Здравей Гост

ЕГО - ЕГОИЗЪМ - ЕГОЦЕНТРИЗЪМ

• 38 Отговора
  • 7669 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
ЕГО - ЕГОИЗЪМ - ЕГОЦЕНТРИЗЪМ
« -: Октомври 12, 2011, 04:23:21 pm »

всичко или нищо

Всичко или нищо.... ::) Кое от трите състояния може да бъде свързано с тези думи..?
Има ли знаци...свързани с притежанието?
КОЯ Е ПЛАНЕТАТА КОЯТО ИСКА ДА ПРИТЕЖАВА? ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: ЕГО - ЕГОИЗЪМ - ЕГОЦЕНТРИЗЪМ
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2011, 05:16:06 pm »
Его-Егоизъм-Егоцентризъм не е ли Слънце? и може би пети дом  ;D
също и Юпитер си мисля, че би могъл...

признавам си моето не е малко, макар с Луна в пети и риба мога и да се раздавам

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 12, 2011, 07:21:44 pm »
Мисля...,че огъня има най-слабо его.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #3 -: Октомври 12, 2011, 07:27:30 pm »
Аз пък мисля че огъня има най-силно его. Не случайно петия дом и първия дом са свързани с егото. А огън в тях - стой та гледай. Пет планети в първи дом дали няма да е силно егото?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 12, 2011, 07:31:52 pm »
Възможно...според мен , ако намерим земя в 1-ви дом...или въздух особено с управител венера или уран.... ::)....

Огъня...гори , пламти...земята иска...тя е свързана с материята...ЕГОТО  е материя според мен... ??? ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #5 -: Октомври 12, 2011, 07:39:03 pm »
Егото е АЗА, собствената ми личност - аза е свързан със Слънцето. Слънцето не е материята, материята е Сатурн. Слънцето е същносттта ни, което според мен значи че за да гледаме доколко е голямо егото ще видим Слънцето и Марс - все планети господстващи над огнени знаци.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Октомври 12, 2011, 07:41:25 pm »
Егото е АЗА, собствената ми личност - аза е свързан със Слънцето. Слънцето не е материята, материята е Сатурн. Слънцето е същносттта ни, което според мен значи че за да гледаме доколко е голямо егото ще видим Слънцето и Марс - все планети господстващи над огнени знаци.

Егото е част от структурата на АЗ-а...Егото има много общо с Луната /искам , притежавам/ и Сатурн...ще го постигна.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #7 -: Октомври 12, 2011, 07:43:52 pm »
Марайче, тук не съм съгласна с теб. Луната не иска, тя се нуждае. Луната не притежава , тя  чувства. Луната я свързвам с емоциите, не с желанията. Между потребности и притежаване има разлика. Виж Венера - да, тя иска и притежава.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 12, 2011, 07:47:29 pm »
Марайче, тук не съм съгласна с теб. Луната не иска, тя се нуждае. Луната не притежава , тя  чувства. Луната я свързвам с емоциите, не с желанията. Между потребности и притежаване има разлика. Виж Венера - да, тя иска и притежава.

Не си длъжна да се съгласяваш... :-* ;D ...Разсъждаваме на глас...Желанията ги намирам не само във венера , а и в луната...Тя е лакмус...,тя има потребности...,а всички потребности са желания.... ::)

*

Неактивен Aneli

• 352
« Отговор #9 -: Октомври 12, 2011, 07:51:00 pm »
Ама его и Луна не ми се вързва - огън трябва тук. Мъжете с най-голямо его, които познавам са или Овни ( тук изключение не съм видяла)  и Лъвове, или с по четири пет планети в първи дом ( пак огнен).

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Октомври 12, 2011, 07:54:27 pm »
Ама его и Луна не ми се вързва - огън трябва тук. Мъжете с най-голямо его, които познавам са или Овни ( тук изключение не съм видяла)  и Лъвове, или с по четири пет планети в първи дом ( пак огнен).

А тези с преобладаващи стелиуми в 10-ти...или онова което се вижда... ;D...Силно его съм срещала и при въздуха....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #11 -: Октомври 12, 2011, 08:04:40 pm »
Съгласна съм, особено за мъжете Овни - наистина са с голямо его. Също и при Юпитер в 1-ви дом го наблюдавам - много егоцентрични...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #12 -: Октомври 12, 2011, 08:06:50 pm »
Съгласна съм, особено за мъжете Овни - наистина са с голямо его. Също и при Юпитер в 1-ви дом го наблюдавам - много егоцентрични...

За това няма спор....Но Юпитер може да бъде във всеки знак... :P ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #13 -: Октомври 12, 2011, 08:13:28 pm »

За това няма спор....Но Юпитер може да бъде във всеки знак... :P ;D
Тук ме накара да се замисля  ;D  ::) Защото наистина в картите, които имах предвид, Юпитер е в земен знак. Чудя се, дали човек би бил по-малко егоистичен, ако Юпитер е в 1-ви дом, но във воден зак да речем  ::)

« Отговор #14 -: Октомври 12, 2011, 08:38:12 pm »
Имам наблюдение кам едни мъж лъв(вече стар ерген),че е голям егоист.Стои си сам,една жена не може да завърти,защото е стиснат и не му се дават пари дори за едно кафе.

От скоро се сближих и с друг лъв,той също не ми се вижда да е ларж ,пак е сам ,няма жена до себе си.Добре му било така.