Здравей Гост

Идеализъм и идеалисти

• 9 Отговора
  • 2707 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Идеализъм и идеалисти
« -: Октомври 16, 2011, 01:32:32 am »
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B4%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D0%BC

Идеализмът (от гръцки Ιδεα - образ, лик), наричан още "Линия на Платон", е философско учение, според което първично е съзнанието и духа, а природата, материята, битието е вторично, т.е. духовното начало е по-значимо от материята.

„Идеалистът е човек, който, когато установи, че розата ухае по-хубаво от зелето, стига до извода, че от рози би станала по-вкусна супа.“ — Менкен

Идеализма в наталната карта....Кои знаци са склонни към идеализъм, с коя планета го свързваме...,идеалисти ли сте? :-*

*

Неактивен kokolino

• 1019
Re: Идеализъм и идеалисти
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2011, 08:06:31 am »
         Аз залагам на Нептун и рибките  ;D

« Отговор #2 -: Октомври 16, 2011, 08:24:27 am »
Нептун отвсякъде!!! Мисля, че понякога съм прекалена идеалистка... Но идеалист е обратното на реалист, нали? Ако няма свалящи на земята фактори е кофти...
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2011, 08:31:35 am »
Нептун отвсякъде!!! Мисля, че понякога съм прекалена идеалистка... Но идеалист е обратното на реалист, нали? Ако няма свалящи на земята фактори е кофти...

А аз си имам риби на AC-то и един Нептун, който от 10-и тригонира AC-то, Слънцето и Мерка  :) Е добре, че си и имам немалко земя в картата, както и земно Слънце  ;D  ;D

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Октомври 16, 2011, 10:09:28 am »
Твърдо Нептун! Имам си го точно на Асц-то! И водата в картата, особено Рибките!Ако няма земя да й придаде форма и/или добре поставен Сатурн, лоша работа, превръщаш се в шерп на другите. Като Данко от "Сърцето на Данко", от "Приказки на старицата Изергил".

« Отговор #5 -: Октомври 16, 2011, 07:57:54 pm »
Ехааа, ставаме 3-ма с Нептун в 1-ви дом! Имам и Слънце в 12-ти (дома на Рибите) и имам чувството, че Сатурн в 1-ви изнемогва вече да ме приземява  ;D ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #6 -: Октомври 16, 2011, 10:02:08 pm »

А аз си имам риби на AC-то и един Нептун, който от 10-и тригонира AC-то, Слънцето и Мерка  :) Е добре, че си и имам немалко земя в картата, както и земно Слънце  ;D  ;D
И аз съм така  ;D - Риби на АСЦ, Нептун в 10-ти и земно Слънце.. И аз мисля, че за идеализма е отговорен Нептун..

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Октомври 16, 2011, 10:45:44 pm »
 И аз съм за Нептун ;D
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #8 -: Октомври 17, 2011, 07:43:46 am »
Съгласна съм с Нептун - в 1-ви дом ;) Стрелец, разбира се :P
Но какво ще кажете за Юпитер - Марс квадратура ::)

« Отговор #9 -: Октомври 17, 2011, 10:13:52 am »
Юпитер каре Нептун май също не е на добре  ;D + Луна/Нептун?
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 10:20:16 am от Euphoria »