Здравей Гост

Венера в козирог

• 7 Отговора
  • 4323 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Венера в козирог
« -: Октомври 10, 2011, 01:30:46 am »
Венера в козирог...

Венера е планета на хармонията и любовта , венера е планета на красотата , на жената.....
Козирога е знак на сатурн. Той е на принципа- стабилност , сигурност ,справедливост....,яснота , чистота в думите и делата , в мислите и намеренията , в отношенията....Той е твърд и категоричен , ясен и последователен и в качеството си на инкасатор , само той е склонен на онази любов , която не би могла да бъде вятърничава и неискренна....,като диспозитор на венера в козирог...
Просто тази венера , разпознава фалша и лицемерието , тя не е разпиляна , тя е топлла и много искренна в чувствата , думите , делата...в действията си...,но когато е ранена , тя дава няколко шанса...,а след тях приключва...,точно както и сатурн...,той има 3 възврата в нормалния човешки живот....
Изглежда безскруполна , но обича земно , силно и страстно- ОТГОВОРНА Е В ЧУВСТВАТА- няма друга такава Венера...
А онези изпитали истинските чувства на Венера в козирог , след нея остават празни и пусти...,защото мястото и не биха могли да го запълнят останалите...

За Венера в козирог са важни няколко неща:
-ясни , точни и категорични параметри или по-простичко казано:*от всяко дърво свирка не става*!!!! Венера в козирог знае това.
-чувства , любов....Оооо,тя разпознава прекрасно фалша и лицемерието, за нея не е важно да бъде обичана ,за Венера в козирог е важно да обича!!!!
-пари, ха-ха...тя може да ги прави сама и умело , може да вложи и чара си /не е важна красотата , а харизмата/...,но тук е важно да е трайно , да има ясни и конкретни цифри...
- в леглото ...,там тя е различна...,там е табу за публиката...,но онзи който е имал*шанса* да раздели или да се слее с нея в леглото и....е роб завинаги!
« Последна редакция: Октомври 10, 2011, 02:38:03 am от Марая »

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Венера в козирог
« Отговор #1 -: Октомври 10, 2011, 10:51:09 am »
хубава тема :)
понякога много я харесвам Венера в козирог, друг път направо не мога да я разбера

често я описват като студена - аз бих казала мълчалива и срамежлива, Венера в знака на Сатурн не говори за истинските си чувства! Венера в козирог е доста чувствителна и тя знае това - с цел да се предпази би предпочела да не говори за чувствата си, но тя умее да ги показва. За нея в любовта не думите, а действията говорят. Както Марая пише, Венера в козирог отлично знае, че любовта е и отговорност, грижа. Понякога за нея са нужни години, за да бъде спечелена, а друг път един приветлив, нежен поглед може да стопи привидната. Когато е сигурна в чувствата си и тези отсреща тя е в стихията си - предана, ценяща. А в секса... хъмм само Марая е писала, тя не говори са секс, тя го прави :)
за пари не смея да говоря, но пък мога да кажа, че умело се научава да борави с финансите (дори и при напрегнати аспекти).
Наскоро една съфорумка сподели нещо, което никога не се бях замисляла, че всъщност една от задачите на Венерата ми на ИС и опозиция към МС (и парс) е да насочва към духовното, а кв. към Сатурн (и изобщо асц.) е да откъсва поне за малко от един вид его ;)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #2 -: Октомври 10, 2011, 01:22:50 pm »
Започнах вече да съжалявам, че подминах една такава...преди време... ;)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Октомври 13, 2011, 08:35:21 am »
Забравих да допълня, че Венера в Козирог обожава природата - независимо дали е река, гора, океан, планина... обича да е близо до нея, също така тази Венера обича да остава насаме със себе :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 13, 2011, 11:01:54 am »
Забравих да допълня, че Венера в Козирог обожава природата - независимо дали е река, гора, океан, планина... обича да е близо до нея, също така тази Венера обича да остава насаме със себе :)

Харесва истинските неща...Не си пада по фалша... ;) ;D

Абсолютно вярно...Файри! :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #5 -: Октомври 13, 2011, 01:31:16 pm »

Насаме със себе си, а понякога и вкъщи обича да остава и да се задържа  :P

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2011, 01:36:56 pm »

Насаме със себе си, а понякога и вкъщи обича да остава и да се задържа  :P
Абе зависи и Слънцето, къде е все пак  ;D Познавах мъж със Слънце в Стрелец и Венера в Козирог - не обичаше изобщо да се задържа вкъщи. Иначе за природата, да - обожава природата..

« Отговор #7 -: Октомври 13, 2011, 03:17:05 pm »
Не мисля, че е правилно да вменяваме на Венера темата за чувствата - това е приоритет на Луната. Венера се занимава с начина, по който създаваме връзки, общуваме с другите. И в Козирог определено не й е лесно, защото самият знак изисква сериозност, стабилност, дълготрайност. И много често Венера в Козирог е сама и самодостатъчна. Но не е ли това основната задача на Козирога?
И не можем да коментираме изолирано една планетна позиция, а само в контекста на синтеза на целия хороскоп. К'во ми дреме, че Венерата ми обича сериозни отношения, като Слънцето ми в Стрелец иска да придобива опитност в разнообразието (колко деликатно казано  ;D Да не говорим за Луната ми във Водолей какви неща й харесват  :72:
Да не се обиждат другите Козирогати Венери, но тя е голЕмо дърво.
Но предполагам си има причина да е точно в този знак в даден хороскоп. При мен например да ме сваля на земята, да ценя реалните неща и постижения, не само да хвърча. Но при някой по-скован хороскоп, такава Венера може съвсем да бетонира ситуацията и да е необходимо леко разчупване, например с контакт с някой Уранианец  :yahoo: