Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51198 Прегледи
*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
Re: Практика
« Отговор #15 -: Юни 25, 2011, 08:20:20 pm »
Картата е на един от бившите кадровици на МВР...
Два пъти вдовец...В момента с тежка диагноза, но с невероятен дух.
Опасен лъв...,няма равен. ;D

в първия момент се замислих дали не е някои съвременен политик, но като му погледнах прогресията се усетих, че човекът е на възраст с моита слаба мЪтиматика го оцених на около 70+ може и повече де, не ми се смята  :-[ 
блестящото му слънце ме наведе на идея за политика, но може и ръководен пост - МВР :)
гледам, че Слънцето му сравнително скоро е сменило знак, а и наближава асц.  би ли подсказала (стига да не е лично) малко за диагнозата му? върти ми се нещо свързано черен дроб (кръв, жлъчка) 

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #16 -: Юни 25, 2011, 08:49:02 pm »
Картата е на един от бившите кадровици на МВР...
Два пъти вдовец...В момента с тежка диагноза, но с невероятен дух.
Опасен лъв...,няма равен. ;D

в първия момент се замислих дали не е някои съвременен политик, но като му погледнах прогресията се усетих, че човекът е на възраст с моита слаба мЪтиматика го оцених на около 70+ може и повече де, не ми се смята  :-[ 
блестящото му слънце ме наведе на идея за политика, но може и ръководен пост - МВР :)
гледам, че Слънцето му сравнително скоро е сменило знак, а и наближава асц.  би ли подсказала (стига да не е лично) малко за диагнозата му? върти ми се нещо свързано черен дроб (кръв, жлъчка)

Рак на простата... ??? Гадно....

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #17 -: Юни 25, 2011, 09:18:54 pm »

:( много гадно наистина , предполагам, че е близък до теб човек :(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #18 -: Юни 25, 2011, 09:32:01 pm »

:( много гадно наистина , предполагам, че е близък до теб човек :(

Да..,това е дядото на едната ми дъщеря...,който все още наричам татко! :)
Впечатли ме духа му , както и мислите му... ???  Въобще много размисли покрай него...Доста голям е , не е бил открит в политиката , но разбира се , че да останеш на такъв пост, да бъдеш консул в Европейска държава години наред преди това...се е искало и друго.Въпроса е , че той си остана човек...,на всичкото отгоре и два пъти остана вдовец.... ::)
Интересна личност...точна дума за него....

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #19 -: Октомври 15, 2011, 03:46:11 pm »
Ето я и моята карта-много ме интересува за професионалния аспект.Благодаря предварително! :)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #20 -: Октомври 15, 2011, 03:56:16 pm »
Ето я и моята карта-много ме интересува за професионалния аспект.Благодаря предварително! :)

Има го заложено в наталната карта....Сложи една карта с прогресии и дирекции към днешна дата.... ;D

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #21 -: Октомври 15, 2011, 04:01:42 pm »

Има го заложено в наталната карта....Сложи една карта с прогресии и дирекции към днешна дата.... ;D
надявам се да е това  :) ::) ;D

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #22 -: Октомври 15, 2011, 04:10:56 pm »

надявам се да е това  :) ::) ;D

Не го отварям.... ::)

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #23 -: Октомври 15, 2011, 04:19:06 pm »
http://www.astro.com/tmpd/cg1cfile86XsAV-u1311635302/astro_w2at_01_rita_dddnddndd_hp.50369.32537.pdf
Виж го направо нае този адрес защото се отваря иначе с Adobe Reader

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #24 -: Октомври 15, 2011, 04:30:01 pm »
http://www.astro.com/tmpd/cg1cfile86XsAV-u1311635302/astro_w2at_01_rita_dddnddndd_hp.50369.32537.pdf
Виж го направо нае този адрес защото се отваря иначе с Adobe Reader

Излиза ми натал и таблицата...А ми е нужно колелцето със солар арк.... ::) Ако не можеш , предполагам , някои от момичетата ще се включи. Аз днес трудно отварям астрокома.... ::)

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #25 -: Октомври 15, 2011, 04:35:54 pm »
благодаря ти все пак :yahoo:май ще има салона на Рита,което искам още да попитам е вижда ли се в картата когато някой е лунатик(сомнамбул)и с какво според вас е свързано това
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 04:42:37 pm от Рита »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #26 -: Октомври 15, 2011, 05:37:57 pm »
благодаря ти все пак :yahoo:май ще има салона на Рита,което искам още да попитам е вижда ли се в картата когато някой е лунатик(сомнамбул)и с какво според вас е свързано това

Рита имаш всички шансове за успех в начинанието си...Действай.... :-* И успех...

Луната....

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
« Отговор #27 -: Октомври 15, 2011, 05:41:46 pm »
 :58: :58:

Рита имаш всички шансове за успех в начинанието си...Действай.... :-* И успех...

Луната....
:58: :58: :58: :-\ :13: :72: :08: Благодаря!!!

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #28 -: Октомври 15, 2011, 05:46:16 pm »
:58: :58:

Луната....
:58: :58: :58: :-\ :13: :72: :08: Благодаря!!!

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО РИТА

Менче с вода...за късмет! Ще го посетя един ден...

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #29 -: Октомври 15, 2011, 05:51:33 pm »
аз също ти пожелавам късмет, пък може и клиенти да ти станем ;)

ще споделиш подробности къде ще е салона, какво ще се прави и т.н.  :-*
« Последна редакция: Октомври 15, 2011, 07:34:14 pm от Fairy »