Здравей Гост

Лелее...оказа се , че е по-добре да си длъжник

• 27 Отговора
  • 4591 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Лелее...оказа се , че е по-добре да си длъжник
« Отговор #15 -: Октомври 04, 2011, 09:55:29 am »

Сега ми хрумна, че прогресивната ти Луна в Козирог, 2-ри дом и транзитите на Сатурн към планетите във 2-ри, явно имат за цел да те научат да си по- търпелива и благоразумна по въпросите на 2-ри дом.

Е....даа...,тя ми е....а майката... ??? ::)

Заемите   са по осми дом, , ? Но е важно при какви условия и аспекти са били дадени. За да проследим кои планети участват.   Ако Юпитер не е участвал с договаряне..., изобщо..ще го гледаме ли?

27 юли2009...ги изаках.... >:( :(

Ако си ги дала ей така, бас държа, че пак е забъркан Нептун..  :( Ей сега и аз ще погледна картата и , да мислим...
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Октомври 04, 2011, 10:00:55 am »
Сега ми хрумна, че прогресивната ти Луна в Козирог, 2-ри дом и транзитите на Сатурн към планетите във 2-ри, явно имат за цел да те научат да си по- търпелива и благоразумна по въпросите на 2-ри дом.

Е....даа...,тя ми е....а майката... ??? ::)

Заемите   са по осми дом, , ? Но е важно при какви условия и аспекти са били дадени. За да проследим кои планети участват.   Ако Юпитер не е участвал с договаряне..., изобщо..ще го гледаме ли?

27 юли2009...ги изаках.... >:( :(

Ако си ги дала ей така, бас държа, че пак е забъркан Нептун..  :( Ей сега и аз ще погледна картата и , да мислим...

От пуста лакомия ...за един страхотен апартамент.... :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #17 -: Октомври 04, 2011, 10:20:49 am »
  Транзитната Луна ти е била в Секстил със Слънцето, и Меркурий, - добре. Не е необмислено ???

Транзитен Юпитер тригон с Юпитер, също благоприятно за узаконяването.

И Нептун е бил в тригон с Юпитер. :)

Имало е квадратура на Нептун към Асц. ти .
Мисля, че напразно се заблуждаваш, просто трябва да чакаш и има някакви заблуждения. Но мисля, че ще се решат нещата. в твоя полза. Само Сатурн не ми харесва с квадратурите си, но по скоро , ще чакаш...

Меркурий е бил в добри аспекти.

Другите как мислите, че това е голям огън дето  гори... не е малко притеснение... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Октомври 04, 2011, 11:30:55 am »
Гори ми ....просто...,ако не получа удар ще живея 100г.... :( :-*

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Октомври 04, 2011, 11:38:51 am »
Аз погледнах, че прогресивната Луна е била в опозиция на Юпитер, а прогресивния Марс - квадратура към Нептун. От там сигурно идва заблудата.. Но мисля, че нещата ще се оправят  :-*

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2011, 11:55:46 am »
 Меркурий отговаря за търговията, там не виждам прецакване ...

Транзитен Сатурн е в тригон С Марс и Венера към Втори дом. Сатурн в 10 дом е силен. Управлява строителството, ще надделее . Управител е и на втори.   :-* :-*   Бавно и славно...

Това в деня на събитията...

« Отговор #21 -: Октомври 04, 2011, 12:45:19 pm »
От личен опит споделям, че финансовото ми спокойствие се наруши , когато прогресивната ми Луна и Плутон влязоха в козирог в Д2, но не пострадаха личните ми доходи, а тези на партньора (направиха опозиция към Слънцето ми в Д8), при теб също е външен фактора...,но като цяло доста ме вълнуваха финансовите дела, че и още ме държи, упреквах се за липса на спестовност по време на  периода на Луната в стрелец  :P.....късмет! може ли да видиш картата на длъжника...аспект,при който пари се връщат трудно..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #22 -: Октомври 04, 2011, 12:56:08 pm »
  Нямаш лаши аспекти на астероида на Хипнозата .  Бил е  в тригон със Слънцето ти и квадратура с Луната.

14827 Hypnos.
Не знам защо реших да го гледам, да не се те подвели случайно. Намира ти се в 9 дом. Биле в близост до МС.

Хипноза от духовнто,мистичното , чужбина . Още едно доказателство за астрологията  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Октомври 04, 2011, 01:17:00 pm »
Абе каква хипноза.... :)...Просто...не знам..какво да кажа.... ::) ??? :(

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #24 -: Октомври 04, 2011, 01:43:03 pm »
Абе каква хипноза.... :)...Просто...не знам..какво да кажа.... ::) ??? :(

Ами понякога не знам какво  става,  ей така виждаш, че е дадено нещо е  много рисково, но или ти викат отсреща няма страшно и ти вярваш, или пък сам се самонавиваш и си самовнушаваш.  :) Грешим понякога. :( Нали си е момент на умопомрачаване и неправилна преценка. :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #25 -: Октомври 04, 2011, 01:51:30 pm »
Нептун каре АСЦ/ДСЦ..... >:( >:( >:(

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #26 -: Октомври 04, 2011, 02:09:43 pm »
И прогресивната ос 2/8 каре с натален Нептун  :( Обаче май, юни догодина е прогресивното ти новолуние във 2-ри дом, по същото време и Юпитер ще е в тригон към Венера във 2-ри, а Уран - тригон Меркурий. Мисля, че нещата тогава ще добият положителен обрат. Може и да е по-рано, при съвпада на прогресивната Луна с натална Венера... А, забравих, че май 2012 има новолуние в последните градуси на Телец, което ще тригонира Венерата ти във 2-ри.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #27 -: Октомври 04, 2011, 02:13:05 pm »
И прогресивната ос 2/8 каре с натален Нептун  :( Обаче май, юни догодина е прогресивното ти новолуние във 2-ри дом, по същото време и Юпитер ще е в тригон към Венера във 2-ри, а Уран - тригон Меркурий. Мисля, че нещата тогава ще добият положителен обрат. Може и да е по-рано, при съвпада на прогресивната Луна с натална Венера... А, забравих, че май 2012 има новолуние в последните градуси на Телец, което ще тригонира Венерата ти във 2-ри.

Съвпад на Затъмнението на 21.май с оста АСЦ/ДСЦ...
ПР.НОВОЛУНИЕ ВОДОЛЕЙ НА 24.МАЙ...В ТРИГОН КЪМ АСЦ/ДСЦ...И НОДАЛНА НАТАЛНА ОС....