най-вече гръмотевиците...и светкавиците... :)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2011, 11:56:28 am »
Забелязала съм, че хората със силен Плутон и Скорпион обичат ноща и залезите , и мрачното и страшно време. когато бях по-малка все се чудех аз ли не съм на ред, че когато вали и гърми ми е толкова уютно. Тогава, разбира се , не предполагах силата на любимия ми Плутон.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2011, 12:00:45 pm »

и ОБЛАЦИТЕ...ОБОЖАВАМ ТЪМНИТЕ ОБЛАЦИ..... :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #8 -: Октомври 03, 2011, 12:01:26 pm »
Анели, аз също харесвам в черно - за мен цвета е супер класически, а и винаги има ефект леко да смъква някое друго килце. Свързвам го с елегантност и малко тежкарство.  ;)
напоследък обаче се хващам, че ми харесва да разнообразявам черното с контрастиращ цвят червено, бяло

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2011, 01:27:38 pm »
Ами къде ти са Плутона и Венера?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2011, 01:51:29 pm »
Ами къде ти са Плутона и Венера?
наталните са в квадратура до асц. Плутон и на ис Венера (Везни-Козирог)  - предполагам, че черното ми е сред любимите за облекло цветове заради рецепцията на Венера и Сатурн. А "бутна" ми към червено го свързвам с високия Марс - до скоро беше близо до МС, а сега в Лъв си е не по-малко желаещ да привлича внимание  ;D

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2011, 01:55:22 pm »
Ако Плутон ти е близо до Асц - ето ти го черното. Козирога също се свързва с този цвят.

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2011, 06:09:31 pm »
така е черното е по Плутон
 но Козирога и Сатурн обичат също и кафяво-жълтите нюанси ;)