ее как не Юпитер и това може, а ако има и аспект с Мерк.... (а ако са и въздушни леле - кули )
ако говориш за меркове мога да си представя..... кажи речи цялата световна конспирация и проблемите с глада в Африка биват разрешени на мига! :haha:
Цитат на: Fairy в Октомври 16, 2011, 04:47:34 pmако говориш за меркове мога да си представя..... кажи речи цялата световна конспирация и проблемите с глада в Африка биват разрешени на мига! :haha: Не беее..., снощи ...,а и напоследък много често ме нарича така еди мъж.... Та за моята карта си приказвам....
Цитат на: Марая в Октомври 16, 2011, 04:56:14 pmЦитат на: Fairy в Октомври 16, 2011, 04:47:34 pmако говориш за меркове мога да си представя..... кажи речи цялата световна конспирация и проблемите с глада в Африка биват разрешени на мига! :haha: Не беее..., снощи ...,а и напоследък много често ме нарича така еди мъж.... Та за моята карта си приказвам.... Но мъжа няма въздушен мерк , а воден.... Това не го разбирам.... аххх значи гузен не гонен бяга... аз ти казвам какво се случва като се съберат въздушен и огнен мерк нарича те дървен философ? предполагам не в лош смисъл