Здравей Гост

Гърция - ние сме винаги след нея!!!

• 9 Отговора
  • 1998 Прегледи
*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
Гърция - ние сме винаги след нея!!!
« -: Октомври 19, 2011, 11:43:02 am »

Това е картата на Гърция!

Преди да поговорим за нея....,като астролози...,бих искала да спомена няколко неща....

Работила съм с Гърци повече от 10г. За тях впечатленията ми са доста противоречиви! Мисля , че хора с по-високо самочувствие трудно се срещат сред другите националности.Наред с това гърците имат едно уникално качество-сплотени са...Гръка е човек на честта...

Дали финансовата криза ще промени съзнанието на гръка? Дали тази държава ще излезе по-силнаот кризата?
http://www.youtube.com/watch?v=uUlEtdf9O4Q
А дали няма да пламне и чергата на България?
Всички знаем , че голяма част от световните представителства за България са в ръцете на гръцки фирми...Не малко са и банковите институции у нас с Гръцко участие....

Ще свърши ли кризата и кога? ::)

*

Неактивен Nova

• 304
Re: Гърция - ние сме винаги след нея!!!
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2011, 12:14:07 pm »
Сплотеността не е гръцки патент, Марая ;D Много нации са така...По- скоро обратното е български патент.Гърците ще постигнат своето...и няма да се променят, но българската черга може и да пламне, точно по причина на на написаното от мен сега. :P

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #2 -: Октомври 19, 2011, 12:25:18 pm »
Мен ме изумява факта, че като че ли отказват да проумеят за какво става дума..
Аз на това по-скоро бих му казала наглост и нахалство спрямо останалите страни в Европейския съюз..
Не мисля, че това може да бъде печеливша стратегия и да се окажат по-силни от кризата...

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #3 -: Октомври 19, 2011, 12:27:50 pm »
Сплотеността не е гръцки патент, Марая ;D Много нации са така...По- скоро обратното е български патент.Гърците ще постигнат своето...и няма да се променят, но българската черга може и да пламне, точно по причина на на написаното от мен сега. :P

:72: Права си...,така е...Кое ни пречи на нас? КЪДЕ НИ Е ЧЕСТТА майко юнашка? ??? И аз мисля , че въпреки всичко...гърците ще се оправят.... ::)

*

Неактивен Nova

• 304
« Отговор #4 -: Октомври 19, 2011, 12:58:45 pm »
Мен ме изумява факта, че като че ли отказват да проумеят за какво става дума..
Аз на това по-скоро бих му казала наглост и нахалство спрямо останалите страни в Европейския съюз..
Не мисля, че това може да бъде печеливша стратегия и да се окажат по-силни от кризата...
Хм, ако си сам- да.Но те не са сами, тях постоянно ГИ СПАСЯВАТ.Точно най- печелившата стратегия са избрали- шантажират успешно, защото знаят, че спасителите им имат какво да губят.Играта е голяма, а наглостта и нахалството са само форма...Ние все се оплакваме- нашата съдба така, нашата съдба иначе...А кой е отговорен за нашата съдба? Епизодично в историята на БГ е имало просветления-  периоди като светулки, но може ли с тях да осветиш пътя? И как да го намериш, като то в теб няма нищо, за да структурираш реалността ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #5 -: Октомври 19, 2011, 01:00:25 pm »
  Според мен ще повлекат всичко след себе си.  И са нагли. "Ще повярвам, че са зле, кото дойдат те да гледат нашите майки и бащи, а ние да им плащаме."     Това не си спомням кой го каза, но е абсулютно вярно. :)
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #6 -: Октомври 19, 2011, 01:05:10 pm »
 А пък с този Марс в 5 дом и Слънце в 10, и аспекта между тях, буквално си играят на хазарт и трупат дивиденти.
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

« Отговор #7 -: Октомври 19, 2011, 01:35:55 pm »
Прогноза за времето: Дъжда , който вали над Гърция днес....ще премине...Заоблачаването предстои да ..... ;D ;D ;D
מילים חסרי משמעות אם אין לך תחושה פנימית!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #8 -: Октомври 19, 2011, 01:37:49 pm »
 ;D ;D ;D 0обхване и ДРУГИ СТРАНИ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.... ??? ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #9 -: Октомври 19, 2011, 04:07:35 pm »
http://www.focus-news.net/?id=n1579962

Стачки, масови протести и сблъсъци с полицията в Гърция (ОБЗОР)
19 октомври 2011 | 16:00 | Агенция "Фокус"

като гледам картата скоро няма да приключи....