Здравей Гост

Прогресивна луна в 3-ти дом

• 15 Отговора
  • 4155 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Прогресивна луна в 3-ти дом
« -: Октомври 09, 2011, 08:53:41 pm »
Предполага се , че акцента ще бъде сведен до аналогиите на оста 3/9-ти...или пътувания , контакти , нови обучения...,братя ,сестри , съседи....Вероятността да останем на едно място ми се струва малка...

И все пак...имате ли спомени и ако ДА...да споделите...предлагам... ;D...

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Прогресивна луна в 3-ти дом
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2011, 09:00:27 pm »
          Аз спомени точно нямам, но имам наблюдения върху човек до мен.... динамиката наистина е голяма в отношение на обученията и пътуванията  ;D  ;D

И малко да спамна темата с едно бързо поздравче към всички във форума  8)  http://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww&ob=av2e    Enjoy!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2011, 09:07:06 pm »
          Аз спомени точно нямам, но имам наблюдения върху човек до мен.... динамиката наистина е голяма в отношение на обученията и пътуванията  ;D  ;D

И малко да спамна темата с едно бързо поздравче към всички във форума  8)  http://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww&ob=av2e    Enjoy!

Мерси за поздравчето.... ;D :-*...

Аз цял ден слушам това...http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg&feature=related

Къси или дълги пътувания? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Октомври 09, 2011, 09:16:00 pm »

Аз цял ден слушам това...http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg&feature=related

Има много емоция, много живот в тази мелодия  :)  А пътуванията на човечето бяха уж къси няколко, но си станаха предначертано дълги, поне последното от тях... за хубаво е на този етап, тъй като момчето сериозно си се утвърждава в чуждоземство... те канадците размитат за подобни качествени попадения всички знаем :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 09, 2011, 09:21:08 pm »

Има много емоция, много живот в тази мелодия  :)  А пътуванията на човечето бяха уж къси няколко, но си станаха предначертано дълги, поне последното от тях... за хубаво е на този етап, тъй като момчето сериозно си се утвърждава в чуждоземство... те канадците размитат за подобни качествени попадения всички знаем :)

Нали? Много е готина...

Ооо, хората на запад оценяват качеството , а не количеството..

Може ли да и погледна картата...на мацката?

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Октомври 09, 2011, 09:24:00 pm »
        Картата е на мъж, не на мацка  ;D Надявам се ще може още утре сутрин, само ще питам първо притежателя й, след това ще може да го нищим вече натала 8)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Октомври 09, 2011, 09:31:23 pm »
        Картата е на мъж, не на мацка  ;D Надявам се ще може още утре сутрин, само ще питам първо притежателя й, след това ще може да го нищим вече натала 8)

:confuse3: :confuse3: :confuse3:....лелеее...соори... :P Стрелчешка работа...бързам...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #7 -: Октомври 10, 2011, 02:52:33 pm »

:confuse3: :confuse3: :confuse3:....лелеее...соори... :P Стрелчешка работа...бързам...

А аз макар и не особено бързо успях да стигна до съгласието на въпросния притежател на картата, която споменах :)  :13:
            Качвам натална карта с дирекции и прогресии  :)

« Отговор #8 -: Октомври 10, 2011, 03:16:52 pm »
Скоро приключи този период, обратно на очакванията точно ,когато Луната беше на К3  бях на екскурзия в чужбина, но тя се оказа последна от поредица многократни пътувания, след което до момента не съм имала подобна възможност. Обикалянето по света и у нас по време на Луна в стрелец си беше за сметка на стоенете вкъщи, когато беше в Д3  ;) Иначе периода беше динамичен в личен план - ремонти, брак, раждане на дете...брака си го обяснявам като сключване на договор по Д3, но другите неща.. :thinking:

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #9 -: Октомври 10, 2011, 08:14:49 pm »
При е в трети дом сега - от Козирог премина във Водолей. Обучения, пътувания, острови, нови контакти предимно с млади хораи.. и....ремонт, ама мисля си, че други аспекти за причината за последното.

« Отговор #10 -: Октомври 10, 2011, 08:23:58 pm »
при мен също беше във водолей, определено както писах по-показателен се оказа знака, отколкото дома..

При е в трети дом сега - от Козирог премина във Водолей. Обучения, пътувания, острови, нови контакти предимно с млади хораи.. и....ремонт, ама мисля си, че други аспекти за причината за последното.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #11 -: Октомври 11, 2011, 01:50:58 am »
Коко...,това човече много секси... :confuse3: ;D... ::) Уау...страх ме хвана...да не го хвана... :P :haha:

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Октомври 11, 2011, 01:53:14 am »
при мен също беше във водолей, определено както писах по-показателен се оказа знака, отколкото дома..

Знака...казваш...Когато направи ингрес във водолей...какво се случи? ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Октомври 11, 2011, 10:55:31 am »
Коко...,това човече много секси... :confuse3: ;D... ::) Уау...страх ме хвана...да не го хвана... :P :haha:

:haha: :haha:  Симпатяга е пича, лепят му се мацките, та направо не искат да го пускат  ;D По-скоро бих казал, че е доста харизматичен  ;D

« Отговор #14 -: Октомври 11, 2011, 02:09:33 pm »
не съм му обърнала внимание на това...2001 трябва да е било...ако е така, лятото тогава си беше голям живот във вихъра на купона, че и извън правилата  8), Уран на Асц се е включил сериозно, но то като гледам съм имала и дирекционна Венера съвпад Слънце, няма да е било само от ингреса на Луната във водолей.. ;)

Знака...казваш...Когато направи ингрес във водолей...какво се случи? ::)