Здравей Гост

ЕГО - ЕГОИЗЪМ - ЕГОЦЕНТРИЗЪМ

• 38 Отговора
  • 7695 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: ЕГО - ЕГОИЗЪМ - ЕГОЦЕНТРИЗЪМ
« Отговор #30 -: Октомври 13, 2011, 01:23:53 pm »
Дълго мога да споря за лъвовете, там егоцентризъм и егоизъм са в такава спойка, че.... :)

Сподели...,не става дума за спор...Просто споделяне... :-*
Аз търся пътя на ЕГО-то...и търся астрологически обяснения.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #31 -: Октомври 13, 2011, 01:24:09 pm »
Лъвските слънца са по-скоро егоцентрични , поради факта , че приемат блясъка за даденост....

:72: Абсолютно споделям това мнение, Марая

« Отговор #32 -: Октомври 13, 2011, 04:32:38 pm »
и аз мисля,че става въпрос точно за егоцентризъм, мъжът ми е с 4 планети в лъв включвайки Слънце , много от приятелите ми също са лъв, намирам ги за щедри, но понякога си мисля, че са такива точно заради егото им..един вид "вижте какво правя за вас"  ;)
Лъвските слънца са по-скоро егоцентрични , поради факта , че приемат блясъка за даденост....

:72: Абсолютно споделям това мнение, Марая

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #33 -: Октомври 17, 2011, 06:48:50 pm »
Имам контрол над всичко...защото контролирам себе си.!

Това са ми думичките , а той ме нарече ЕГОИСТКА.... :(

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #34 -: Октомври 19, 2011, 02:25:44 pm »

То нападките и острото негативно отношение са си запазена марка за някои, Марая, тъй като това си е доста лесно, да речем най-лесното  ::) Както и когато дадени хорица нямат изход пристъпват към подобни прийоми  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #35 -: Октомври 19, 2011, 03:09:25 pm »

То нападките и острото негативно отношение са си запазена марка за някои, Марая, тъй като това си е доста лесно, да речем най-лесното  ::) Както и когато дадени хорица нямат изход пристъпват към подобни прийоми  :P

Странно , днес е друг и различен...Просто нещо му става....от време на време...Май като мине 40-те мъжа се вдвтинява...тотално... ::) ???/соори Коко , ти и присъстващите и четящите мъже сте изключение ;) :-* :P...,но все пак сте... :P/

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #36 -: Октомври 19, 2011, 03:18:34 pm »

Странно , днес е друг и различен...Просто нещо му става....от време на време...Май като мине 40-те мъжа се вдвтинява...тотално... ::) ???/соори Коко , ти и присъстващите и четящите мъже сте изключение ;) :-* :P...,но все пак сте... :P/

Може и да сме изключение, Марая, но само в определени моменти - иначе и аз самия напоследък освен, че се вдетинявам, то промените в поведението ми са доста динамични  ;D  ;D Бе смахната работа мога да кажа само  :P

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #37 -: Октомври 19, 2011, 08:31:06 pm »

http://www.youtube.com/watch?v=YQ54RYs07VI&feature=related

И за всичко е виновно едно ЕГО!!! :-*

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #38 -: Октомври 19, 2011, 08:50:04 pm »

Който владее себе си, владее целия свят, друг е въпросът дали постоянно или временно човек владее себе си. Неговата реплика/ на човека около теб/ е на един несигурен в себе си  в момента човек, който може би си задава въпроса дали е на нивото на толкова оправна дама, не че всички не сме по-често или по-рядко несигурни и разколебани. Силна жена или жена, която показва, че е силна и го демонстрира с кеф,обикновено  бере ядове и се абонира за проблеми. Може близки да ти казват колко си права и велика и ти да си, но според мен силата на жената е в слабостта. Бъди си силна, но нека само ти го знаеш. :)