Здравей Гост

Транзит на Слънцето през 11-ти дом

• 24 Отговора
  • 4934 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Транзит на Слънцето през 11-ти дом
« -: Октомври 15, 2011, 11:59:53 am »
Въпроса ми е , какви събития бихте свързали с транзита на Слънцето през 11-ти дом?

Как се усещате по време на транзита?

:-*

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Транзит на Слънцето през 11-ти дом
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2011, 12:01:15 pm »
 :confuse3: тази година ли? нови запознанства, вълнуващи хора  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 15, 2011, 12:04:51 pm »
:confuse3: тази година ли? нови запознанства, вълнуващи хора  ::)

И не само тази... ;D...

Просто ми се иска да поговорим за транзитите на Слънцето!

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2011, 12:14:42 pm »
 ;D
ох, на мен ми е в 11- около август-септември и какво да ти кажа, ами винаги си ми е купон ;)  ::), гадното е като минава през 12-ти и Сатурн ;)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2011, 12:21:19 pm »
;D
ох, на мен ми е в 11- около август-септември и какво да ти кажа, ами винаги си ми е купон ;)  ::), гадното е като минава през 12-ти и Сатурн ;)

Имаш ли планети в 11-ти дом? Какви аспекти прави транзитното слънце от 11-ти дом към планетите и куспидите в наталната карта...?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2011, 12:29:48 pm »
;D

Имаш ли планети в 11-ти дом? Какви аспекти прави транзитното слънце от 11-ти дом към планетите и куспидите в наталната карта...?

ами упр. на 11 е Слънчо, които знаеш е в Стрелец ...  ;D там е и Марс, но в знака на Дева...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2011, 12:35:31 pm »
Имаше ли напрегнат аспект в натала м/у Слънцето и Марс? :-[

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Октомври 15, 2011, 12:38:18 pm »
ох, поне това нямам, но нали Марс е в тригон с Венера, но има напрегнат към Нептун... то сигурно от това е купона  ;D и после корекцията през Сатурн

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 15, 2011, 12:45:25 pm »
А дали не можем  и качествата и аспектите да  отчетем управителя на 11-ти ? Както и неговите транзити по същото време?

Аз имам венера упр. на 11-ти. В момента същата транзитира все още в 11-ти. Слънцето също е тук...Но е имало години в които управителката е била ретро в друг знак и дом и транзитите на слънцето са имали друг привкус... ::)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #9 -: Октомври 15, 2011, 01:05:48 pm »
А дали не можем  и качествата и аспектите да  отчетем управителя на 11-ти ? Както и неговите транзити по същото време?

Аз имам венера упр. на 11-ти. В момента същата транзитира все още в 11-ти. Слънцето също е тук...Но е имало години в които управителката е била ретро в друг знак и дом и транзитите на слънцето са имали друг привкус... ::)

ооо сигурно има разлика.. тази година Венера и Слънце заедно навлязоха в 11-ти дом, този период съвпадна с чисто нови занимания при мен, а ако не се лъжа тогава и Марс е бил около МС.. но със сигурност положението на  на Венера би трябвало да има значение

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #10 -: Октомври 15, 2011, 02:52:02 pm »

аз имам напрегнат аспект межди слънцето и марс и юпитер и марс.
транзита на слънцето през 11ти дом си е както през всички останали, нищо по-интересно, ако няма засегната някоя прогресия или дирекция :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #11 -: Октомври 15, 2011, 07:41:29 pm »
         В края на 2010-а и началото на 2011-а при мен беше този транзит, закономерно предвид, че на куспидата на дома е козирог :) Общо взето много благоприятен период от гледна точка на радостни моменти сред компании, по малко екскурзийки, повечко близки, спокойствие, любов и разбирателство с половинката, спокойна работна атмосфера с растеж на продажби и работа, имплементиране на една много важна иновация в работен план  :)  8) Хубави неща като цяло бих казал - в натала нямам аспект между Слънцето и Сатурн, а по време на транзита на Слънцето през 11-и транзитният Сатурн ми прави точен секстил към Луна в 6и натален, управител на 5и, както и секстил към MC  :)
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 07:43:34 pm от kokolino »

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #12 -: Октомври 15, 2011, 07:54:04 pm »
'имплементиране на една много важна иновация в работен план"
 ;D
ok..

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #13 -: Октомври 15, 2011, 07:59:23 pm »
'имплементиране на една много важна иновация в работен план"
 ;D
ok..

???  ??? Хмм, нещо не схванах да си призная тук, Антена  :P Иновация де, нововъведение за съответния бранш в рамките на БГ, в по-напреднали местенца си я има от 3,5-4 години тази маркетингова методология, но да не се впускам повече в подробности  ;D  Та какво имаше предвид? :P

« Отговор #14 -: Октомври 15, 2011, 08:23:38 pm »
Цитат
имплементиране
Kokolino,да си призная честно,тази дума за пръв път я чувам(виждам) ;D Моля те,би ли ми обяснил накратко,какво означава  :)