Цитат на: Antena в Октомври 03, 2011, 04:16:08 pmи по повод на експериментите с астероидите има един астероид с хубавото българско име любов /lyubov/ 3108към него някой интересен транзит да сте имали или той самият да е транзитирал някъде, когато сте я срещнали?В натала ми е в съвпад с АС. и е в 12 дом. Транзитирал е през първи дом. Бил е в точен съвпад с ЮЛВ р. разлика 1 гр. /в съвпад със Слънцето. Категорична съм , че беше най- кармичната връзка. и че аз дължа от минали животи. В опозиция , на СЛВ, точна.В момента по транзити е в съвпад с Нептун и прави секстил с Уран и Плутон. Категорична съм, че транзита и съвпада им с планета дава събитие. В първият случай, съвпада със ЮЛВ се отработи, чак като 3108 е излязъл от знака Везни. В сегашният съвпад, понеже от Нептун ме е страх , да не ми заблуждава,...., не мога да кажа. Времето ще покаже. Все пак аспектите са секстили би трябвало да не е за лошо. А и още нещо , астероидите работят с дома в който са. Нещата се случват в/по конкретния дом. Мисля, че ще е важен и в синастрия.
и по повод на експериментите с астероидите има един астероид с хубавото българско име любов /lyubov/ 3108към него някой интересен транзит да сте имали или той самият да е транзитирал някъде, когато сте я срещнали?
при мен е в 9ти дом -Везни и прави секстил с Юпитер и квадрат с Нептун? Нищо не можах да намеря
По- скоро, като разсъждавам, би следвало някъде в синастрията да има доста точен аспект...
Цитат на: Nova в Октомври 04, 2011, 09:05:50 amПо- скоро, като разсъждавам, би следвало някъде в синастрията да има доста точен аспект...Ами да При мен и мъжа ми са в точна опозиция - моя астероид Любов е в Дева, неговият в Риби..
Цитат на: tanya в Октомври 04, 2011, 09:29:32 amЦитат на: Nova в Октомври 04, 2011, 09:05:50 amПо- скоро, като разсъждавам, би следвало някъде в синастрията да има доста точен аспект...Ами да При мен и мъжа ми са в точна опозиция - моя астероид Любов е в Дева, неговият в Риби..Я, кажи, че и моят е в дева...имаш ли идеи в тази посока, определя ли знакът нещо?
Темата, която отваряш е навременна, тъкмо сега застава на К5 при мен по транзит.Не бих могла да преценя дали ще е свързано с любов или друго.По- скоро се питам, защо смяташ, че ще е от значение при синастрията?
Цитат на: Nova в Октомври 04, 2011, 08:05:12 amТемата, която отваряш е навременна, тъкмо сега застава на К5 при мен по транзит.Не бих могла да преценя дали ще е свързано с любов или друго.По- скоро се питам, защо смяташ, че ще е от значение при синастрията?Защото астероида ми беше в съвпад в една синастрия с Нептун на другя . И бях като малоумна от влюбване... Точно с това с което започнах темата.
При мен е в 6-ти дом и срещнах съпруга ми на моята месторабота. При мъжа ми е в Риби, в съвпад с моя АСЦ При него е в 3-ти дом, в пубертета бил влюбен в една негова учителка
Цитат на: tanya в Октомври 04, 2011, 08:34:40 amПри мен е в 6-ти дом и срещнах съпруга ми на моята месторабота. При мъжа ми е в Риби, в съвпад с моя АСЦ При него е в 3-ти дом, в пубертета бил влюбен в една негова учителка Мъжът ти пътува ли много на къси разстояния и от същият град ли е ,от където си ти?