Здравей Гост

Транзит на тежкари през кардиналните оси

• 25 Отговора
  • 4237 Прегледи
Транзит на тежкари през кардиналните оси
« -: Октомври 17, 2011, 10:36:57 am »
 Предстои ми съвпад на Плутон (У10) с АСЦ и на Сатурн (У1) с МЦ и вече усещам в себе си и в светоусещането си голяма промяна! Замислям се за неща, на които никога не бих обърнала внимание, всички ми изглеждат адски повърхностни, станах съзнателно изключително пряма (особено с мъжете), с лека ръка изхвърлих много "боклуци" от живота си, изгубих много, но нищо не ми липсва!!! Чувствам се много по-силна, а сега се готвя за голяма външна трансформация (ах, как обичам) и чувствам, че за 1ви път мога да бъда и изглеждам СЕБЕ СИ! Какво да очаквам??  :-*

Отделно Юпитер (У12 и диспозитор на Слънцето) е кацнал на ИЦ и с 2 думи се чувствам като натурално надрусана ;D
« Последна редакция: Октомври 17, 2011, 11:05:09 am от Euphoria »
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

Re: Транзит на тежкари през кардиналните оси
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2011, 12:32:42 pm »
Да, мога да потвърдя това чувство за промяна и възраждане. При мен Плутон вече е на К2, но в последната година се засили това чувство за промяна "Да бъда себе си!". А и е вярно усещането за премахване на всичко излишно, ограничаващо по-някакъв начин. ;)

Обаче за Сатурн през 10-ти дом /при мен е У2/ - тежки дни.. Не можех да си намеря място в работата, вечно неудовлетворена. Смених и 2-3 места в този опит да "попадна" където трябва.. Усещах се ограничена точно по отношение на работата.

« Отговор #2 -: Октомври 17, 2011, 12:45:18 pm »
Euphoria, аз имам същата картинка. Първо Юпитер ще ми мине през IC ( той май вече го засегна веднъж). Имам желание да купя ново жилище и дано този вятърничавия направи нещо по въпроса. Че ми е омръзнал само да вдига пушилка, а да няма полза от него. И на мен ми управлява Слънцето.
Плутон ми е на 8гр от Асц, като преди това ще забърше Марс. А Сатурн - на 18 от МЦ. Нямам идея какво да очаквам.
Но напоследък стигнах до извода, че тежкарите и Сатурн трябва да се слушат и да им се подчиняваме, и ухажваме. И те наистина може да бъдат доста щедри. Личен опит!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Октомври 17, 2011, 01:23:10 pm »
Тези аспекти не се дават на всеки...Малцина са избраниците на съдбата.... :-*

Аз също съм от тях. След такива транзити няма земна сила , която да сломи духа и да унищожи душата ти.... :-*

http://www.youtube.com/watch?v=03dVAZkwzQg

« Отговор #4 -: Октомври 17, 2011, 02:27:54 pm »
Позволявам си да сложа картата на една от най-близките ми приятелки... Такива неща преживява, че е нещо страшно!! В момента е буквално разкъсана м/у 2-ма мъже, а след себе си от години влачи поне още 5! Изключително умна и пробвна,  същевременно знае как да се забавлява на макс и най-красивото: мисли и чувства адски различно от ТЯХ (масите). Един уникален човек.
The pain u feel today, will be the strength u feel tomorrow!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #5 -: Октомври 17, 2011, 02:34:54 pm »
Как да мисли при този съвпад на Меркурий /Уран в знака на Козирога? ;D Приемам Уран за добре поставен в козирог....
А и аспектите на съвпада са красноречиви.....

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2011, 07:18:00 pm »
мен такива транзити ме плашат..  ;)
какво ли ще ми се случи след няколко години когато плутон, сатурн и юпитер ще минат заедно през АС...   :o
не искам и да си представям дори...

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Октомври 17, 2011, 07:50:05 pm »
мен такива транзити ме плашат..  ;)
какво ли ще ми се случи след няколко години когато плутон, сатурн и юпитер ще минат заедно през АС...   :o
не искам и да си представям дори...

Сатурн е доста  кофти.. :) Пренарежда се целият пъзел . Другите ????
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #8 -: Октомври 17, 2011, 07:54:19 pm »
плутон през АС също пренарежда и то как....

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #9 -: Октомври 17, 2011, 07:58:39 pm »
 Нещо много се затяга всичко от тези тежките. Даже и Юпитер/ Уран опозиция ме дразни вече.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #10 -: Октомври 17, 2011, 08:54:03 pm »
А мен какво ме тресе...Не бе Плутон , не бЕБЕ Уран..., просто не знам...

http://www.youtube.com/watch?v=TwJUeVPon6c

« Отговор #11 -: Октомври 18, 2011, 04:10:39 pm »
Била съм на 14г., когато едновременно съм имала транзит на Плутон и Юпитер през Асц и Сатурн през Иц, не помня периода с драми и т.н., а точно обратното за първи път отидох в чужбина за около месец и беше доста вълнуващо,остави отпечатък.

« Отговор #12 -: Октомври 18, 2011, 08:35:58 pm »
В момента тр сатурн ми е на ИС ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #13 -: Октомври 18, 2011, 08:45:48 pm »
В момента тр сатурн ми е на ИС ???
Казвай , сподели... :-* Живо ме интересува...какво се случва? ::)

*

Неактивен angy

• *
  • 18
« Отговор #14 -: Октомври 19, 2011, 06:06:08 am »
При мен Уран като мина през ДС приключи рязко връзка и малко след това така се случи, че започнах нова. Сатурн при мен дава промени малко след като мине през оста не веднага. През ИС съм била ученичка-отидох, да уча в друг град. Сега пак го чакам да мине през същото място да видим какво ще ми донесе. През ДС може и да е странно но ми донесе влюбване. През МС но подчертавам не веднага - нов бизнес, по същот време Юпитер е бил точно на МС. През АС труден период, седях си в къщи и търсех себе си. Нептун през ДС като че ли не мога да кажа конкретно събитие, доста пътуваме с мъжа ми ако това може да се свърже.