Здравей Гост

Астероид 19 ФОРТУНА

• 8 Отговора
  • 1994 Прегледи
*

Неактивен Antena

• 1189
Астероид 19 ФОРТУНА
« -: Октомври 13, 2011, 10:37:31 pm »
Този астероид може би дублира по някакъв начин Парс фортуна от Арабските точки, но защо пък не.. , колкото повече късмет, толкова по-добре ;)
Къде попада в картата Ви и имали ли сте някакви интересни късметлийски случки при транзити и прогресии?

В момента по прогресии ми е на МЦ, а транзитната Фортуна съвпада с наталната, която пък от своя страна съвпада с прогр. Венера..  ::)

Хайде похвалете се...
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 10:51:01 pm от Antena »

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Астероид 19 ФОРТУНА
« Отговор #1 -: Октомври 13, 2011, 10:46:46 pm »
 При мене всичко сменя домове.    ::)  Транзит точно к2дом, а  в натала пак 8 дом Близнаци 19гр. ,там е и prins 5 гр. разлика ;D Ще го срещна на ония свят ;D ;D нещо по остта 2/8 яко навлизат астероиди :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 14, 2011, 12:57:35 am »
Наталния е почти в съвпад с АСЦ-то ми , но в 12-ти дом...Транзитния е в апликиращ тригон с МЦ/ИЦ.... ::)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2011, 11:11:37 am »
         Наталната позиция на астероида Фортуна е в началото на 8ми дом при мен, секстил към Уран в 10-и, а транзитиращият е в сходяща квадратура към натална Луна и разходящ съвпад с натален Сатурн в 9-и  ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Октомври 14, 2011, 11:51:00 am »
аз друго се чудя - астероида фортуна ми е в 9-ти натален, а парс фортуна от арабските точки е в стрелец.
дали е случайно съвпадение...  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 14, 2011, 12:11:27 pm »
А аз се чудя от вчера...,дали астероидите не оказват влияние в/у всяка планета с която имат контакт и дали всъщност те не са виновни за различния прочит в картата.... ???

« Отговор #6 -: Октомври 14, 2011, 01:37:03 pm »
Този астероид може би дублира по някакъв начин Парс фортуна от Арабските точки, но защо пък не.. , колкото повече късмет, толкова по-добре ;)
Къде попада в картата Ви и имали ли сте някакви интересни късметлийски случки при транзити и прогресии?

Забелязах нещо много интересно сега. Наталния попада в 9-ти дом, в съвпад с Марс. При транзит в 12 дом и точен квадрат с наталния загубих баща си.

В момента Марс и Fortuna са в точен квадрат по транзити. :o

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #7 -: Октомври 14, 2011, 09:32:03 pm »
А аз се чудя от вчера...,дали астероидите не оказват влияние в/у всяка планета с която имат контакт и дали всъщност те не са виновни за различния прочит в картата.... ???

Има много основание в този въпрос...
За съжаление могат да се видят само опредлен борй астероиди в астро.ком, но си представи как би изглеждала картата в комбинация от цяла група астероиди - съответстващи на места, хора, емоции и т.н... Все едно един космос побран в тази карта..,  и няма начин това да не е свързано и да не оцветява по специфичен начин заложеното от планетите... Всичко е от значение на небето, няма по-важни и по-маловажни..
« Последна редакция: Октомври 14, 2011, 09:34:41 pm от Antena »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 14, 2011, 09:44:09 pm »

Има много основание в този въпрос...
За съжаление могат да се видят само опредлен борй астероиди в астро.ком, но си представи как би изглеждала картата в комбинация от цяла група астероиди - съответстващи на места, хора, емоции и т.н... Все едно един космос побран в тази карта..,  и няма начин това да не е свързано и да не оцветява по специфичен начин заложеното от планетите... Всичко е от значение на небето, няма по-важни и по-маловажни..

Абсолютно! ;D

Вероятността един астероид на щастието да е в близък допир със Сатурн ...вероятно би омилостивил последния....