Здравей Гост

Практика

• 142 Отговора
  • 51258 Прегледи
*

Неактивен Asya

• 548
Re: Практика
« Отговор #75 -: Ноември 05, 2011, 10:59:47 am »
Според мен, когато Юпитер отново стане директен, тогава ще дойде очкваното повишение.Сега й е точно върху Слънцето в 6-и дом, после още 2 планети и астероид има пред него, не може нищо да не се случи. Май до края на годината беше ретро, ако не се лъжа. За нея е много важно да не остава сама  и не мисля, че ще остане - с Венера и СЛВ в 7-и дом, едва ли ще го допусне. А и този стелиум в Телец си иска стабилност и сигурност.Но Уран на Асц и в съвпад с Юпитер в Стрелец се бие с една част от нея. Май не обича да си сменя много работата и може да пропуска възмжности по този начин.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #76 -: Ноември 05, 2011, 03:36:55 pm »
  Някой може ли да ми каже какво в тази карта е показател за толкова ранна смърт  :umnik:
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 03:39:15 pm от Deter »

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #77 -: Ноември 05, 2011, 03:38:39 pm »
  Някой може ли да ми каже какво в тази карта е показател за толкова ранна смърт  :umnik:

В смисъл? ::)...

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #78 -: Ноември 05, 2011, 03:40:25 pm »
 Пуснах грешна карта  :-[
Това е вярната, момиченцето е на 4 годиники и е починало, познавам задочно бащата и като разбрах много се разстроих >:(

*

Неактивен Марая

• 8015
  • ПРОСТО МАРАЯ!
« Отговор #79 -: Ноември 05, 2011, 03:41:24 pm »
Пуснах грешна карта  :-[
Това е вярната, момиченцето е на 4 годиники и е починало, познавам задочно бащата и като разбрах много се разстроих >:(

Не виждам карта.... ::)

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #80 -: Ноември 05, 2011, 03:42:30 pm »
 Пускам я пак

*

Неактивен Asya

• 548
« Отговор #81 -: Ноември 05, 2011, 03:52:13 pm »
Аз си мисля, че това е много деликатна тема. Има близнаци с минути разлика в часа на раждане, единият от които умира рано, а другият живее години след него. А и май двете карти, които си качила, са еднакви, ако не се лъжа.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #82 -: Ноември 05, 2011, 04:10:48 pm »
 Нямам как да взема точен час на раждане, за сега поне.
Картата е една и съща, понеже Марая каза, че няма карта я качих отново, в предния пост просто подмених картите.

« Отговор #83 -: Ноември 05, 2011, 06:03:36 pm »
Без час на раждане нищо не може да се каже със сигурност.

Но ми направиха впечатление следните неща по Джйотиш:
- има 4 планети в един знак с Кету (с отчетена прецесия), в съвпада участва и Сатурн
- получават аспект от Марс
- Марс аспектира Сатурн и Сатурн аспектира Марс, т.е. аспектът е двустранен (има и едностранни, т.е. когато едната планета аспектира, а другата приема аспекта)
- Луната получава аспект от Сатурн (а Слънцето е в един знак с него)
- няколко планети в Лъв, изгорени от Слънцето, аспект Марс/Юпитер

Тоест в тази карта повечето планети се аспектират от Марс, Сатурн и Кету.
Много огън има в картата и преобладаващи аспекти със злосторници.

Имало ли е някакво вродено заболяване, което впоследствие се диагностицира?
Акцент върху огъня в съчетание с марсово-сатурнови аспекти може да говори евентуално за дисбаланс в питта доша, а тя се свърза основно с обменните процеси в тялото. Черният дроб бил ли е засегнат по някакъв начин или някакъв проблем с обмяната на веществата, с функцията на жлезите? Това ми прилича на "burn out" ефект - да е имало нарушения във функционирането на някаква система от свързани органи и организмът да се е претоварил.

Съжалявам за детенцето.  :(

« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 06:12:46 pm от my`temptation »

*

Неактивен kokolino

• 1019
« Отговор #84 -: Ноември 05, 2011, 06:45:41 pm »
         И аз съжалявам за детенцето :(
         Прави ми впечатление масата отрицателни и напрегнати аспекти и на Марс, и на Юпитер и на Сатурн, както и многото огън както вече сподели my'temptation - друго аз поне не мога да кажа тук, така че няма и да правя опити на този етап :)
         My'temptation прави ми впечатление, че си привърженик/чка на ведическата школа и според мен си доста ерудирана и с дълбоки познания личност, каквито изводи си правя от твои включвания, не само в астрологията смятам е този авторитет :) Радвам се, че има хора като теб тук, макар и да не те засичам често  ;D 
« Последна редакция: Ноември 05, 2011, 06:48:44 pm от kokolino »

« Отговор #85 -: Ноември 05, 2011, 07:00:40 pm »
Щях да се редактирам за n-ти път, но ще допълня в отделен пост.
Пиша, публикувам и после пак нещо ми идва на ума.

Вторият възможен вариант, който ми хрумна, е детенцето да е имало проблеми със сърдечната дейност още от мъничко, такъв например е вроденият порок на сърцето (вътрешноутробен анатомичен дефект - нарушение в строежа на сърцето и прилежащите съдове).

И все пак като че ли повече клоня към първия вариант... Нямаме обаче час на раждане, за да видим как стоят нещата с домовете в хороскопа.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #86 -: Ноември 05, 2011, 08:25:12 pm »
My`temptation, доколкото беше удобно да се информирам миналата година е имала хепатит, сега отново се е обострило състоянието и ...
Просто ми е трудно да приема, че има толкова ранна смърт  :(

« Отговор #87 -: Ноември 05, 2011, 08:31:55 pm »
Значи черен дроб все пак.

ПП. Още веднъж съжалявам.

*

Неактивен Deter

• 201
« Отговор #88 -: Ноември 05, 2011, 08:37:46 pm »
 Не исках да натъжавам никой, нали това е раздел практика и за това качих картата.
Мy`temptation, първият ти пост си беше съвсем в десетката, дано не виждам отново такава карата, това пожелавам на всички всъщност.

« Отговор #89 -: Ноември 05, 2011, 08:44:34 pm »
Смъртта е част от живота - и да не искаме да я видим около нас, тя съществува и някой ден ще почука и на нашата врата.
А и днес е Архангелова Задушница - още един повод да се сетим за тези, които вече не са сред нас. 
От всяка загуба боли, но най-много от ненавременна.