Здравей Гост

Прогресивен Меркурий

• 7 Отговора
  • 2415 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Прогресивен Меркурий
« -: Октомври 15, 2011, 06:13:31 pm »
защо на него му се отделя толкова малко внимание, а ужким е сред най-динамичните и променливи планети при прогресиите

споделете събития свързани с г-н Сандалко  ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Re: Прогресивен Меркурий
« Отговор #1 -: Октомври 15, 2011, 06:27:20 pm »
Имам точен тригон на ПР.Диване с нат.Нептун.... ::)

При мен е много , ама много важен ,защото е упр, на кардинални оси от картата....

« Отговор #2 -: Октомври 15, 2011, 06:55:16 pm »
Моя пр.Мерк пък,е в сходяща опозиция с нат.Нептун  :) в натала е на 3* от МЦ откъм 9-ти,У3 и У12,но повече от половината 11-ти е в Близнаци,така че го приемам за съуправител.Нат.Нептун е в 5-ти и е У9.И какво да очаквам?Измами и заблуди,приятели и роднини,които ще ми разкрият тайните или...... Малко ми е трудно да ги тълкувам тези прогресии  :-[

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Октомври 15, 2011, 07:19:35 pm »
         Хубавецът и при мен си е важничък, а към днешна дата прогресивният Мерк си е заформил хубав полуквадрат с натален Плутон в 8ми, управител на 9и  ??? Е мога да споделя, че със сигурност нещо в главата ми не е наред и то никак даже  ::)  ;D  :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #4 -: Октомври 15, 2011, 07:23:31 pm »
Имам точен тригон на ПР.Диване с нат.Нептун.... ::)

При мен е много , ама много важен ,защото е упр, на кардинални оси от картата....

и нещо случва ли се по този аспект?  ::)
аз все се включвам по темите, ама моя прог. меркурий е в съвпад с прогр. слънце,, в съвпад с нат. нептун, в съвпад нат МЦ
и излишно е да казвам, че не е довел до нещо интересно  ;D
според мен когато смени знак, догодина по някое време може и да има значение..

при теб доколкото си смпоням транзитен северен възел ще премине през меркурий или греша?  тогава може и да има нещо..
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 07:25:45 pm от Antena »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #5 -: Октомври 15, 2011, 07:30:43 pm »
ами важен е как да не е важен, нали той е ума, комуникациите ни, пътуванията, дори и отчасти интересите ни :)

тригонът му с Нептун звучи много добре за писане, но все пак пътувания, екзотичност, вода...

загледах го калпазанина се кани да направи точен съвпад с н. Венера и ис (и юлв де), но по етапно все пак при прогресии говорим за точни градуси.

а при някои обръщал ли се е? как му се е отразило?

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Октомври 15, 2011, 11:07:56 pm »
При мен Меркурий също е важен - в 1-ви дом по натал, управител на 3-ти дом, ИЦ и ДСЦ-та. Догодина му предстои да смени знака, при това навлиза в Близнаци, надявам се на положителни промени  :)

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2011, 09:48:40 am »
нямам спомен какво е станало, когато мерка е сменил знака си, но ако не реши да се обърне след няколко години ще влезне във водолей - мисля, че там ще му хареса

споделете какво се е случило при вас когато е сменил знак, дом