Здравей Гост

Лелее...оказа се , че е по-добре да си длъжник

• 27 Отговора
  • 4571 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Отврат...ще се простя ли с това...което имах неблагоразумието да дам? :(

*

Неактивен tanya

• 917
Re: Лелее...оказа се , че е по-добре да си длъжник
« Отговор #1 -: Октомври 03, 2011, 10:28:04 pm »
Квадратурата на Уран към К2 може да ти даде неочаквано решение. Мисля си, че предстоящото прогресивно новолуние във 2-ри дом ще доведе до положителни събития свързани с парите.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 03, 2011, 10:53:38 pm »
Квадратурата на Уран към К2 може да ти даде неочаквано решение. Мисля си, че предстоящото прогресивно новолуние във 2-ри дом ще доведе до положителни събития свързани с парите.

Уж се ражда някакво....,но ...вярваш ли ми нямам сили..... :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Октомври 03, 2011, 11:00:59 pm »

Мисля, че ще стане внезапно и ще е нещо нетрадиционно  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 03, 2011, 11:03:49 pm »

Мисля, че ще стане внезапно и ще е нещо нетрадиционно  :)

Нещо като време....можеш ли да кажеш.... ???

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #5 -: Октомври 03, 2011, 11:05:17 pm »
Сега ми хрумна, че прогресивната ти Луна в Козирог, 2-ри дом и транзитите на Сатурн към планетите във 2-ри, явно имат за цел да те научат да си по- търпелива и благоразумна по въпросите на 2-ри дом.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Октомври 03, 2011, 11:08:38 pm »
Сега ми хрумна, че прогресивната ти Луна в Козирог, 2-ри дом и транзитите на Сатурн към планетите във 2-ри, явно имат за цел да те научат да си по- търпелива и благоразумна по въпросите на 2-ри дом.

Е....даа...,тя ми е....а майката... ??? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2011, 07:35:02 am »
Марая, смятам, че цялата друга година ще си събираш постепенно парите, които ти дължат. Няма да стане изведнъж, вярно е, че Уран действа спрямо втория ти дом, но да не забравяме че парите ще дойдат( ще ти ги върнат), когато се активира и осмия ти. Плутон от втори започва да действа на Луната ти в 6-ти, а тя е У8. Ще става бавно, към края на годината ще имаш помощ от влиятелен човек, за да си получиш някаква част от парите, струва ми се, че  и дело ще има. Но другата година бавно, чак до 2013 ще си събираш дължимото. Март месец 2012 е много активизирана Луната ти - смятам, че ще е много въжен за теб месец. А пък възела ти тогава наближава и Меркурий, който ти е У10, Уран тръгва към тригон с него - резултат отново в 10-ти дом. Да знаеш - ще празнуваш пролетта. ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2011, 07:42:31 am »

Заемите   са по осми дом, , ? Но е важно при какви условия и аспекти са били дадени. За да проследим кои планети участват.   Ако Юпитер не е участвал с договаряне..., изобщо..ще го гледаме ли?
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Октомври 04, 2011, 08:27:10 am »
Декември ще има новолуние на К2, мисля че тогава може да има някакво раздвижване  ::) Също и при съвпада на прогресивната Луна с Венера...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2011, 09:31:19 am »
Марая, смятам, че цялата друга година ще си събираш постепенно парите, които ти дължат. Няма да стане изведнъж, вярно е, че Уран действа спрямо втория ти дом, но да не забравяме че парите ще дойдат( ще ти ги върнат), когато се активира и осмия ти. Плутон от втори започва да действа на Луната ти в 6-ти, а тя е У8. Ще става бавно, към края на годината ще имаш помощ от влиятелен човек, за да си получиш някаква част от парите, струва ми се, че  и дело ще има. Но другата година бавно, чак до 2013 ще си събираш дължимото. Март месец 2012 е много активизирана Луната ти - смятам, че ще е много въжен за теб месец. А пък възела ти тогава наближава и Меркурий, който ти е У10, Уран тръгва към тригон с него - резултат отново в 10-ти дом. Да знаеш - ще празнуваш пролетта. ;D

От твоите уста в Божиите уши! :( :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2011, 09:31:52 am »
Декември ще има новолуние на К2, мисля че тогава може да има някакво раздвижване  ::) Също и при съвпада на прогресивната Луна с Венера...

На колко градуса е... ::) ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2011, 09:32:52 am »

Заемите   са по осми дом, , ? Но е важно при какви условия и аспекти са били дадени. За да проследим кои планети участват.   Ако Юпитер не е участвал с договаряне..., изобщо..ще го гледаме ли?

27 юли2009...ги изаках.... >:( :(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2011, 09:42:15 am »

Гледам от ефемеридите... На 24 Декември, между първия и втория градус на Козирог  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #14 -: Октомври 04, 2011, 09:43:20 am »

Гледам от ефемеридите... На 24 Декември, между първия и втория градус на Козирог  :)

Точно на к2 :o ::)