Здравей Гост

Астероида ЛЮБОВ 3108

• 49 Отговора
  • 8089 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Астероида ЛЮБОВ 3108
« Отговор #30 -: Октомври 04, 2011, 08:41:23 pm »
Ние тъкмо намерихме астероида..., а се оказа..,че любовта е психическо заболяване.... ;D ;D ;D

F 63.9 – под този номер любовта е записана  в регистъра на заболяванията на Световната здравна организация.

Така международният  код на болестта е F 63.9. Любовта е причислена към  психичните разстройства  към секацията  „Разстройство на навиците и влеченията“, след алкохолизма, хазарта, злоупотребата с наркотични вещества, клептоманията. 
Най-честите симптоми са:

- натрапчиви мисли   за другия

- промени в настроението

- напомпано самочувствие

- самосъжаление

- безсъние
нарушение на съня

http://30dumi.eu/2011/10/priznaha-lyubovta-za-psihichesko-zabolyavane/

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #31 -: Октомври 04, 2011, 08:45:51 pm »
  Аз съм с тройна диагноза и  хипнозата ми е в съвпад Нептун ;D ;D ;D Нептун управител на 5 дом. ;D ;D ;D ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #32 -: Октомври 04, 2011, 08:50:06 pm »
  Аз съм с тройна диагноза и  хипнозата ми е в съвпад Нептун ;D ;D ;D Нептун управител на 5 дом. ;D ;D ;D ;D

СТАВАШ ЗА МИНИСТЪР НА ЛЮБОВТА....

http://30dumi.eu/2010/01/naznachiha-minista-r-na-lyubovta-va-v-vash/

;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #33 -: Октомври 04, 2011, 09:23:14 pm »
  След 2012, като стане България " Кабинет на Любовта" ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #34 -: Октомври 04, 2011, 09:24:35 pm »
  След 2012, като стане България " Кабинет на Любовта" ;D

Като намерим сили да ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА... :P

http://www.youtube.com/watch?v=aIK7_IhqUGo&feature=related

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #35 -: Октомври 04, 2011, 09:45:19 pm »
Астероида ми е в 3-ти в Козирог. Секстил с Венера и Уран, квадрат с Плутон. Важно ми е общуването, много важно. Начина по който говори един мъж може да е отврати завинаги от него, независимо от всички други качества. Но, да разкажа че преди две седмици ми е бил точно върху Венерата и Урана и... запознах се с един мъж ( Козирог) и си забравих името, като захласната. Такова чудо не ми се беше случвало никога, като ученичка бях. Е по това време и Юноната беше в точен съвпад с Асц ми.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #36 -: Октомври 04, 2011, 09:53:44 pm »
В предстоящия ми солар този астероид, заедно с астероида с името на града, където живее един обект, който представлява интерес за мен са в съвпад с натално  МЦ и нат Нептун, и попадат в соларен 7-ми..
Звучи обещаващо  ;D

А стига бе....Представяш ли си... :o ;D ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #37 -: Октомври 04, 2011, 11:26:40 pm »
 ;D
да, гледам ги заедно - името на онзи герой, името на града в който живее, и астероида любов, и откривам невероятни съвпадения...  или просто всичко е изчислено изключително прецизно на небето..  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #38 -: Октомври 04, 2011, 11:40:51 pm »
;D
да, гледам ги заедно - името на онзи герой, името на града в който живее, и астероида любов, и откривам невероятни съвпадения...  или просто всичко е изчислено изключително прецизно на небето..  ::)

Не мислиш ли , че наистина най-големия ред е в хаоса... ??? Аз също се изумявам...от определени неща....

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #39 -: Октомври 05, 2011, 07:21:50 am »
  Има любов между двамата и когато:

Съвпад на Любов на единия  с АС на другия.
Слънце на единия в съвпад с Любов на другия.

Проверено :)
За съвпада с АС и аз съм съгласна, проверено, наистина, ОБАЧЕ не винаги развръзката е щастлива ;)

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #40 -: Октомври 05, 2011, 07:44:13 am »
  Има любов между двамата и когато:

Съвпад на Любов на единия  с АС на другия.
Слънце на единия в съвпад с Любов на другия.

Проверено :)
За съвпада с АС и аз съм съгласна, проверено, наистина, ОБАЧЕ не винаги развръзката е щастлива ;)

Да, да.... съгласна, ако говориш за раздяла, развръзката  обаче не винаги премахва  любовта  ;D
Там, където има любов няма как да я скриеш, и там където няма няма как да я видиш.

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #41 -: Октомври 05, 2011, 11:01:03 am »
 :haha: :haha: :haha: малейййй тук половината сме болни, а другата половина сме на път... хаха
Мила, ако трябва ще направим изборен туризъм  :P

« Отговор #42 -: Октомври 05, 2011, 02:30:29 pm »
оф тези астероиди хич не ги броя ;D ама ей на този е в точен съвпад със сатурна на ученическата ми любов. години не можех да го прежаля това момче...ама като ми мина пък, хич и не ми трепва нищо.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #43 -: Октомври 11, 2011, 08:49:56 pm »
Астероидите си работят и това е :)
Сега погледнах SR, когато заминах за по-дълго време в чужбина. Името на града в който бях съвпада с наталния ми АС и е в 3 -ти дом на солара.
При едно друго подобно пътуване, името на другия град, в друга страна, в солара на въпросната година попада на нат МЦ, в 9-ти дом на солара.
И в тази връзка в настоящия солар, астероида с името на един град пак в чужденеция, и астероида любов са в съвпад, на нат МЦ и в соларен 7-ми.
Имам предчувствие по темата, ще разкажа какво се е случило, когато се случи.. ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #44 -: Октомври 11, 2011, 09:20:17 pm »
Астероидите си работят и това е :)
Сега погледнах SR, когато заминах за по-дълго време в чужбина. Името на града в който бях съвпада с наталния ми АС и е в 3 -ти дом на солара.
При едно друго подобно пътуване, името на другия град, в друга страна, в солара на въпросната година попада на нат МЦ, в 9-ти дом на солара.
И в тази връзка в настоящия солар, астероида с името на един град пак в чужденеция, и астероида любов са в съвпад, на нат МЦ и в соларен 7-ми.
Имам предчувствие по темата, ще разкажа какво се е случило, когато се случи.. ;D

ДА БЪДЕ! :-* :58: