Здравей Гост

Аз ли съм старомодна или кардиналните са пощръклели

• 23 Отговора
  • 7440 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Тя е родена на 24 юни 1998г. в 10:03 по лятното време и в 11:03 по **нормалното**...
Доктора близък приятел...,крещеше в ухото ми...-това беше едно от условията...точния час в който режеше пъпната връв...
ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО ДЕТЕ , КОЕТО ИЗЛЕЗЕ ЕЛЕГАНТНО ОТ ЛОНОТО...,БЕЗ БОЛКИ...НЕ ПОМНЯ БОЛКА.... ;D...Но ...няма такъв характер НОВОЛУННАТА РАЧЕСА.... ::) ???
От един месец тече страхотен ПСИХОЛОГИЧЕСКИ НАТИСК....Иска да си продупчи носа :33:
Реве ми се....В началото си мислех..,че е шега...,но в момента е ИНВАЗИЯ....
Преди месец и казах...,като станеш на 18 прави каквото искаш...,ако искаш се перфорирай...НЕ РАЗРЕШАВАМ....Тя каза с две думи...
*ще се перфорирам*... ;D Инвазията е страшна...Мацката е магнетична..,има екзотична хубост в нея...и МНОГО ХИТРО СЪЩЕСТВО....Като нищо ще отиде да си продупчи носа.... ???...
Какво бихте казали за този натал? Ами за солара? ??? ::)
И МОЛЯ БЕЗ ПРИТИСНЕНИЯ...СМЕЛО КАКВОТО И ДА ВИЖДАТЕ...КАКТО И ДА ГО ВИЖДАТЕ.... :-*

Ето и синастрията ми с нея...ТА АЗ ЛИ СЪМ СТАРОМОДНА ИЛИ РАЧЕСАТА Е ПОЩРЪКЛЯЛА..... ???

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА...И ДА И Е ЧЕСТИТ РОЖДЕННИЯ ДЕН! ГОСПОДИ ДАЙ И ЗДРАВЕ И МЪДРОСТ....ВСИЧКО ДРУГО СИ ИМА....

SOLAR 2011/2012.....

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!

Sинастрия с Госпожица Рачесата.... ::)

Хайде момичета бъдете себе си...Смело...
АЗ ли съм старомодна или РАЧЕСАТА е полудяла.... ;D ;D :P :-*

Първо, да ти честитя днешната рожденичка, да ти е жива и здрава.  :)
Остави го да се налудува детето, какъв е проблемът?
Тя добре, че те пита.
Когато аз реших да си перфорирам носа (бях на 19 години), просто отидох и го направих. Майка ми като ме видя, първата й реплика беше "глупачка", но пък и на мен още на следващия ден ми мина еуфорията от новата придобивка и махнах обицата. Чудо за един ден.  ;D
Впоследствие собственоръчно си продупчих пъпа, но обицата изтърпях не повече от седмица и я разкарах.
Имах 5 обици в лявото ухо, 4 от които направени собственоръчно (сега са 3) и 2 в дясното (сега една).  ;D
Две-три години по-късно докарах две плъхчета за отглеждане вкъщи, държах ги в един аквариум. Една нощ се появиха 12 новородени. След по-малко от месец, когато тръгнаха да си изяждат малките, ми мина меракът да се занимавам и ги върнах в един терариум, откъдето ги бях взела.
Кардиналка съм.  :P

И се радвай, че щерката не иска да направи тунел в ухото, че ако ти го покажа на картинка, свят ще ти се завие.  :2345:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
такам, тя е още мъничка - 13-14 ако го смятам правилно. Според мен решението й е свързано с пубертета и желанието да се опълчи срещу авторитета (ти) - нещо напълно нормално, показващо, че детето се развива добре. Проблемът е да не направи някоя щуротия, за която после да съжалява цял живот.
Пишеш, че иска да си пробие носа - мисля, че не супер голяма трагедия това (не е като да си направи тато), аз лично си нося обичка на пъпа  8) - тъй като съм алергична към метали намерих перфектния вариант медицинска стомана.
Мисля си, че колкото повече й забраняваш, тя толкова по-силно ще се стреми към този аксесоар, още повече много от известните певици, а и със сигурност съученички имат. Мисля, че ти можеш да й обясниш, че това ще я направи трънче в очите на учителите й и повод да я гонят по-усърдно. Решение е (поне аз така бих постъпила с малката ако ми сервира нещо от сорта) е двете да обмислите варианта, една мъничка елегантна обичка, която не се набива прекалено, да помислите кое студио е безопасно (имат стерилни инструменти - опасно е да отиде където й падне), пък и имай предвид, че е важно след това да обработва внимателно мястото, особено лятото, защото това е лице все пак и е изключително нежелателно да се възпали! Можеш да издириш и снимки с точно такива проблеми - възплаяване заради пиерсинг и да и ги покажеш като евентуален риск ;)
Другото, което знам е, че такива малки дупчици зарастват - разбира се ако са направени кадърно и им се отдава нужното внимание!

