Здравей Гост

Астероида ХАРМОНИЯ

• 19 Отговора
  • 3187 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Астероида ХАРМОНИЯ
« -: Октомври 03, 2011, 12:46:21 pm »
В астрокома е под номер 40....

Бихте ли погледнали къде е поставен в наталните Ви карти...и дали там не се чувства наистина хармония? Към момента същия е на 26* в телец...

В моята карта е почти в съвпад с АСЦ и ЮЛВ...по-скоро м/у двете... ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Астероида ХАРМОНИЯ
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2011, 12:49:33 pm »
 В съвпад с МС :o :o И какво ? Опозиция на 4 дом. :o
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2011, 12:50:17 pm »

И къде срещаш хармонията? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2011, 12:55:43 pm »
при мен е в 11-ти дом дева, прави нещо като тао (ако и астероидите можем да ги включваме към фигури) към слънце и луна (слънцето е центъра както винаги  ;D)
това може ли да се тълкува като цел контролиране на емоциите?

« Отговор #4 -: Октомври 03, 2011, 01:05:07 pm »
В 10-ти дом, Скорпион... Как е възможно 90% от астероидите и важни мидпойнти да ми попадат в един дом и знак? При вас така ли е? Да не е някакъв бъг?
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2011, 01:11:36 pm »
В 10-ти дом, Скорпион... Как е възможно 90% от астероидите и важни мидпойнти да ми попадат в един дом и знак? При вас така ли е? Да не е някакъв бъг?

;D..Не е бъг...А избор...,така си си го избрала.... :P

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2011, 01:15:16 pm »
         При мен е в 4и дом и мога да твърдя убедително, че определено има хармония в аспектите на този дом при мен :)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #7 -: Октомври 03, 2011, 01:17:10 pm »
 Бъг в рожденната ти карта, или как  ;D
При мен е точно на оста 4-ти / 5-ти дом, в квадратура с Паст Фортуна иначе другите аспекти не са лоши, тригон с Меркурий и Уран и секстил със СЛВ. Каквото и да значат тези аспекти аз мога да кажа, че може да е в последната секунда, но късмета се проявява при мен когато наистина имам нужда от него  :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #8 -: Октомври 03, 2011, 01:34:06 pm »
При мен е в края на 1-ви дом, тригон с Нептун и опозиция с Плутон. Наистина, нещата по Нептун ( изкуство, музика, море ), ме успокояват, а негативните, които свързвам с Плутон, пречат на хармонията ми.

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #9 -: Октомври 03, 2011, 01:49:41 pm »
Съвпад с Плутон ( Г2) и Асц във Везни, тригон с Нептун (Г6), творчески със Слънцето. Ами..... обичам си се, в хармония със себе си съм, знам какво искам и как да го постигна и имам силата за това ( Плутон). Ежедневната ми дейност, свързана с печеленето на средствата ми носи удовлетворение. Но, докъто намерим хармонията .... минавме през доста трудности.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Октомври 03, 2011, 02:26:12 pm »
В натала ми е на К11 - действително хармонията с приятелите ми е факт, има я и ме прави много щастлива.
По транзти в момента е на ИЦ - не мисля че там има хармония обаче ;))
По прогресии е на прогр МЦ и в съвпад с натална Юнона. Нямам потвърждения също по тази тема :)
« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 02:28:20 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Октомври 03, 2011, 02:31:05 pm »

И къде срещаш хармонията? ::)

В офиса ;D Все тук ... работа. ;) А астероида е в края на куспидата на 9 и началото на 10дом. Опозиция с 4  предпочитам да работя пред готвеното , е вярно и Луната в лоши аспекти, но и това допълнение говори ;D  МС 10дом , Рак. Обаче това чудо е в тригон с Нептун.Меркурий, 2 дом :o  Не съм му видяла прогресиите

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Октомври 03, 2011, 04:16:08 pm »
и по повод на експериментите с астероидите има един астероид с хубавото българско име любов /lyubov/ 3108
към него някой интересен транзит да сте имали или той самият да е транзитирал някъде, когато сте я срещнали?
« Последна редакция: Октомври 03, 2011, 04:34:16 pm от Марая »

« Отговор #13 -: Октомври 03, 2011, 04:30:55 pm »
Още като прочетох постинга на Марая и преди да проверя в Астроком къде е моята ХАРМОНИЯ, си викам, само ще да е в 9ти дом! Ами там си е наистина! В съвпад с Юпитер и нито един друг аспект! В чужбината ми е щастието, там винаги съм се чувствала в хармония със себе си и с останалите. А пък защо своя при чуждите и чужда при своите, това вече е друг въпрос...
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2011, 07:24:22 am »
и по повод на експериментите с астероидите има един астероид с хубавото българско име любов /lyubov/ 3108
към него някой интересен транзит да сте имали или той самият да е транзитирал някъде, когато сте я срещнали?

В натала ми е в съвпад с АС. и е в 12 дом.  Транзитирал е през първи дом. Бил е в точен съвпад с ЮЛВ р. разлика  1 гр.  /в съвпад  със Слънцето.  Категорична съм , че беше най- кармичната връзка. и че аз дължа от минали животи. В опозиция , на СЛВ, точна.

В момента по транзити  е в съвпад с Нептун и прави секстил с Уран и Плутон.

Категорична съм, че  транзита  и съвпада им с планета дава събитие.
В първият случай,  съвпада със ЮЛВ се  отработи, чак като 3108  е излязъл от знака
Везни. 

В сегашният съвпад, понеже от Нептун ме е страх , да не ми заблуждава,...., не мога да кажа. Времето ще покаже. :o  Все пак аспектите са секстили би трябвало да не е за лошо.

А и още нещо , астероидите работят с дома в който са. Нещата се случват в/по конкретния дом. :)

Мисля, че ще е важен и то много и в синастрия. ???