Здравей Гост

Астероида ЛЮБОВ 3108

• 49 Отговора
  • 8068 Прегледи
*

Неактивен milla_m

• 1060
Астероида ЛЮБОВ 3108
« -: Октомври 04, 2011, 07:33:22 am »
 Да му посветим една тема :)

и по повод на експериментите с астероидите има един астероид с хубавото българско име любов /lyubov/ 3108
към него някой интересен транзит да сте имали или той самият да е транзитирал някъде, когато сте я срещнали?

В натала ми е в съвпад с АС. и е в 12 дом.  Транзитирал е през първи дом. Бил е в точен съвпад с ЮЛВ р. разлика  1 гр.  /в съвпад  със Слънцето.  Категорична съм , че беше най- кармичната връзка. и че аз дължа от минали животи. В опозиция , на СЛВ, точна.

В момента по транзити  е в съвпад с Нептун и прави секстил с Уран и Плутон.

Категорична съм, че  транзита  и съвпада им с планета дава събитие.
В първият случай,  съвпада със ЮЛВ се  отработи, чак като 3108  е излязъл от знака
Везни. 

В сегашният съвпад, понеже от Нептун ме е страх , да не ми заблуждава,...., не мога да кажа. Времето ще покаже. :o  Все пак аспектите са секстили би трябвало да не е за лошо.

А и още нещо , астероидите работят с дома в който са. Нещата се случват в/по конкретния дом. :)

Мисля, че ще е важен и  в синастрия. ???

СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Астероида ЛЮБОВ 3108
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2011, 08:05:12 am »
Темата, която отваряш е навременна, тъкмо сега застава на К5 при мен по транзит.Не бих могла да преценя дали ще е свързано с любов или друго.По- скоро се питам, защо смяташ, че ще е от значение при синастрията?

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2011, 08:19:34 am »
 :o този астероид е между Слънце и Нептун във втори дом стрелец

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #3 -: Октомври 04, 2011, 08:34:40 am »
При мен е в 6-ти дом и срещнах съпруга ми на моята месторабота. При мъжа ми е в Риби, в съвпад с моя АСЦ  :o При него е в 3-ти дом, в пубертета бил влюбен в една негова учителка  ;D

*

Неактивен roni_f

• 111
  • Оптимизмът-един от ключовете към успеха!
« Отговор #4 -: Октомври 04, 2011, 08:56:41 am »
при мен е в 9ти дом -Везни и прави секстил с Юпитер и квадрат с Нептун? Нищо не можах да намеря :(
Качеството на думите не в това да бъдат изречени,а доказани!

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #5 -: Октомври 04, 2011, 09:00:31 am »
при мен е в 9ти дом -Везни и прави секстил с Юпитер и квадрат с Нептун? Нищо не можах да намеря :(
По- скоро си прегледай партньорските отношения...Сякаш наистина там се намират зависимости...

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #6 -: Октомври 04, 2011, 09:05:50 am »
По- скоро, като разсъждавам, би следвало някъде в синастрията да има доста точен аспект...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #7 -: Октомври 04, 2011, 09:29:32 am »
По- скоро, като разсъждавам, би следвало някъде в синастрията да има доста точен аспект...
Ами да  :o При мен и мъжа ми са в точна опозиция - моя астероид Любов е в Дева, неговият в Риби..

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #8 -: Октомври 04, 2011, 09:32:11 am »
Ами да  :o При мен и мъжа ми са в точна опозиция - моя астероид Любов е в Дева, неговият в Риби..
Я, кажи, че и моят е в дева...имаш ли идеи в тази посока, определя ли знакът нещо?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #9 -: Октомври 04, 2011, 09:38:27 am »
Я, кажи, че и моят е в дева...имаш ли идеи в тази посока, определя ли знакът нещо?
Не мога да преценя, защото моя е в Дева, 6-ти дом. Обаче сега видях нещо интересно - когато се запознахме с мъжа ми, транзитен ЮЛВ е бил в съвпад с моя астероид в Дева и съотвенто СЛВ е бил в съвпад с астероида на мъжа ми в Риби  :o

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Октомври 04, 2011, 09:51:23 am »
Темата, която отваряш е навременна, тъкмо сега застава на К5 при мен по транзит.Не бих могла да преценя дали ще е свързано с любов или друго.По- скоро се питам, защо смяташ, че ще е от значение при синастрията?

Защото астероида ми беше в съвпад в една синастрия с Нептун на другя . И бях като малоумна  от влюбване...  ;D  Точно с това с което започнах темата.

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #11 -: Октомври 04, 2011, 09:59:39 am »

Защото астероида ми беше в съвпад в една синастрия с Нептун на другя . И бях като малоумна  от влюбване...  ;D  Точно с това с което започнах темата.
Е, скъпа Мила, точно ти си ми необходима...Астероидът на един индивид е в съвпад с моя нептун...Да очаквам ли нещо хубаво :) Казваш, че си преживяла нещо подобно...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #12 -: Октомври 04, 2011, 10:01:34 am »
При мен е в 6-ти дом и срещнах съпруга ми на моята месторабота. При мъжа ми е в Риби, в съвпад с моя АСЦ  :o При него е в 3-ти дом, в пубертета бил влюбен в една негова учителка  ;D

Мъжът  ти пътува ли много на къси разстояния  и от същият град ли е ,от   където си ти? :)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Октомври 04, 2011, 10:04:48 am »

Мъжът  ти пътува ли много на къси разстояния  и от същият град ли е ,от   където си ти? :)
Не е от същия град, но обича да пътува на къси разстояния  :)

« Отговор #14 -: Октомври 04, 2011, 10:17:51 am »
 :P Знаех си - в 7-ми дом е, точен съвпад с Десцендента. Няма как да няма любов. ::)