Здравей Гост

Счупване на крайници-планета виновник?

• 19 Отговора
  • 3388 Прегледи
Счупване на крайници-планета виновник?
« -: Октомври 17, 2011, 05:07:27 pm »
Днес имах ужасен ден :'(

Сутринта отивах да видя баба ми, която днес става на 80! Паднах точно като пресичах улицата, извадих късмет, че колите които идваха не бяха много близо и успяха да спрат навреме преди да преминат през мен:( НО...Имам изкривяване на кост на десен крак, навехната лява ръка и един счупен пръст:( Цял ден по болници, по пътя за вкъщи имаше паднал огромен клон на шосето, трябваше да минем по заобиколен маршрут и съответно попаднахме в голямо задръстване:( За капак, заседнахме с баща ми в асансьора, защото не се ползвал при ураганен вятър катро днешния, ама аз нали не мога да вървя нормално...Сега съм в леглото и не смея да мръдна...

Питам, има ли планета отговорна за счупвания, дали не ми е от тр Сатурн в 12ти, опозиращ Луната и Меркурий в 6тия ми дом? Последното Новолуние направи точен съвпад пак с Луна и Меркурий в 6ти,  къде да търся причината! Дайте ми някаква насока!
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
Re: Счупване на крайници-планета виновник?
« Отговор #1 -: Октомври 17, 2011, 05:11:51 pm »
Сатурн миличка за счупванията, че управлява костите , и нещо от трети дом  или близнаци. И може би Марс в аспект. За Марс не съм сигурна :(  Дано оздравяваш бързо :-*
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #2 -: Октомври 17, 2011, 05:13:53 pm »
Днес имах ужасен ден :'(

Сутринта отивах да видя баба ми, която днес става на 80! Паднах точно като пресичах улицата, извадих късмет, че колите които идваха не бяха много близо и успяха да спрат навреме преди да преминат през мен:( НО...Имам изкривяване на кост на десен крак, навехната лява ръка и един счупен пръст:( Цял ден по болници, по пътя за вкъщи имаше паднал огромен клон на шосето, трябваше да минем по заобиколен маршрут и съответно попаднахме в голямо задръстване:( За капак, заседнахме с баща ми в асансьора, защото не се ползвал при ураганен вятър катро днешния, ама аз нали не мога да вървя нормално...Сега съм в леглото и не смея да мръдна...

Питам, има ли планета отговорна за счупвания, дали не ми е от тр Сатурн в 12ти, опозиращ Луната и Меркурий в 6тия ми дом? Последното Новолуние направи точен съвпад пак с Луна и Меркурий в 6ти,  къде да търся причината! Дайте ми някаква насока!

Тцц-тцц...Съжалявам...

Я виж къде е Сатурн/както те посъветва Мила_М/ и Марс какво и как аспектира? :-*

« Отговор #3 -: Октомври 17, 2011, 05:27:07 pm »
Благодаря Milla_m и Марая, за бързото включване!

И аз Сатурн заподозрях, ах, веднъж да излезе от 12ти дом!!!
Иначе тр Сатурн в 12ти, разходяща опозиция с натални Меркурий и Луна в 6ти. Тр Марс тригон с натални Меркурий в 6ти и Нептун 2ри дом. Натална Венера в Близнаци в 8ми и в момента прогресивен Меркурий е в точен съвпад с нея.

Само ако знае човек какво го очаква на следващия ден :o
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #4 -: Октомври 17, 2011, 05:32:36 pm »
Тази година паднах унас - подхълзнах се в кухнята, и си пукнах две ребра - транзитиращ Марс ми беше в съвпас с натален Сатурн в 3-и дом.