не я защитавам, но мила, това е живота, момичетата искат да се доказват, не си спомням да съм казала на някои за пъпното си изпълнение ) - вярно, че бях доста по-голяма и ми беше и подарък на едно изложение за красота  ::) аз си я харесвам и я махнах само през периода, когато корема ми наедря.. сега пак си носа и смятам, че е секси да се вижда под закачлива блузка и дънки. Всъщност можеш да и предложиш този вариант - все пак може да контролира кой и кога да я вижда ;)

*

Неактивен tanya

• 917
Да ти е жива и здрава рожденничката и много да те радва!  :) А за синастрията - твоите Уран и Плутон попадат в нейния 1 дом, какво да говорим повече  ;D Активираш нейното чувство за свобода и независимост. Но с този неин съвпад на Венера с Мц - това е един от най- хубавите аспекти за отношенията майка- дете - дава винаги топлота и привързаност.

Марая, да ти е жива и здрава рожденничката .....
Я не се коркай, детето си е дете. Аз навремети си продупчих на дупки на ушите 3 на едното и 2 на другоро, както и 1 на пъпа. радвам им се много , но сега въобще не се сещам за тях.
Споко, всяко нещо с времето си   :-* сладурка ....

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
така де Честит рожден ден на сладураната :)

радвай се, че поне ти казва за тези неща :) както и другите пишат щеше да е по-гадно да те постави пред свършен факт  ;)

така де Честит рожден ден на сладураната :)

радвай се, че поне ти казва за тези неща :) както и другите пишат щеше да е по-гадно да те постави пред свършен факт  ;)

Именно, да си кажа честно,  никога не съм питала майка си за такива неща, както и за много други
/ не че можеше да се говори с нея по това време /

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Много Ви благодаря! Мненията Ви са важни за мен.... :-*
Ама що си мисля , че Господ ни е дал достатъчно дупки....и не е нужно да имаме повече ;D ;D..

МАРАЯ СЕ ЗАВЪРНА СНОЩИ...точно в мига в който влезе новия солар.... ;D ;D :-* Страшен подарък...,ама 12 дни я нямаше.... ::) :'( :-* :-*

ЧРД на МОНИКА !     :)

Нека расте още по-красива и да има свободата да избира за всичко в живота!

Абе тя не беше ли АСЦ ЛЪВ? Моника и Дева абсурд  ;D

Уранчо я тресе,но вина за естетическите изпълнения май имат транзитните Венера и Марс в Близнаци,до колкото носа е по Марс(Плутон),а нейния е в БЛЗ,като нищо може да се продупчи около 27ми  ;D Погледни го от тази страна,че сигурно си отработва някоя планетна енергия в по-лесния вариант  ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Нухе, Добре дошъл! :-*

Благодаря за пожеланията! :-*

Викаш да го погледна от другата страна.... ::)  ;D ;D...Ще я следя...ще устискам фронта....Много приказвахме на тази тема.... ;D

Ти знаеш с точност.... ;)

*

Romantica

Да ти е жива и здрава дъщеричката, и повече да те слуша  :)

Eдни обички от фимо, но за уши

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Мерси много Романтика :-*

Как изглежда нумерологично годината и? ::)

:)ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОНИКА ПОЖЕЛАВАМЕ И С МОЯТА СЕСТРА КОЯТО СЪЩО ИМА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС МНОГО ЗДРАВЕ И МНОГО СЛЪНЧЕВИ ДНИ КАТО ДНЕШНИЯ :)
А ТЕБ МАРАЯ ТЕ ПОЗДРАВЯВАМЕ ,ЧЕ НА ТОЗИ ПРЕКРАСЕН ДЕН СИ РОДИЛА ТВОЕТО СЛЪНЧИЦЕ :) :-* :-*
И НИКАКВО ЯДОСВАНЕ МАРАЙЧЕ ВСИЧКО Е ВРЕМЕННО -ТИ ПОНЕ ГО ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ..
ДА ЗНАЕШ,ЧЕ ПОМНЯ МНОГО ДАТИ И НЯМА ДА ЗАБРАВЯ ЗА ТВОЯТА МОНИКА ЩОМ КАТО Е РОДЕНА В ЕДИН ДЕН СЪС СЕСТРА МИ ;)
ЕЙ ТАКАВА КРАСИВА ГРАДИНА ДА БЪДЕ ЖИВОТЪТ И...

*

Romantica

Как изглежда нумерологично годината и? ::)

Марая, дъщеричката ти е на 13г. и не знам дали е правилно да казвам номерологично... :)
....трябва да е много красиво, щастливо и обичано дете. Късметът ще е на нейна страна, ще има доста положителни събития в живота й. Възможно е след време да живее и учи в чужбина.
През настоящата година може да има желание за непрекъсната промяна, вероятно ще прави експерименти със себе си - прически, грим (най-вече с кожата), дрехи... Избухливост на моменти. Ако има желание мисля, че е добра година за смяна на училището. Може да отделя повече време на някакво хоби свързано с вид изкуство. Добра интуиция, богати сънища. Конфликт с по-възрастна жена  ;D