Здравей Гост

Визията на Дома

• 28 Отговора
  • 5253 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Визията на Дома
« Отговор #15 -: Октомври 05, 2011, 01:39:13 am »
Имам чувството, че венера в рак е по-скоро ориентирана към дом с класическа /удобна/ подредба. Важна е може би кухнята, там трябва да има всякакви удобства за домакинстване :) Може и да не съм права, но се сещам за една позната рак и тя е точно това... Истински щастлива е когато готви и готви и готви.... :)

И аз много обичам да готвя... ::)..вероятно заради телеца...Но ....,венера в рак особено при мъж...ми се струва много себична...и да търси удоволствията....на дома... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #16 -: Октомври 05, 2011, 01:51:40 am »
венера в рак при мъж, може да търси жена заместител на майката... нещо доста дразнещо :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #17 -: Октомври 05, 2011, 01:57:35 am »
венера в рак при мъж, може да търси жена заместител на майката... нещо доста дразнещо :)

Миии...,не знам...но може и да е така.... ::) Ревнива е тази Венера...в рак и когато е в съвпад с ЮЛВ...си е нещо...хем много емпатично...хем емпирично... ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Октомври 05, 2011, 03:22:15 am »
Дърво, кожа,камък стъкло...или Сатурн и Нептун.... ???Що пък точно те.... ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #19 -: Октомври 05, 2011, 08:03:53 am »
Като разгледах снимките и ... абе направо нямам думи, събудих мъжа ми да ги види, защото той обожава такъв стил, луд е по камък и дърво! Ако вкуса е по Венера - неговата е в Близнаци, но в съвпад със Сатурн. А от Близнаците сигурно идва любовта му към широки пространства - обича големи прозорци например. Но мисля, че и Луната е замесена, неговата е в Телец - обича естествени материали, нещата да са максимално близо до природата. Обаче харесва и антики - това освен със Слънцето му в Рак, с друго не мога да го свържа  ::) Моята Венера е в Телец, опозиция на Сатурн и вкусовете ни са сходни. Луната ми е в Дева, обичам всичко да е подредено, да няма излишни неща, а той както казах, събира разни антики понякога, та само тук се разминаваме  ;D

« Отговор #20 -: Октомври 05, 2011, 08:21:44 am »
Имам чувството, че венера в рак е по-скоро ориентирана към дом с класическа /удобна/ подредба. Важна е може би кухнята, там трябва да има всякакви удобства за домакинстване :) Може и да не съм права, но се сещам за една позната рак и тя е точно това... Истински щастлива е когато готви и готви и готви.... :)

:'(
Ми малко в полза на Венера в Рак - не знам какво имаш превид под класическа подредба, но снимките на Марая са много далеч от моята визия. Не харесвам, ама никак масивни мебели, тип старинни. И не държа на супер удобства в кухнята, макар че обожавам да готвя.
Идеалния дом за мен - дърво и много светлина - луда съм по френските прозорци. И без никакви модернистични решения - подтискат ме.
И най-важното място - спалнята, просто трябва да светла и уютна. :P

« Отговор #21 -: Октомври 05, 2011, 08:36:02 am »
и аз така ги усещам нещата, не ме кефят тежки старинни мебели, в смисъл те са си красиви,но не и за моя дом, обичам много пространство и светлина, Венера ми е в близнаци, обичам и модернистичния привкус, сигурно заради Уран на Асц, мнооого ми хареса това с поставката за gsm  ;)

Ми малко в полза на Венера в Рак - не знам какво имаш превид под класическа подредба, но снимките на Марая са много далеч от моята визия. Не харесвам, ама никак масивни мебели, тип старинни. И не държа на супер удобства в кухнята, макар че обожавам да готвя.
Идеалния дом за мен - дърво и много светлина - луда съм по френските прозорци. И без никакви модернистични решения - подтискат ме.
И най-важното място - спалнята, просто трябва да светла и уютна. :P
[/quote]

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #22 -: Октомври 05, 2011, 10:28:16 am »
          А аз залагам на модернистичния стил, може да има класически привкус в черно-бели нюанси - изчистен, ненатруфено, елегантно  8) За френските прозорци съм с 2 ръце ЗА, даже сега вардя нощно време бабино апартаментче докато дойдат пичовете с готовия френски за терасата  ;D  ;D Почти като спане под открито небе си е  ;D

« Отговор #23 -: Октомври 05, 2011, 02:27:36 pm »

Ето още...
Tова е Моят стил ;)Има ли камък,дърво и топли нюански се привличам като магнит :)Мисля,че при мен не е толкова от У ИЦ,който е мерк във водолей и би трябвало да ме привличат по абстрактни и съвременни форми,колкото Венера в Козирог,кочто е по класическа и традиционна

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2011, 02:29:59 pm »
И едно езерце , отвън...ако има...супер!

Даа, и моята Венера е в Козирог... :72:

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #25 -: Октомври 05, 2011, 05:09:01 pm »

даммм сега като гледам снимките дето ми харесаха се усещам, че все нещо зеленичко, дръвче.. трябва да има ;)
една хубава пейка - тип люлка на сенчица и басейнче по-скоро декоративно  ;D

« Отговор #26 -: Октомври 05, 2011, 05:16:02 pm »
 ;D тъкмо щях да пиша, че това е моята баня и спалня и как все видя ли нещо зеленичко...

[/quote]

даммм сега като гледам снимките дето ми харесаха се усещам, че все нещо зеленичко, дръвче.. трябва да има ;)
[/quote]

« Отговор #27 -: Октомври 05, 2011, 05:19:17 pm »

ДААА... СТИЛЪТ Е РУСТИКА ЕЛЕГАНТ,СИРЕЧ СЕЛСКА ЕЛЕГАНТНОСТ ;D

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #28 -: Октомври 05, 2011, 05:40:48 pm »
;D тъкмо щях да пиша, че това е моята баня и спалня и как все видя ли нещо зеленичко...

[/quote]
[/quote]

мен не само заради зеленкото ме изкефиха, някак си много добро съчетание - хем е слънчево, хем просторно и свежо, хем обаче си има и усещане за уютност ;)

ето още едно готино решение за трапезария, дневна, офис

хи-хи и едно свежо решение за покрива на някоя панелка ако има кой да даде де