« Отговор #5 -: Октомври 17, 2011, 05:38:00 pm »
В момента и при мен транзитен Марс върви към съвпад с натален Сатурн (орбиса е 7 градуса все още), само че в 10ти дом. Дано не е нещо свързано със здравето пак!!!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #6 -: Октомври 17, 2011, 05:42:06 pm »
Марс е сравнително бъро движеща се планета и не при всеки съвпад със натален Сатурн е имало проблеми, явно и нещо друго се е намесило тогава, но определено тежките аспекти между тези две планети си предразполагат към неприятности от този вид.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #7 -: Октомври 17, 2011, 05:57:54 pm »
 Мейфлауър  Къде имаш счупен пръст  ?? и осукана кост на кой крак и къде точно ?

Сатурн транзитира през дома на Нептун?  Кой пръст ти е счупен точно? и на коя ръка или  на кръка? Ще видим счуреният пръст на коя планета е подвластен, ако е на ръката?

« Отговор #8 -: Октомври 17, 2011, 06:10:53 pm »
Мейфлауър  Къде имаш счупен пръст  ?? и осукана кост на кой крак и къде точно ?

Сатурн транзитира през дома на Нептун?  Кой пръст ти е счупен точно? и на коя ръка или  на кръка? Ще видим счуреният пръст на коя планета е подвластен, ако е на ръката?

Да, точно така, Сатурн транзитира през дома на Нептун, ще излезе през декември, като направи съвпад с асцендента ми.

Счупен безимен пръст на лява ръка и навехната лява ръка. Паднах от лявата си страна, върху дланта  си  имам лоша рана и такава на лявото коляно от охлузването, при падането ми се скъса панталона. Но странното е, че е повита костта на десен крак, защото явно съм го извъртяла накриво при самото падане. Долу покрай кокалчето ми е подут крака, но болката стига чак до коляното.
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #9 -: Октомври 17, 2011, 06:51:38 pm »
един познат миналата зима си счупи много лошо ръката, и тогава имаше точни аспекти на сатурн, марс и лунни възли.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #10 -: Октомври 17, 2011, 06:57:25 pm »
http://www.hiromantia-ezoterika.com/bg/viewSection/1:5/prysti-nokti-hylmove/page/2.html#80

ето ей това :)

Търсим Юпитер дали е намесен ?   

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #11 -: Октомври 17, 2011, 07:07:32 pm »
 Извинявам се безименият е слънце.   Значи аспекти към Слънцето ти? Виж също Аполон какви аспекти прави.

« Отговор #12 -: Октомври 17, 2011, 09:44:40 pm »
Няма край днешният ден! Спря нета за около два часа, имаше и токов удар, от който ми блокира лаптопа, добре че не изгоря! Пълен ужас, небето явно е решило да сипе злини върху мен днес :(

Мilla_m, много ти благодря за интересният линк! Ами то всичко е удивително навързано! Тр Аполон е в секстил с Юпитер и тъкмо е влязъл в 11ти дом, чийто управител е Меркурйи! В същото време  тр Марс е в точен съвпад с натален Аполон! А пък тр Слънце и то секстил има с натален Сатурн! Те са си в картата тези индикации, ама кой да ги разчете!
If you stay by my side
We can rule the world

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #13 -: Октомври 17, 2011, 11:14:09 pm »
Те секстилите не са причина в никакъв случай :) Те са си добри. :)

Мисля за смяната на дом на  транзитен Аполон.
Транзитен Марс съвпад с натален Аполон.

Транзитен Сатурн в  12 дом  , дом на Нептун / засяга дланта/ , съответства и на болницата.,
опозиция с Меркурий , управител на 11 дом. в шести/ болести, мед сестри и тем подобни./.

А празците от кокалчето до коляното се управляват от Воделей, мунданен 11 дом.
За посукването  и дясно ,ляво нищо не мога да ти кажа ::)

Стигам до извода , че Марс и Сатурн са главни виновници, а много интересно Аполон е потърпевш. ::) И показва много точно. ::)

За лаптопа и токовия удар си е ясно. :) 

По-малко да боли и по- бързо да се оправи всичко :)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #14 -: Октомври 17, 2011, 11:26:11 pm »
и аз смятам, че секстилите и тригоните не са причината..
интерсно е какви са прогресиите и дирекциите..
има ли някъде марс на АС примерно..?