Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51150 Прегледи
*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
Re: Практика
« Отговор #30 -: Октомври 15, 2011, 08:55:45 pm »
Добре сте дошли момичета,само дано котка не мине път(въпреки ,че обичам котки) ;DАз съм от Варна и имаш изкаран курс и 1 година работа като козметик,смятам да има още фризьор,маникюр,педикюр..абе както си трябва.Дано да успея да запиша малката ми дъщеря на градина,че иначе още ще го играя на домакиня с цяла зоологическа градина на главата си.Само да стане..ще ви чакам(и кръстницата трябва да дойде да го полеем)!

*

Неактивен Fairy

• 1949
  • емоция :)
    • poznanie.net
« Отговор #31 -: Октомври 15, 2011, 09:29:02 pm »
Варна ми е малко далече, но не се знае току виж направите цялата верига ;)

стискам палци, че като знам тук при нас в София какво е с детските градини.... - в политическа партия се влиза по-лесно  ::)

*

Неактивен Рита

• *
  • 36
  • :)
« Отговор #32 -: Октомври 16, 2011, 06:13:36 pm »
Варна ми е малко далече, но не се знае току виж направите цялата верига ;)

стискам палци, че като знам тук при нас в София какво е с детските градини.... - в политическа партия се влиза по-лесно  ::)
хахаха -да така е само, че тук по квартали се познаваме и аз съм била в същата дет.градина,голямата ми дъщеря е там и имам надежди и малката да влезе.А за това ,че сме далеко-ами вие на море не идвате ли...като дойдете и ще се видим!

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #33 -: Октомври 24, 2011, 06:25:54 pm »
         Качвам картата на мъж, доста интересен живот и много динамичен макар и за само тези години  8) А оттук нататък... мисля, че е много интересна тази личност  ::) Който иска може да се включи, после ще споделям аз  ;D
« Последна редакция: Октомври 24, 2011, 06:31:00 pm от kokolino »

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #34 -: Октомври 24, 2011, 06:35:02 pm »
първо момчето учи извън /живее/ граница? занимава ли се право или икономика? мисля, че още не е семеен и няма деца.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #35 -: Октомври 24, 2011, 06:40:15 pm »

първо момчето учи извън /живее/ граница? занимава ли се право или икономика? мисля, че още не е семеен и няма деца.

Не живее зад граница, но сменя местожителството, търси пътя си. Ни с право, ни с икономика се занимава, а да е семеен - абсурдна е тази мисъл въобще в случая  ;D  ;D

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #36 -: Октомври 24, 2011, 09:01:51 pm »
  Това лице да не е свързано със семинария нещо :o Или да е преподавател, да преповядва нещо? :o
СМИРЕНИЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО НЕЩО, КОЕТО ДЯВОЛЪТ НЕ МОЖЕ ДА ИМИТИРА.

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #37 -: Октомври 24, 2011, 09:04:02 pm »
Исках да кажа да проповядва ;D

« Отговор #38 -: Октомври 24, 2011, 09:07:39 pm »
И според мен има такава вероятност, но ме мързи да гледам по-детайлно.  :-[

*

Неактивен milla_m

• 1060
« Отговор #39 -: Октомври 24, 2011, 09:14:13 pm »
  Лицето е материално обезпечено, може да се занимава и с  психологията, психотерапевт, нещо такова. :) Луна опозиция със Сатурн  по остта2/8. не ми изглежда неуравновисен, точно обратното. Силна личност, водеща , повечето му планети в източната част и над хоризонта. Много дълбоко се рови в нещата и ги анализира. До тук има ли нещо подобно?  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #40 -: Октомври 24, 2011, 09:36:33 pm »
  Лицето е материално обезпечено, може да се занимава и с  психологията, психотерапевт, нещо такова. :) Луна опозиция със Сатурн  по остта2/8. не ми изглежда неуравновисен, точно обратното. Силна личност, водеща , повечето му планети в източната част и над хоризонта. Много дълбоко се рови в нещата и ги анализира. До тук има ли нещо подобно?  :)

Беше сериозно материално обезпечен, сега страда - защо според вас ми е въпросът? ::) Не е психолог, но има силно развита интуиция, усеща, мисли и предусеща, способен е там :) Не, не проповядва засега нищо, ще се радвам да погледнеш когато те отмързи по-подробно my'temptation :)  :P

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #41 -: Октомври 24, 2011, 09:45:47 pm »
Луна в Телец във втори дом - държи на материалното това момче, но със Сатурн в 8-и дом, може да има проблеми с наследството. Венера във Водолей - как е в секса, обича ли да експериментира? Марс в Риби не ми харесва... Иначе този пълен 9-и дом съфорумците добре са го определили... Ако му е писано да се извисява духовно, без страдание няма да стане работата. Вселената има друга представа за добър живот, не е като нашата. Не я харесвам таз равнодомова система, защо не качиш една карта по Плацидус, ако ти се занимава?

*

Неактивен Fairy

• 1949
    • poznanie.net
« Отговор #42 -: Октомври 25, 2011, 07:48:19 am »
Сатурн-Луна не са ли сиг. на разделени родители? или рано да е останал с един родител? Сатурн в 8-ми е възможна загуба на авторитетен родител.

а пътуването и ученето извън граница точно заради пълния 9-ти, а и Юпитер в 10 (уп. 9 в 10...) .. също ми хрумна за кариера извън страната или нещо свързано с хуманитарни науки - политология, икономика...

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #43 -: Октомври 25, 2011, 08:27:33 am »
         Карта по Плацидус  :)

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #44 -: Октомври 25, 2011, 08:28:51 am »
Сатурн-Луна не са ли сиг. на разделени родители? или рано да е останал с един родител? Сатурн в 8-ми е възможна загуба на авторитетен родител. а пътуването и ученето извън граница точно заради пълния 9-ти, а и Юпитер в 10 (уп. 9 в 10...) .. също ми хрумна за кариера извън страната или нещо свързано с хуманитарни науки - политология, икономика...

От малък е дете на разделени родители, както и няма никаква подкрепа от семейството си