Здравей Гост

Ентусиазъм и енергия

• 3 Отговора
  • 1516 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Ентусиазъм и енергия
« -: Октомври 16, 2011, 01:53:03 am »
Ентусиазма ?..... Кладенец или извор  на сила или изтекла на вятъра енергията?

Тази вечер един мъж ми каза , че не ми харесва Младежкия ентусиазъм.... :( :)....И , че иска да ме предпази от него...

Питам се , ако в света липсва ентусиазъм за утре , за други ден....за къде пътуваме? Не е ли точно той необходимост като синоним на вяра , патос , въодушевление, като вид емоция.... свързана  с вярата и убеждението в това което правим.

Приемам ентусиазма като оръжие на едно бъдеще послано с рози по пътя....

Кои са ентусиастите? Какви хора са Какво е по-специфично в картата им? ::)

« Последна редакция: Октомври 16, 2011, 02:18:35 am от Марая »

*

Неактивен Asya

• 548
Re: Ентусиазъм и енергия
« Отговор #1 -: Октомври 16, 2011, 10:14:19 am »
Марс, Юпитер, Уран - с тези планети свързвам аз ентусиазма! И с много огън и акцентирани огнени домове, разбира се!  Ентусиазмът е чудесно нещо, но винаги трябва да има бланс, за да не се стигне до свръхизтощение. Един добре поставен Сатурн  би помогнал да не се разпилява безкрайно личността, защото често пъти това е в неин ущърб. А младежкото си е по Меркурий за мен! Не случайно меркурианците са младолики!

« Отговор #2 -: Октомври 16, 2011, 01:13:42 pm »
ентусиазма е типичното за стрелеца независимо от планетата. всеки който има лична планета в стрелец е такъв. ентусиастите са тези дето знаят че всичко се променя и че може да се промени.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Октомври 16, 2011, 01:34:42 pm »
ентусиазма е типичното за стрелеца независимо от планетата. всеки който има лична планета в стрелец е такъв. ентусиастите са тези дето знаят че всичко се променя и че може да се промени.

:confuse3:  :-*

Да..,като водата например...Важно е какво искаш да се случи и да вярваш...Можеш да я превърнеш в лед , в пара...,но никога не можеш да спреш движението и...тя винаги излиза...дори от места от които най-малко очакваш! :-*