Здравей Гост

Аз ли съм старомодна или кардиналните са пощръклели

• 23 Отговора
  • 7441 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Как изглежда нумерологично годината и? ::)

Марая, дъщеричката ти е на 13г. и не знам дали е правилно да казвам номерологично... :)
....трябва да е много красиво, щастливо и обичано дете. Късметът ще е на нейна страна, ще има доста положителни събития в живота й. Възможно е след време да живее и учи в чужбина.
През настоящата година може да има желание за непрекъсната промяна, вероятно ще прави експерименти със себе си - прически, грим (най-вече с кожата), дрехи... Избухливост на моменти. Ако има желание мисля, че е добра година за смяна на училището. Може да отделя повече време на някакво хоби свързано с вид изкуство. Добра интуиция, богати сънища. Конфликт с по-възрастна жена  ;D

Много съм щастлива...ПРИЕТА Е ДА УЧИ ТАМ КЪДЕТО ИСКА! :clap: :cry2: :clap:...Никой не вярваше...,защото аз изживях една от най-тежките и трудни години в живота си.... :-*...но....ВСЕЛЕНАТА ...КОГАТО БЪДЕ ПРЕДИЗВИКАНА....СТАВАТ ЧУДЕСА.... :-* :-*
БЛАГО-ДАРЯ ти мило дете! :-* :-*

*

Romantica

Честито, много се радвам  :)

*

Неактивен danni

• 477
Кардиналните са пощръклели....точно в десетката, моята дъщеря рa4е вчера ме пита да си направи косата ЗЕЛЕНА.....отговорих и ако иска и пембена да я направи, нали ще е на нейната глава, а не на моята...  Сина ми -везни + бъдещата снаха-овен снощи ми се обадиха, че отново са решили да правят сватба- на 17 септември.......НЕМАМ НЕРВИ :o :o :o

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Кардиналните са пощръклели....точно в десетката, моята дъщеря рa4е вчера ме пита да си направи косата ЗЕЛЕНА.....отговорих и ако иска и пембена да я направи, нали ще е на нейната глава, а не на моята...  Сина ми -везни + бъдещата снаха-овен снощи ми се обадиха, че отново са решили да правят сватба- на 17 септември.......НЕМАМ НЕРВИ :o :o :o

е чак ЗЕЛЕНА, малко повече ми идва, но както реши детето - коса е все пак расте има ножици :))))
радвайте се, че поне ви казват ;)

*

Неактивен danni

• 477
Да споделя малко опит, т.е. подход към моите деца...Никога не съм казала не, винаги съм дискутирала нещата, но и правех така, че да не чувам и от тях НЕ, най-вече по отношение на дъщеря ми. Като малка беше много запретната и инатлива за всичко,много трудна за храната. А започнеше ли се с НЕ от нейна страна ставаше страшно...постепенно си изградих система да я накарам да казва ДА ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

;D ;D ;) ;) , казах ли ти аз...

*

Неактивен luchia

• 114
Марая, да ти е живо и здраво Еньовчето!  :58:

Децата, които си "избират" да се появят на бял свят на такива дни са много специални.
В този ред на мисли - те понякога знаят по-добре от нас какво да правят.
А докато са малки, го правят интуитивно.
Моето е родено на подобен голям ден и виждам доказателството на това всеки път, когато имаме подобни казуси.

Не казвам, че да се перфорираш е върха. Знам само, че с такива деца със забрани и конфронтация НЕ СТАВА!
Сигурна съм, че си минала курса за "дипломатична манипулация" поне 20-тина пъти  ;D

*

Неактивен danni

• 477

;D ;D ;) ;) , казах ли ти аз...

KAZA MI................... :41:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
I sega..... ;D ;D ::)
Радвай си....