Здравей Гост

Смяна на Гражданство-Индикации

• 39 Отговора
  • 7483 Прегледи
*

Неактивен tanya

• 917
Re: Смяна на Гражданство-Индикации
« Отговор #15 -: Октомври 21, 2011, 11:13:37 pm »
Успех в начинанието и дано нещата станат така, както ги искаш  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Октомври 24, 2011, 12:28:40 pm »
Все по-често се замислям...дали да не направя крачка към това? ???

« Отговор #17 -: Октомври 24, 2011, 01:30:12 pm »
Можеш да го направиш в антардаша на Кету и съм ти го казвала, може и да не си спомняш вече.
Не беше точно за гражданство, а за някоя по-сериозна релокация... ако прецениш, че вече няма с какво да бъдеш полезна тук, в тази държава.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Октомври 24, 2011, 01:44:30 pm »
Можеш да го направиш в антардаша на Кету и съм ти го казвала, може и да не си спомняш вече.
Не беше точно за гражданство, а за някоя по-сериозна релокация... ако прецениш, че вече няма с какво да бъдеш полезна тук, в тази държава.

Кога е този период? ::)

« Отговор #19 -: Октомври 24, 2011, 06:15:49 pm »
В мажорен период на Раху си чак до 2020, а минорният на Кету започва в началото на август 2012 и свършва в края на август 2013. После влизаш в подпериод на Венера, който ще продължи до средата на 2016, би трябвало да е по-спокоен.
Раху/Кету обикновено дава промяна, а в твоята карта възлите са в много силна позиция. Отношенията с опоненти и контрагенти ще бъдат засегнати, юридически/институционални въпроси, възможна е промяна в статуса или в местопребиваването.

« Отговор #20 -: Октомври 24, 2011, 06:36:35 pm »
Сега погледнах в ефемеридите и горе-долу по същото време, т.е. когато влизаш в антардаша на Кету, ти предстои обрат на възлите и преминаване на Юпитер през Раху в 7 дом, в опозиция към Слънцето и Меркурий.
Това може да бъде изключително плодотворен период за творчество, психоанализа и духовно развитие, за по-дълбоко опознаване на личностния потенциал. Би могло да донесе и пътуване, докосване до друга култура или друг начин на живот. Но нещо може би ще трябва и да се "заличи", за да поемеш в тази посока.
Юпитер в съвпад с наталния СЛВ (при обрат на възлите) може да отвори нова "врата", но преди това ще трябва да се затвори друга... Възможно е да се появи важен партньор или контрагент в рамките на този период или човек, който да ти подаде ръка, да изиграе значима роля в живота ти - ако не веднага, то поне след време. Но ще трябва да го разпознаеш в наплива от хора с интуитивното си зрение, защото сред тях не е изключено да има и фалшиви играчи.  :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #21 -: Октомври 24, 2011, 06:38:00 pm »
В мажорен период на Раху си чак до 2020, а минорният на Кету започва в началото на август 2012 и свършва в края на август 2013. После влизаш в подпериод на Венера, който ще продължи до средата на 2016, би трябвало да е по-спокоен.
Раху/Кету обикновено дава промяна, а в твоята карта възлите са в много силна позиция. Отношенията с опоненти и контрагенти ще бъдат засегнати, юридически/институционални въпроси, възможна е промяна в статуса или в местопребиваването.

С две думи от август /малко след ПР.Новолуние във водолей/ е възможна промяната.... ::)..според индийците.

Какво значи в много силна позиция? ??? :(

« Отговор #22 -: Октомври 24, 2011, 06:39:35 pm »
Е, то ще е цяла година периодът.
Започва в началото на август 2012 и свършва в края на август 2013. После влизаш във Венера, не се коси.  ;D (не че аз сега съм цъфнала и вързала в период на Венера)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #23 -: Октомври 24, 2011, 06:42:43 pm »
Е, то ще е цяла година периодът.
Започва в началото на август 2012 и свършва в края на август 2013. После влизаш във Венера, не се коси.  ;D (не че аз сега съм цъфнала и вързала в период на Венера)

Нямам сили и не ми се вярва , че този период ще бъде издържан.... :(От време на време ми писва....
Няма по-лоша луна от козирогатата....прогресивна....

Периода на венера казваш...най-много да ме направят баба... ;D :P...Друго просто не се сещам... ::)

« Отговор #24 -: Октомври 24, 2011, 06:48:55 pm »
Периода на венера казваш...най-много да ме направят баба... ;D :P...Друго просто не се сещам... ::)

Може баба, а може и нещо друго.  :P
Имаш Венера в 7 дом в навамша (щом е точен часът), така че нищо не се знае, може отново да чуеш Менделсон.  ;D

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #25 -: Октомври 24, 2011, 06:56:36 pm »
 :)
Извинявам се за малко невежия въпрос, но говорите за възврат на възлите или за съвсем различно нещо?

Марая, не унивай, тази Луна няма да стои вечно в този Козирог..

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Октомври 24, 2011, 06:56:51 pm »

Може баба, а може и нещо друго.  :P
Имаш Венера в 7 дом в навамша (щом е точен часът), така че нищо не се знае, може отново да чуеш Менделсон.  ;D

Часа е повече от верен...Но... ::) ???...това означава , че до тогава ще съм...намерила шейха на Бруней! ;D ;)
Чудя се от говедото дали ще си поприбера нещата...,че не ми се живее...,ако щеш ми вярвай! :(
ПО ТЕЖКА ГОДИНА ОТ ТАЗИ НЕ СИ СПОМНЯМ! :'(

« Отговор #27 -: Октомври 24, 2011, 07:15:27 pm »
Мисля, че за обрат си говорим, не за възврат - транзитният СЛВ минава през наталния ЮЛВ.

Пък транзитният Юпитер върху наталния СЛВ ще се надяваме да донесе нови възможности, особено щом се случва в 7 дом, но е добре да се вслушваме в интуицията си и да внимаваме с ангажиментите, които поемаме, и с обещанията, които получаваме.

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Октомври 24, 2011, 07:28:04 pm »
Мисля, че за обрат си говорим, не за възврат - транзитният СЛВ минава през наталния ЮЛВ.

Пък транзитният Юпитер върху наталния СЛВ ще се надяваме да донесе нови възможности, особено щом се случва в 7 дом, но е добре да се вслушваме в интуицията си и да внимаваме с ангажиментите, които поемаме, и с обещанията, които получаваме.

Мдаа....Дано...! Интересно..какво ще се случи в периода ЮЛВ съвпад нат. Мерк... ???

По това време има и интересни дирекции... ::)

*

Неактивен Antena

• 1189
« Отговор #29 -: Октомври 24, 2011, 07:35:38 pm »
От транзитен Юпитер, съвпад натален северен възел, при това плюс прогресивна Луна в съвпад с тях, очаквах много :)
Реално имаше едно професионално събитие, но.... нищо което да раздвижи нещата в по-далечна перспектива..
Да не говорим, че се случи във 2-ри натален, а финансови постъпления точно обратното на очакваното - нямаше...
Но едни и същи аспекти при различните карти работят по различен начин, така че силно се надявам да е нещо действително ново, постоянно и хубаво при теб..