Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51184 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Практика
« Отговор #45 -: Октомври 25, 2011, 06:27:20 pm »
Според мен има склонност да се подценява и не винаги има вярна преценка за нещата, но да  не се отчайва. бавно, но упорито ще напредва към успеха. Мисля си, че е амбициозен, въпреки че травма в детството го е прекършила в някаква форма. Ще се реализира в зряла възраст според мен. Иначе е чаровен младеж.:) Защо не потърси късмета си зад граница, мисдля, че ще намери себе си там.

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #46 -: Октомври 26, 2011, 10:06:36 am »
Според мен има склонност да се подценява и не винаги има вярна преценка за нещата, но да  не се отчайва. бавно, но упорито ще напредва към успеха. Мисля си, че е амбициозен, въпреки че травма в детството го е прекършила в някаква форма. Ще се реализира в зряла възраст според мен. Иначе е чаровен младеж.:) Защо не потърси късмета си зад граница, мисдля, че ще намери себе си там.

Абсолютно вярно е всичко :) Иска да потърси късмета си зад граница, пожелавам му да го направи след като му бъде разрешено да напусне страната  ;D

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #47 -: Октомври 29, 2011, 04:07:24 pm »
Мой приятел преживя катастрофа, от която излезе като по чудо невредим. Не мога да видя показатели за това.. Пускам карта с транзити и прогресии - кое подсказва подобен инцидент?

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #48 -: Октомври 29, 2011, 04:17:19 pm »
Дай една карта с прогресии и дирекции.... ???

Качи отделно карта натал+транзити...

Ще потърсим...невъзможно е катастрофата да не е отразена....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #49 -: Октомври 29, 2011, 04:49:00 pm »
Ето натал плюс транзити, в астроком има ли дирекции, че нещо не откривам? Сега виждам, че транзитните възли са в съвпад с наталната опозиция Слънце / Сатурн, но това достатъчен показател ли е  ??? Много ми е интересна картата му - от една страна Слънце в Стрелец, от друга силен Сатурн и от трета стелиум в Скорпион! Чудя се, кое надделява  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #50 -: Октомври 29, 2011, 05:39:22 pm »
Ето натал плюс транзити, в астроком има ли дирекции, че нещо не откривам? Сега виждам, че транзитните възли са в съвпад с наталната опозиция Слънце / Сатурн, но това достатъчен показател ли е  ??? Много ми е интересна картата му - от една страна Слънце в Стрелец, от друга силен Сатурн и от трета стелиум в Скорпион! Чудя се, кое надделява  ::)

Има ...солар арк.../стъпка на слънчевата дъга/.... :-*

http://www.youtube.com/watch?v=pknm7K9Iysw&feature=related

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #51 -: Октомври 29, 2011, 05:47:31 pm »
К3 е в Козирог..упр. Сатурн..ТР.Сатурн е в точен квадрат с куспидата на 3-ти дом...пътища/кратки, пътувания/...Луната е на куспидата на 3-ти дом...Искам да питам:
Катастрофата е станала привечер или през нощта? В близост до село ли е станала? Имало ли е водоем на близо..Езеро, язови ::)р....

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #52 -: Октомври 29, 2011, 11:50:32 pm »
К3 е в Козирог..упр. Сатурн..ТР.Сатурн е в точен квадрат с куспидата на 3-ти дом...пътища/кратки, пътувания/...Луната е на куспидата на 3-ти дом...Искам да питам:
Катастрофата е станала привечер или през нощта? В близост до село ли е станала? Имало ли е водоем на близо..Езеро, язови ::)р....
Катастрофата е станала през деня, покрай някакво село - видели са куче на пътя и за да не го блъснат рязко направили завой ( не е карал той колата ). Намерих и картата с дирекции

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #53 -: Октомври 30, 2011, 12:11:55 am »
Сега видях, че новолунието от края на септември е в точен съвпад с наталния му Плутон в 11-ти дом, мисля, че и това е показателно  ::)

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #54 -: Октомври 30, 2011, 12:12:59 am »
ПР.Меркурий на к3 точно...Управител е на дсц- другите...Този , които е карал колата по-млад ли е бил?

Сатурн е в точна квадратура с к3...Сатурн съвпад Уран...Нещо интересно...Ингрес на прогресивна луна в Рак..8-ми дом...8-ми дом се свързва с катастрофите , кризите ....3-ти дом са пътищата....Колата е по Марс...
Търси сега и виж какви аспекти има марс...за деня... ;)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #55 -: Октомври 30, 2011, 12:27:15 am »
Благодаря за разяснението  :-* Картината вече се нареди, но транзитиращия Марс наистина не виждам да е образувал някакви аспекти към натални или прогресивни планети, освен сходяща квадратура към собствената си позиция, но 6 градуса ми се струват твърде много  ???

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #56 -: Октомври 30, 2011, 12:30:04 am »
Благодаря за разяснението  :-* Картината вече се нареди, но транзитиращия Марс наистина не виждам да е образувал някакви аспекти към натални или прогресивни планети, освен сходяща квадратура към собствената си позиция, но 6 градуса ми се струват твърде много  ???

Аспекта апликиращ ли е? ::)

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #57 -: Октомври 30, 2011, 12:35:33 am »

Да, апликиращ е  :-*

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #58 -: Октомври 30, 2011, 01:00:26 am »

Да, апликиращ е  :-*

Нищо не са 6* за Марс при апликация...той дава събитията...преди точния аспект...Рядко закъснява в зависимост от знака , който транзитира...

*

Неактивен tanya

• 917
« Отговор #59 -: Октомври 30, 2011, 01:16:08 am »
А как тълкуваш 4 планети в 1-ви дом  :o Мисля си, че трябва да изгради его, да работи над себе си.. Обаче, кое е доминиращо в характера му при толкова различни планети - например Марс и Нептун в 1-ви дом?  ::)